سینمایی نیوز
  • امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 ذی‌القعده 1446
  • و : Friday, 9 May , 2025 می باشد
کل 9859 امروز 0

خبر فوری

بغض مریلا زارعی در نشست خبری موافقت شورای بازبینی با نمایش 8 فیلم غیرسینمایی نشست‌های تخصصی سازمان سینمایی در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران جشن شصت و دوسالگی انجمن گویندگان برگزار شد انتصابات جدید در سازمان سینمایی اکران خصوصی فیلم «زیبا صدایم کن» در موزه سینما میزبانی سرای هنر صنعت چاپ از 13 چاپخانه صادرات محور در نمایشگاه کتاب شکوه ایران ارتباطی تنگاتگ با کتاب دارد ارائه خدمات به کودکان و نوجوانان در قالب غرفه «کتابخانه عمومی ایران» یارانه ۲۰۰ میلیاردی برای نمایشگاه کتاب آغاز ثبت نام بن کارتهای دانشجویی، طلاب و اعضای هیات علمی از ۱۶ اردیبهشت پایان دو اجرا در مجموعه تئاتر شهر جعفر ذهنی، هنرمند پیشکسوت تئاتر گیلان درگذشت چرا ایران هنوز کارشناسی انیمیشن ندارد؟ ابهام مدیر یک آموزشگاه هنری در پرداخت مالیات فراخوان نخستین جشنواره ملی عکس «خانواده ایرانی» منتشر شد عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ فعالیت سالن کارنامه نشر در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران آغاز ثبت‌نام طرح فروش ویژه کتاب‌فروشان از نیمه اردیبهشت‌ماه صدور مجوز اکران برای چهار فیلم استانی با 3 میلیون جمعیت و تنها 5 شهرستان دارای سینما فراخوان ثبت‌نام پانزدهمین آکادمی تابستانی بین‌المللی تئاتر در ایتالیا آیین تجلیل از مدرسان و معلمان هنرستان موسیقی دختران و پسران برگزار شد نمایش‌های جدید عمارت نوفل‌لوشاتو معرفی شدند 4 فیلم سینمایی پروانه نمایش گرفتند دیدار معاون امورهنری و هنرمندان بجنوردی با سفیر ایران در تاجیکستان اکران فیلم های جدید بر پرده سینماها موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت 7 فیلم‌ اکران «اون شب که بارون اومد» درموزه سینما آغاز نمایش فیلم‌های خارجی در هنرو تجربه با نوری بیلگه جیلان فراخوان هجدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد فراخوان چهل‌‌و‌دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران منتشر شد مسترکلاس پیانو در خانه موسیقی ایران شب صداهای ماندگار ناصر شکرایی راد دار فانی را وداع گفت آغاز مرحله‌ی نخست داوری پانزدهمین دوره‌ی جوایز ایسفا بهروز شعیبی دبیر چهل و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران شد پوستر بهترین فیلم جشنواره فجر رونمایی شد آغاز ثبت‌نام دریافت بن خرید کتاب سازمان‌ها و نهادها «هر چی تو بگی!؟»، کمدی بهاری پر خنده سینماها آمار فروش سالن‌‌های دولتی اعلام شد رونمایی از پوستر فیلم سینمایی «اسفند» فعال‌سازی اپلیکیشن واکا در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب قطعه‌ها و آهنگ‌های فولکلورِ زبان فاخر کردی آغاز فصل جدید همکاری های هنری ایران و تاجیکستان آغاز به کار سینماتک ایسفا با فیلم‌های شهرام میراب اقدم برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر در اوایل آذر عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ روایتی از زندگی، اندیشه و آثار حمید سمندریان نمایش «قلندر خونه» ثبت ملی شد

0

در اولین روز چهل و سومین جشنواره فیلم فجر چه گذشت؟

  • کد خبر : 40108
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱:۲۴
در اولین روز چهل و سومین جشنواره فیلم فجر چه گذشت؟
اولین‌ روز از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، با اکران پنج فیلم آغاز به کار کرد.

به ‌گزارش سینمایی نیوز و به نقل از روابط‌عمومی چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، ماراتن ده روزه جشنواره، صبح امروز،‌ جمعه ۱۲ بهمن ماه آغاز شد. «مرکز همایش‌های برج میلاد» همانند دوره‌های قبل، این‌بار هم میزبان اهالی‌رسانه، منتقدان و هنرمندان است. در این سینما، فیلم‌های جشنواره در چهار سانس نمایش دارد و نشست‌خبری، بلافاصله بعد از اکران فیلم‌ها برگزار می‌شود.

