سینمایی نیوز
  • امروز : چهارشنبه, ۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 شوال 1446
  • و : Wednesday, 23 April , 2025 می باشد
کل 9743 امروز 0

خبر فوری

انتشار فراخوان حضور در بخش فن‌آوری‌های نشر نمایشگاه کتاب عرضه بیش از ۳۱ هزار عنوان کتاب کودک در نمایشگاه بین‌المللی کتاب معرفی مجری تبلیغات محیطی نمایشگاه کتاب ناشران و آژانس‌های ادبی حاضر در فلوشیپ تهران انتخاب شدند سالن فناوری‌های نشر برای نخستین بار در نمایشگاه کتاب آغاز به کار می‌کند بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی ارشاد شد جایزه چهره سال هنر انقلاب به «کارن همایونفر» رسید ۷۰ ناشر آموزشی در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران حضور دارند درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس منتشر شد انتشار پنجاه و ششمین فصلنامه خانه موسیقی ایران «کتاب» در فیلم‌های ایرانی چه پیام و نشانه‌ای دارد؟ زمان و محل برگزاری جشنواره فیلم فضای باز اعلام شد مجمع عمومی و انتخابات انجمن منتقدان تئاتر برگزار شد عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ «کز نِیِستان» با دونوازی سه‌تار و نی در تالار رودکی فروش ۲۷۰ میلیارد تومان فیلم‌های اکران نوروزی «غرور و تعصب» بعد از 20 سال هنوز یکی از بهترین اقتباس‌های سینمایی کتاب دو جلدی «صد سال تئاتر در ارتش» منتشر شد جهانگردی با «ستاره قطبی» در تالار وحدت آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌ها در فروردین ماه اعلام شد شفاف سازی در عملکرد انجمن موسیقی ایران جدول اجراهای هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد نمایش‌نامه شاه‌موش و مارا و دیوار منتشر شد در گذشت هنرمند پیشکسوت عرصه سه تار نوازی نخستین اجرای ارکستر سمفونیک تهران با روایتی از خلیج فارس داوری آثار بیست‌ودومین جشنواره کتاب و رسانه آغاز شده است آغاز رقابت‌های جشنواره سرود رضوی نگاهی به اقتباس‌های سینمایی از آثار ماریو بارگاس یوسا واسپاری امور اجرایی نمایشگاه به صنف تحقق شعار وفاق ملی است رونمایی از پوستر هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران جانمایی ناشران الکترونیک در میان ناشران عمومی/ یک تغییر به نفع ناشران دانشگاهی و آموزشی ​فریدزاده: حوزه مطالعات سینما مظلوم واقع شده و نیازمند انسجام و سامانه‌ای یکپارچه است بانک ملی ایران بانک حامی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد فراخوان نمایشنامه‌خوانی در سینما فلسطین منتشر شد  موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت7 فیلم‌نامه فیلم‌های منتخب این هفته با رویکرد گرامیداشت روز ارتش توجه به ظرفیت‌های بومی استان‌ها در سینما تأکید شورای عالی سینما بر ساخت سینما در شهر‌های بزرگ تأکید بر تکمیل زیرساخت‌های سینمایی در شهرستان‌ها سینمای ایران، یکی از هویت‌های فرهنگی کشور / لزوم ایجاد صندوق سینمایی مشترک/ تشکیل شورای سینمای استانها ۳۲ گروه در هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی اکران «صیاد» در روستاها و شهرهای بدون سینما آلبوم «عشق و نفرت» پس از ۲۳ سال مجوز نشر گرفت حفظ تنوع گونه در نمایش جدید سینما‌ها اولین کارگروه تخصصی شورای سینما برگزار شد پانزده نامزد «چهره سال هنر انقلاب» معرفی شدند حداقل ۴۲ تن کتاب در راه است اکران فیلم‌های جدید در سینما‌ها اعلام جزئیاتی از برگزاری نخستین فلوشیپ تهران

