سینمایی نیوز
18:18:01
    امروز : پنجشنبه, ۱۴ فروردین , ۱۴۰۴
کل 9638 امروز 0

خبر فوری

عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ سینمای ایران ظرفیت‌‌های بیشماری دارد دیدار نوروزی معاون امور هنری و سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی با خسرو خورشیدی برترین آثار سینمایی ایران و جهان در هفت سین شبکه‌ها دیدار نوروزی رئیس جمهور با علی نصیریان از امیدواری برای ایجاد فرصت‌های تازه تا نقالی، شاهنامه‌خوانی و خاطره‌گویی در روز ملی هنرهای نمایشی پرداخت تعهدات معوقه، رویدادها و فعالیت‌های تئاتری سال ۱۴۰۳ فراخوان جشنواره ملی موسیقی بی‌کلام «خلیج فارس» منتشر شد پوستر روز ملی هنرهای نمایشی منتشر شد آغاز سال کاری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ با ادای احترام به شهدا و هنرمندان فقید فراخوان دوازدهمین جشنواره دانشجویی مونولوگ منتشر شد برگزاری رویدادهای تئاتری به مناسبت روز ملی هنرهای نمایشی بازدید نوروزی رئیس سازمان سینمایی از سه پردیس رکورد ده ساله سینمای ایران با فروش بیش از 2 همت در سال گذشته شکسته شد دستمزد خدمات رسانه‌ای و تبلیغاتی تئاتر در سال ۱۴۰۴ مشخص شد همراه با فیلم‌های سینمایی در آخرین شب چهارشنبه سال رامتین شهبازی دبیر‌علمی هفتمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران شد / معرفی اعضای هیات علمی همایش تقویم زمانبندی تولیدات در سال آینده منتشر شد پرونده ۲۹۶ متقاضی عضویت در خانه موسیقی ایران در فصل زمستان مورد بررسی قرار گرفت اعلام روزهای تعطیل سینما در شب‌های قدر و سال نو اولویت‌های حمایتی و زمان بندی تولیدات سال 1404 بنیاد سینمایی فارابی اعلام شد تعداد مخاطبان سینماهای کشور در اسفندماه موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت 5 فیلم‌نامه آغاز اکران نوروزی 4 مستند مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی اولویت‌های حمایتی و زمان‌بندی تولید در سال ۱۴۰۴ انجمن سینمای جوانان ایران اعلام شد نگاهی به فیلم «قلب رقه» برگزیدگان هشتمین دوسالانه آلبوم موسیقی معرفی شدند همایش هفتم با موضوع «اقتباس» بهار ۱۴۰۴ فراخوان می‌دهد عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ انتشار تقویم زمان‌بندی تولیدات سازمان سینمایی به استقبال بهار با جشنواره فیلم های سینمایی شبکه های سیما پرفروش‌ترین نمایش‌های سال معرفی شدند موافقت شورای پروانه فیلمسازی سینمایی با ساخت 8 فیلم‌نامه سال پرکار هنری بنیاد رودکی پایان یافت جشن اکران سه میلیاردی «بامبولک» برگزار شد اعلام جزییات تازه‌ترین جلسه بررسی سند ملی موسیقی کشور تودیع و معارفه مدیران جدید انجمن سینمای جوانان ایران برگزار شد جلسه هم‌اندیشی انجمن موسیقی ایران و انجمن موسیقی استان تهران برگزار شد مدیران سی‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منصوب شدند موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت9 فیلم‌نامه بیش از ۲۰ سایت فروش بلیت تئاتر در کشور فعال است برپایی نشست و کارگاه‌های پژوهشی در نمایشگاه موسیقی کودک هنرمندانی که امسال از میان ما رفتند و جایشان خالی شد تئاتر در نوروز تعطیل نیست! موافقت شورای پروانه فیلمسازی سینمایی با ساخت 8 فیلم‌نامه افتتاح پردیس سینمایی 9 دی هشتگرد هنرمندانی که سال 1403 آسمانی شدند «لاله» به اکران آنلاین نوروزی رسید از سند سینما، تئاتر و موسیقی تا روند آموزش هنر در جلسه آخر شورای هنر حضور ۲۲۱ ناشر در بخش فروش مجازی کتاب سی‎ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم

0

رکوردداری نماد تهران به بهانه انتخاب مجدد برج میلاد به‌عنوان سینمای رسانه

  • کد خبر : 38109
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۴
رکوردداری نماد تهران به بهانه انتخاب مجدد برج میلاد به‌عنوان سینمای رسانه
چهل سال از زمانی که برای اولین‌بار یک ردیف در سینما صحرا برای تماشای آثار جشنواره فیلم فجر اختصاص داده شد می‌گذرد و در طی این چهار دهه هر روز اهمیت سینمای رسانه بیش از پیش می‌شود و امروز برج میلاد رکورددار میزبانی از اهالی رسانه است.

به گزارش سینمایی نیوز و به نقل از سایت جشنواره فیلم فجر، شروع قصه با شهر قصه
هرچند تاریخچه میزبانی از اهالی رسانه در جشنواره فیلم فجر به چهل سال قبل برمی‌گردد؛ اما ۳۲ سال قبل و در جریان برگزاری یازدهمین جشنواره فیلم فجر برای اولین‌بار اهالی رسانه صاحب سینمایی اختصاصی شدند. در سومین جشنواره فیلم فجر و در دورانی که رسانه به شکل امروز فراگیر نبود برای اولین‌بار مکانی ویژه به خبرنگاران، عکاسان و نویسندگان سینمایی برای تماشای فیلم‌های جشنواره فجر اختصاص داده شد و یک ردیف در سینما «صحرا» نخستین‌بار در اختیار خبرنگاران قرار گرفت؛ اما اهالی تا سال ۷۱ و برگزاری جشنواره یازدهم فیلم فجر منتظر ماندند تا در این سال برای اولین‌بار سینمای شهرقصه به‌عنوان سینمای مختص منتقدان و خبرنگاران معرفی شد.