در روز اول جشنواره خبرنگاران از همان ساعات ابتدایی صبح، وارد محوطه برج شدند و بهار سینمای ایران،‌ آغاز شد، برخی از خبرگزاری‌ها نیز پاویون‌های مخصوص به خود را در طبقه همکف سینمای رسانه تحویل گرفته و مستقر شدند تا بتوانند به تولید محتواهای صوتی و تصویری بپردازند.

زنگ اول، «صیاد»

اولین سانس امروز، متعلق به فیلم «صیاد» بود که در ساعت ۱۰ صبح روی پرده رفت. این فیلم برشی از زندگی شهید علی صیاد شیرازی سرلشکر نیروی زمینی ارتش در زمان دفاع مقدس را روایت می‌کند. بازیگران این اثر، علی سرابی، هومن برق نورد، مارال بنی آدم، نادر سلیمانی، محمدرضا هدایتی، ایوب آقاخانی، خیام وقار کاشانی، حامد شیخی و رز رضوی هستند.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: مدتی است این سوال رهایم نمی‌کند، چرا گلوله‌ها از کنارم می‌گذرند و نادیده‌ام می‌گیرند!؟ یکی از بحث‌های داغ نشست خبری این فیلم،  موضوع استفاده از هوش مصنوعی برای ترکیب صدای شهید صیاد با بازیگر نقش او بود. محمدرضا شفیعی، تهیه‌کننده کار از وضعیت صدای سالن شکایت کرد و اعتقاد داشت بد بودن کیفیت صدا نه به دلیل استفاده از هوش مصنوعی که در نتیجه ساختار سالن برج میلاد است. درنهایت کارگردان فیلم گفت: «دختر شهید صیاد گفت که صدای پدرش را در فیلم شنیده، همین برای ما کافی است.»

زنگ‌دوم، «بازی خونی»

با گذر زمان، تعداد حاضران در برج میلاد بیشتر شد. حوالی ظهر، منتقدان و اهالی‌رسانه برای تماشای فیلم «بازی خونی» وارد سالن شدند. چهره‌های آشنا از بازیگران و عوامل فیلم در گوشه و کنار دیده می‌شدند، برخی مشغول مصاحبه و برخی دیگر در حال معاشرت با دوستان قدیمی‌شان.

«بازی خونی» دومین فیلم جشنواره امسال بود که به کارگردانی حسین میرزامحمدی و تهیه‌کنندگی سعید پروینی در سانس دوم ساعت ۱۳ به نمایش درآمد. فیلمنامه این تریلر معمایی- جاسوسی توسط مسعود هاشمی‌نژاد نوشته شده که به واقعه غائله آمل سال ۶۰ می‌پردازد.

ارسطو خوش رزم، سارا حاتمی، پیام احمدی‌نیا، مهیار شاپوری، کیسان دیباج، مجید پتکی، محمد موحدنیا، صادق برقعی، علیرضا گیلوری، احسان منصوری، با هنرمندی لیندا کیانی و شادی مختاری و با حضور مجید آقاکریمی ترکیب بازیگران فیلم را تشکیل می‌دهند.

در خلاصه داستان «بازی خونی» آمده است: «باید منطقی تصمیم بگیریم، نه احساسی، جنگ عقل سرد می‌خواد …  بعد از اکران، نشست خبری  فیلم برگزار شد. حسین میرزامحمدی، کارگردان اثر، تأکید داشت که ترکیب واقعیت و تخیل در فیلم‌های تاریخی اجتناب‌ناپذیر است و به اهمیت درام تاکید کرد. سعید پروینی نیز در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره بودجه فیلم، گفت: این فیلم نسبت به تمامی فیلم‌های بیگ‌پروداکشنی که سال گذشته تولید شده‌اند، بودجه کمتری داشته است.

زنگ سوم، «سونسوز»

فیلم سینمایی «سونسوز» به کارگردانی رضا جمالی و تهیه‌کنندگی سلمان عباسی سومین فیلم امروز بود که در سانس سوم ساعت ۱۶ در سالن اصلی میلاد اکران شد. «سونسوز» اولین تجربه ساخت فیلم بلند رضا جمالی است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «بیست سال پیش، کاظم، فیلمساز پیری در مورد نازایی زنان روستایشان، فیلم مستندی می‌سازد که در آن زمان راش‌های فیلم او توسط زنان روستا دزدیده شده و از بین می‌رود؛ حالا بعد از بیست سال متوجه می‌شود که مشکل نازایی از زنان روستا نبوده و این بار کاظم تصمیم می‌گیرد تا فیلمی بسازد تا حقیقت نهفته این ماجرا را آشکار سازد و در مسیر ساخت فیلم با مشکلات بزرگ‌تری مواجه می‌شود.»