7
سامانه فروش کتاب، بستری برای رونق بازار کتاب ایجاد کرده است؛

از اینترنت به کتابفروشی‌‌ها برویم / کوتاه‌‌ترین مسیر بین کتابفروش و خریدار

  • کد خبر : 11130
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۹:۳۶
از اینترنت به کتابفروشی‌‌ها برویم / کوتاه‌‌ترین مسیر بین کتابفروش و خریدار
سامانه فروش کتاب، پل ارتباطی بین کتابفروشان و خریداران کتاب در سراسر کشور است که با مراجعه به نشانی اینترنتی سامانه به آدرس c.ketab.ir کتابفروشان می‌توانند کتاب‌های موجود خود را عرضه و خریداران هم کتاب‌های مورد نظرشان را خریداری کنند.
به گزارش سینمایی نیوز و به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران؛ علی الله سلیمی درباره «سامانه خرید از کتابفروشی» در همشهری آنلاین نوشت: «فروش سنتی کتاب به آن شکل که تا همین چند سال پیش مرسوم بود و مغازه‌های کتابفروشی تنها محل اصلی عرضه کتاب به خریداران این کالای فرهنگی محسوب می‌شدند، در سال‌های اخیر به‌ویژه با اجرای محدودیت‌های کرونایی، دچار چالش‌ها و تغییرات اساسی شد و یکی از راهکارهای مؤثر و قابل اجرا، فروش کتاب از طریق فضای مجازی و در بستر وب بود که به مرور فراگیر شد و حالا متولی اصلی موضوع کتاب در کشور، معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بستری در چرخه فروش کتاب ایجاد کرده که با عنوان«سامانه فروش کتاب» از چندی پیش فعالیت خود را شروع کرده است.
 این سامانه، پل ارتباطی بین کتابفروشان و خریداران کتاب در سراسر کشور است که با مراجعه به نشانی اینترنتی سامانه به آدرس c.ketab.ir کتابفروشان می‌توانند کتاب‌های موجود خود را عرضه و خریداران هم کتاب‌های مورد نظرشان را خریداری کنند.گزارش زیر برای آن گروه از اهالی کتاب تهیه شده که هنوز اطلاعات دقیق و کاملی از این سامانه ندارند و دوست دارند با جزئیات این طرح بیشتر آشنا شوند.
 ۱- اهداف چندگانه‌ای برای راه‌اندازی سامانه فروش کتاب درنظر گرفته شده که همگی در راستای تسهیل در فروش کتاب و بهره‌گیری مؤثر از امکانات موجود برای عرضه غیرمستقیم کتاب است. مسئولان فرهنگی در توضیح درباره اهداف این سامانه یادآوری کرده‌اند که راه‌اندازی سامانه فروش کتاب در عصر استفاده گسترده از فناوری‌های نوین و فروش کتاب در فضای مجازی، بستری برای چرخه فروش کتاب محسوب می‌شود. این سامانه با اهدافی ازجمله تقویت اقتصاد صنعت نشر کتاب در کشور، بهینه‌سازی کارکرد اجزای این صنعت، تقویت و اصلاح حلقه توزیع و فروش کتاب در کشور، تسهیل در دسترسی به کتاب، حمایت از کتابفروشی‌های سراسر کشور و ایجاد فرصت برابر در بین کتابفروشی‌ها، راه‌اندازی شده است.
۲- توزیع یارانه کتاب به‌گونه‌ای که همه جوانب در آن لحاظ شده باشد و هم خریدار کتاب از آن راضی باشد، هم کتابفروش و همزمان مسئولان فرهنگی هم با کمترین مشکل، یارانه درنظر گرفته شده را بین اهالی کتاب توزیع کنند، یکی از دغدغه‌هایی بود که در سامانه اخیر به‌خوبی دیده شده است. در سامانه فروش کتاب، یارانه‌ها ازجمله یارانه‌های خرید و ارسال کتاب پیاده‌سازی می‌شود که در توزیع عادلانه یارانه‌ها هم نقش مهمی برعهده دارد. در این طرح، چرخه تولید و توزیع کتاب، روال منطقی و معمولی خود را طی می‌کند و با فعالیت این سامانه به انتهای زنجیره نشر توجه شده است که در نتیجه شیوه‌ای کارآمد در فروش کتاب توسط کتابفروشان خواهد بود. هر ایرانی می‌تواند در سامانه خرید از کتابفروشی‌ها با کد ملی‌اش از ۲۵ درصد تخفیف تا سقف ۱۰۰ هزار تومان بهره‌مند شود.
