سینمایی نیوز– “اتابک فروزی” متولد ۱۳۷۲ و در دانشگاه سوره مقطع کارشناسی تهیه کنندگی رادیو تحصیل نموده است. در ابتدا شیفته رادیو بوده و از ۱۴ سالگی وارد سینما می شود، با دستیاری کارگردانی در فیلم های “گشت پلیس” مهراد خوشبخت و “یکی از ما دو نفر” و “ملی و راه های نرفته اش” تهمینه میلانی شروع می کند.
به گزارش خبرنگار سینمایی نیوز، “اتابک فروزی” در حاشیه سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اظهار داشت: این سال ها در امر تولید و تهیه فیلم های سینمایی و تلویزیونی فعالیت می کنم و اساسا سینما اصلی ترین بخش زندگی من شده است و در سن ۲۴ سالگی یکی از جوان ترین تهیه کنندگان حال حاضر سینمای کشور هستم. در سنین ۱۵ تا ۲۰ سالگی فیلم های کوتاه زیادی کار کردم.
وی بیان نمود: ۲ فیلم سینمایی در مقام تهیه کننده ساختم که نخستین کار در سال ۹۹ با نام “تشنج” به کارگردانی “محمد خراط زاده” درباره اعتیاد جوانان به طور مشترک با سرکار خانم “آلاله دشتبان” بوده که هنوز اکران نشده و کار دوم در سال ۱۴۰۰ “رفیع” نام دارد که آماده اکران است و هر دوی این فیلم ها طی یک سال تهیه شده است. در ادامه بیشتر به امر تولید پرداختم تا امروز که به عنوان تهیه کننده سریال نمایش خانگی “پوتین های نوشه” را در ۲۶ قسمت با موضوع جنگ ایران و عراق و زندگی سرهنگ ناخدا “صمدی” و ارتش جمهوری اسلامی ایران به کارگردانی آقای “میثم فلاح” و نویسندگی آقای “حسین شیخی” در مرحله پیش تولید دارم و ۲ ماه هست که مجوز ساترا را دریافت نمودیم و بازیگران نیز برای نقش ها کاندید شدند.
وی خاطرنشان ساخت: ۲ سال است که به مطالعه کتاب علاقه مند و عاشق شدم و نمایشگاه کتاب باعث شده به خواندن کتاب ترقیب شوم. کتاب یکی از ارکان فیلم سازی و بسیار کمک کننده است. هفته ای ۲ روز کتاب با موضوع تاریخ و اتفاقات تاریخی می خوانم و این مهم در بخش فیلمنامه به من خیلی یاری می رساند و تاریخ را بهتر می فهمم.
وی یادآور شد: این اواخر کتاب تعزیه استاد بهرام بیضایی را خواندم و ایشان را بهترین تعزیه دان می دانم و به مجموعه کتاب های استاد بیضایی بسیار علاقه دارم. کتاب سووشون هم بسیار کمک کننده به هنرهای نمایشی و همچنین مردم شیراز در آن زمان بوده که خانم نرگس آبیار بدون دست بردن در تاریخ در حال ساخت آن سریال هستند و کمک شایانی کردند.
او تاکید کرد: توصیه من به دوستان علاقه مند فیلم سازی این هست کتاب بخوانند و خیلی جذاب هست که از نمایشگاه کتاب، کودکان ۵ ساله تا پیرمردان ۸۰ ساله استقبال می کنند.
او تصریح ساخت: من همیشه روی پای خود ایستادم و دوست دارم در کشورخودم کار کنم و از دیگر فیلم سازان علاقه مند حمایت شود. چقدر خوب هست که از رویداد های تاریخی کشورمان فیلم ساخته شود به نمایش درآید تا مردم بهتر شناخت پیدا کنند.
او توضیح داد: کمبود سرمایه حس می شود اگر چه بسیاری از فیلم سازان جوان مایل هستند برای ارگان های مختلف فیلم بسازند و علاقه آنها سبب می شود در هر حال فیلم خود را با هر سرمایه گذاری بسازند اما بهتر هست حمایت ها بیشتر شود.
“فروزی” در پایان صحبت های خود اعلام کرد: پیشنهاد من به جوانان علاقه مند فیلم سازی این است محکم باشند، هیچ گاه از هدف دور نشوند و دست نکشند، تا جای ممکن روی پای خود باشند و از هیچ چیز نترسند و روی هدف خود حرکت کنند. بنده به نوبه خودم در مقام تهیه کننده از فیلم سازان جوان که مراجعه نمایند خصوصا در ژانر اجتماعی حمایت می کنم.