بازیگرانی چون مریم مومن، حمدالله سلیمی، بهروز الله‌وردی زاده، صفت آهاری، ناصر محبی، رسول علی نژاد، ولایت خوبدل، احمد پروستان، محمد سیف، سیامک شاگردی، المیرا طاعتی، تعارف زمانی و حبیب شهبازی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

اهالی رسانه بعد از تماشای فیلم درحالی در سالن نشست حاضر شدند که به‌نظر می‌رسید از تماشای فیلم لذت‌برده‌اند و از بازی خوب بازیگران اثر صحبت می‌کردند. در نشست خبری این فیلم، تاکید کارگردان به موضوع «اصالت» بود. او گفت: برای اصیل بودن فیلم چاره‌ای نداشتیم جز این‌که «سونسوز» به زبان آذری ساخته شود.

او بیان کرد: اگر اثری تولید می‌شود و قصه‌ای روایت می‌شود باید به فرهنگ آن احترام بگذاریم. زبان فرهنگ است و نمی‌توانید آن را نادیده بگیرید. اگر زبانش را بگیرید، اصالت آن اثر را نیز از آن گرفته‌اید. فیلم باید لحن خوب داشته باشد و مخاطب را جذب کند. فکر می‌کنم آن ارتباط برقرار شد. من متکی به روان بودن و باورپذیر بودن داستان هستم. در فیلمسازی ساده گرفتم و تجربه کردم و همان مسیر و جریان فیلم‌های کوتاهم را ادامه می‌دهم. ما هرچقدر این تنوع سینمایی و قومیت را ادامه دهیم. احساس می‌کنم در این فیلم بلند هم بازخوردهای عالی گرفتم. امیدوارم از این جریان در سینمای ایران حمایت کنیم. چرا که هرچه به این سمت برویم سینمای ایران جذاب‌تر و زیباتر می‌شود.

زنگ‌چهارم، «داد»

چهارمین سانس نخستین روز جشنواره فیلم فجر در ساعت ۱۹ به فیلم «داد» به نویسندگی و کارگردانی ابوالفضل جلیلی و تهیه‌کنندگی مشترک ابوالفضل جلیلی و امیر سیدزاده اختصاص داشت. یکی از نکات قابل توجه فیلم، این است که تاکنون هیچکدام از فیلم‌های ابوالفضل جلیلی در سینماهای ایران اکران نشده است!

در خلاصه داستان فیلم «داد» آمده است: در کانون اصلاح و تربیت نوجوانان، بچه‌هایی که پدر و مادر، یا وثیقه مالی یا ملکی ندارند، برای رفتن به مرخصی باید قسم یاد کنند که بعد از مرخصی به زندان برمی‌گردند. یکی از بچه‌ها حاضر به قسم‌خوردن نیست. روز بعد قاضی با مسئولیت خودش به او مرخصی می‌دهد، با این شرط که بعد از اتمام مرخصی شرافتمندانه به زندان برگردد.

ابوالفضل سلیمی، کاوه دارابی، مسعود امین ناجی، شهاب‌الدین طباطبایی، مهدی ملکی و حسین میرزائیان بازیگران اصلی این فیلم هستند.

نشست خبری فیلم «داد» تاکید ابوالفضل جلیلی بر متعهد بودن و وفای به عهد بود. او گفت: امروز به دلیل مشکلات سیاسی و اجتماعی و… خانواده‌ها از هم منفک شده‌اند، چطور می‌توان وقتی چنین چیزی وجود ندارد در فیلم نمایش داد؟ تمام عوامل من مانند خانواده در کنار من هستند و صرف رابطه کارگردان و بازیگر و یا یکی از عوامل نیست. بسیاری از کارها را برای هم انجام می‌دهیم و تلاش می‌کنیم تا در کار این خانواده را حفظ کنیم. ما تلاش کردیم معرفت این مدل آدم‌های در کانون اصلاح و تربیت را نشان دهیم. درواقع خواستیم وفای به عهد این عزیزان را نشان بدهیم.

زنگ آخر،«رگ‌های آبی»

با نزدیک شدن به ساعت ۲۲، حال و هوای جشنواره رنگ دیگری گرفت. شاید بسیاری از اهالی رسانه منتظر این سانس نمایش فیلم هستند که در روز اکران عنوان فیلم مشخص می‌شود و قرار است فیلم‌های کنجکاوی برانگیز سال که به هر دلیلی فرصت اکران و نمایش نیافته‌اند و بحث درباره آن‌ها بسیار بوده است در این سانس به نمایش درآیند. «رگ‌های آبی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی جهانگیر کوثری به عنوان نمایش ویژه روز اول، مخاطبان زیادی را به سالن کشاند. در این فیلم که روایتی است از زندگی فروغ فرخزاد باران کوثری در نقش فروغ شاعره شهیر ایرانی به ایفای نقش پرداخته است.

لینک کوتاه : https://cinemaeinews.ir/?p=40108

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.