به گزارش
سینمایی نیوز، “جلال جلالی” مدیر تولید “انتشارات سروش” در حاشیه برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: “انتشارات سروش” که پس از انقلاب به این عنوان تغییر نام پیدا کرد و پیش تر «واحد انتشارات تماشا» نامیده می شد، از حدود سال ۱۳۵۰ با انتشار مجله “تماشا” به مدت 8 سال از تاریخ ۲۷ اسفند ماه ۱۳۴۹ تا تاریخ ۲ دی ماه ۱۳۵۷ و فعال سازی بخش چاپ کتاب که بعد از انقلاب فعال تر شد، شروع به کار نمود و تا به امروز قریب به ۲۱۰۰ عنوان کتاب عرضه شده است. مجلات سروش هفتگی، کودک و خردسال، نوجوان و جوانان و بانوان، دوره ای منتشر می شدند که در زمان خود از اعتبار و استقبال فوق العاده ای برخوردار بودند.
وی بیان نمود: بخش کتاب مرتبط با موضوعات تلویزیون، رادیو، رسانه، سینما و تئاتر است که هم چنین حوزه های ارتباطات، کودک و نوحوان، ادبیات، فلسفه و دین را نیز پوشش می دهد و در کارنامه دارد. در این چند روز، دوستان نویسنده که به تازگی کتاب هایی را در همکاری با “انتشاران سروش” به بازار نشر ارمغان آوردند، در غرفه حضور به هم رساندند که می توانم از آقای “دهنوی” مترجم ۲ عنوان کتاب ازجمله “طراحی صدا برای فیلم”، “مهدی رحیمیان” مترجم کتاب “فن برنامه سازی تلویزیون” یاد نمایم.
مدیر تولید “انتشارات سروش” در توضیح آثار منتشر شده در این انتشارات در باب حوزه سینما و تلویزیون یادآور شد: در حوزه سینما و تلویزیون که اصلی ترین عناوین انتشارات سروش را در اختیار دارد، از کتب “عوامل موثر بر ارتباطات سیاسی” و “عوامل موثر بر خبر” می توان نام برد. کتاب مطرح “فن برنامه سازی تلویزیون” که چندین بار تجدید چاپ شده است، امسال نسخه سال ۲۰۲۰ آن را با نام “برنامه سازی تلویزیونی” ترجمه “مهدی رحیمیان” که استاد دانشکده صدا و سیما هستند، به حوزه نشر و علاقه مندان عرضه نمودیم. کتاب های رسته فیلمنامه نویسی مورد اقبال بسیار زیاد دانشجویان و هنرجویان رشته هنر و سینما هست.
او خاطر نشان ساخت: مجموعه ۳ جلدی آثار استانیسلاوسکی که به چاپ سیزدهم و چهاردهم رسیده است جزء اصلی ترین کتاب های منتشر شده انتشارات سروش هست. کتاب “کارگردانی فیلم”، کتاب”مقدمه ای بر فیلمنامه نویسی و کالبدشناسی یک فیلمنامه”، کتاب های نوشته شده “مکی” هم چون “شناخت عوامل نمایش” در بخش فیلمنامه نویسی و کتاب های شاخص تئاتر و عکاسی، در موضوعات مختلف هنر مورد اقبال هنرجویان قرار گرفته است.
مدیر انتشارات سروش تاکید کرد: سروش بسیار علاقه مند است که مخاطبان و مراجعه کنندگان این انتشارات، دست خالی خارج نشوند. بحث گران شدن کاغذ و خدمات نشر، به ناچار بر روی افزایش قیمت کتاب ها اثرگذار است اما کتب چاپ سال های قبل که تجدید چاپ نشدند با همان قیمت قبلی عرضه می شوند و افزایش قیمت نداشته است. ضمن این که ۲۵ درصد تخفیف کلی نمایشگاه را لحاظ می کنیم و علاوه بر این، مراجعه کنندگان با عضویت در کانال های سروش نیز شامل تخفیف به میزان ۵ درصد خواهند شد. استقبال، خوب بود و برخی تمایل به خرید مجازی و عده ای نیز علاقه مند به حضور در غرفه و لمس کتاب هستند.
“جلال جلالی” در بخش پایانی صحبت های خود گفت: اولین کتابی که خاطرم هست مطالعه نمودم “یک هلو و هزار هلو” نوشته صمد بهرنگی هدیه معلم کلاس اول بنده سرکار خانم “توکلی” که عمرشان دراز باد هست.
سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی در حال برگزاری است.
گزارش و گفت و گو: تورج اردشیری نیا
عکس: الهام سادات روئین تن
لینک کوتاه : https://cinemaeinews.ir/?p=34317