۳- تنوع موضوعی کتاب‌های عرضه شده در سامانه از سوی کتابفروشان، یکی از ویژگی‌های قابل توجه است که می‌تواند در جلب رضایت کتابفروشان و خریداران کتاب مؤثر باشد.در سامانه طراحی‌شده خانه کتاب و ادبیات ایران برای فروش با محوریت کتابفروشی‌ها، این امکان فراهم شده که کتابفروشی‌ها در هر موضوعی بتوانند کتاب‌های خود را بارگذاری کنند و به فروش برسانند. بنابراین این امکان وجود دارد که اگر کتابی به ویترین نرسیده یا در کتابفروشی باقی مانده، در معرض دید طیف وسیع‌تری از افراد قرار گیرد و احتمال خرید آن کتاب‌ها بالاتر برود.
۴- یکی دیگر از ویژگی‌های سامانه فروش کتاب، امکان مشاهده کتاب‌های موجود در کتابفروشی از طریق بستری مجازی است که دیگر نیازی به مراجعه حضوری نیست. به بیان دیگر، در سامانه فروش کتاب این امکان فراهم می‌شود که خریداران بدون مراجعه حضوری به کتابفروشی‌ها هم بتوانند از طریق بستر مجازی، موجودی کتاب‌های کتابفروشی‌ها را ببینند و آثار مورد نظر خود را بخرند. از این طریق، گروه جدیدی از خریداران کتاب به کتابفروشی‌ها افزوده می‌شود. ضمن اینکه این امکان فراهم شده که همزمان به‌صورت حضوری هم کتابفروشی‌ها فروش داشته باشند، اما با فروش مجازی، سبد فروش جدیدی برایشان ایجاد شود.
 ۵- برای حضور کتابفروشان در سامانه فروش کتاب به امکانات پیچیده و آنچنانی نیازی نیست و هر کتابفروشی که حداقل امکانات حوزه فناوری اطلاعات را داشته باشد، می‌تواند در این طرح حضور داشته باشد. بسیاری‌ از کتابفروشی‌ها امکان فروش مجازی یا سایت مستقل ندارند که در این‌صورت می‌توانند برای فروش مجازی از این سامانه استفاده کنند.
 ۶ پیش از این ساکنان مناطق کم‎برخوردار معمولاً در تهیه کتاب‌های مورد نظر خود با مشکلاتی مواجه بودند که حالا این مشکل هم به نوعی حل شده است. علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این سامانه از نزدیک‌ترین کتابفروشی محل زندگی خود به‌صورت حضوری و غیرحضوری کتاب بخرند.
۷- سامانه فروش کتاب، یک مرکز پشتیبانی هم دارد که همه‌روزه از ساعت ۹ تا ۱۸ با شماره ۹۱۰۰۹۸۹۸-۰۲۱ برای پاسخگویی به سؤالات کتابفروشی‌ها درنظر گرفته شده است. این مرکز، کتابفروشی‌ها را از مرحله ثبت‌نام تا مرحله بارگذاری محصول و فروش و ارسال بسته‌ها راهنمایی می‌کند.
۸- با آنکه از زمان راه‌اندازی این سامانه اطلاع‌رسانی‌های لازم تاحدودی انجام شده، اما هنوز هستند کسانی که اطلاع دقیقی از زمان ثبت‌نام و بهره‌گیری از این سامانه را ندارند. کتابفروشی‌های متقاضی فعالیت در سامانه فروش کتاب می‌توانند با مراجعه به آدرس c.ketab.ir نسبت به ثبت‌نام در این سامانه اقدام کنند.»
لینک کوتاه : https://cinemaeinews.ir/?p=11130

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.