سینما قدس سه دوره میزبان
در دوره‌های دوازدهم و سیزدهم جشنواره، سینما «قدس» میزبان رسانه‌ها بود و پس از سه دوره سینمای رسانه‌ها در دوره هفدهم بار دیگر به سینما «قدس» برگشت.

سینما فلسطین محبوب دهه ۷۰ و ۸۰
سینما فلسطین را با پنج دوره می‌توان سینمای محبوب مدیران جشنواره در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ دانست. نخستین میزبانی‌های این سینما در دوره چهاردهم رقم خود که تا دوره شانزدهم به صورت متوالی ادامه داشت. سینما فلسطین در دهه ۸۰ نیز در دوره‌های ۲۵ و ۲۷ میزبان اهالی رسانه بود. اتفاقی که در آخرین دوره میزبانی این سینما با نمایش جنجالی «درباره الی» در ساعات بامدادی همراه بود تا آن جمعیت انبوه آخرین تصویر از خاطره میزبانی سینما فلسطین از اهالی رسانه را رقم بزند تا پنجمین میزبانی سینما فلسطین از اهالی رسانه آخرین دوره آن نیز باشد.

استقلال و عدد ۴
در دوره هجدهم سینما «استقلال» برای اولین‌بار میزبان اهالی رسانه شد. اتفاقی که در دوره‌های ۱۹،۲۱ و ۲۲ نیز تکرار شد تا سینما استقلال مجموعا چهار بار میزبانی از اهالی رسانه را تجربه کرده باشد.

حجاب و تک عدد ۲۰
در دوره بیستم اهالی رسانه‌ به سالن «حجاب» رفتند تا این اولین و آخرین دوره میزبانی این سالن از اهالی رسانه را شاهد باشیم.

صحرا مشترک با قدس در عدد ۳
سینما صحرا هم یکی دیگر از سینماهای مرکز تهران است که سابقه سه دور میزبانی از اهالی رسانه را دارد. اهالی رسانه برای اولین‌بار برای تماشای آثار در سال ۸۳ و در دوره ۲۳ به این سالن رفتند. اتفاقی که در دوره‌های ۲۴ و ۲۶ نیز تکرار شد.

برج میلاد؛ محبوب‌ترین مکان میزبانی

سال ۸۸ و در جریان برگزاری بیست‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر بود که شهر تهران با ظرفیتی جدید به نام «مرکز همایش‌های برج میلاد» برای میزبانی از رویدادهای مختلف مواجه شده بود. هرچند در آن سال رفت‌وآمد خبرنگاران عمدتا از مرکز شهر به برج میلاد سخت به نظر می‌رسید؛ اما در نهایت از سال ۸۸ تا ۹۵ (دوره‌های ۲۸ تا ۳۵) برج میلاد ۸ سال متوالی میزبان اهالی رسانه شد. پس از سه دوره دوری جشنواره از برج میلاد به دلیل شرایط خاص کرونایی و فضاهای زیاد این مجموعه در دوره ۳۹ بار دیگر برج میلاد میزبان اهالی رسانه شد که این میزبانی در دوره چهل هم ادامه داشت و بار دیگر پس از یک سال رفت و برگشت جشنواره به پردیس ملت، برج میلاد در روزهای آخر و پس از حواشی عجیب در جشنواره ۴۲ نیز میزبان اهالی رسانه شد تا در مجموع با یازدهمین دوره میزبانی از اهالی رسانه رکورددار باشد.

پردیس ملت؛ رقیبی برای میلاد
پردیس ملت در تمام سال‌های اخیر همواره آلترناتیو بالقوه برج میلاد برای میزبانی از اهالی رسانه بوده و حتی در دوره‌هایی که برج میلاد به‌عنوان خانه یا کاخ جشنواره فعالیت می‌کرده نیز پردیس ملت میزبان هنرمندان و اهالی خانه سینما بوده است.
پردیس ملت اولین میزبانی را در سال ۹۶ و دوره ۳۶ تجربه کرد که این میزبانی در دوره‌های ۳۷ و ۳۸ نیز ادامه داشت.
آخرین میزبانی پردیس ملت از اهالی رسانه در جشنواره فیلم فجر به سال  1400 و اولین دوره دبیری مجتبی امینی در جشنواره چهلم باز می‌گردد تا این سینما نیز با چهار میزبانی در کنار سینما استقلال، سومین سینمای پرتعداد از لحاظ میزبانی خبرنگاران و منتقدان
سینمایی باشد.

فجر همچنان در آرزوی مکانی ثابت
سال گذشته بود که مدیران سینمایی دولت سیزدهم با تبلیغات فراوان از اختصاص زمینی در بلوار کشاورز برای ساخت کاخ (خانه) جشنواره‌های فجر خبر دادند.  اتفاقی که عمر مدیریت مدیران دولت سیزدهم نیز به پایان رسید؛ اما هنوز نه کسی از محل دقیق کلنگ‌زنی خانه جشنواره خبر دارد و نه جزئیاتی از طراحی آن می‌داند؛ اما این بیم می‌رود که طلسم خانه به دوشی جشنواره فجر همچنان ادامه داشته باشد مگر اینکه مدیران سینمایی دولت چهاردهم یک‌بار برای همیشه با مدیران شهرداری تهران برای میزبانی دائمی برج میلاد از اهالی رسانه به توافق رسیده باشند.

منبع: روزنامه صبح نو

لینک کوتاه : https://cinemaeinews.ir/?p=38109

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.