آیین اختتامیه این رویداد که صبح امروز (23 آبان) در مشهد برگزار شد و برگزیدگان هر دو بخش صحنهای و خیابانی معرفی شدند.
بخش صحنهای
داوران این بخش متشکل از رضا صابری ،مهدی نصیری و جواد اشکذری آرای خود را به این شرح اعلام کردند:
در بخش نمایش صحنه در طراحی بروشور از سروش حیدری برای «یه جور دیگه یعنی همین» و «پانتیفرکت» و در بخش گریم از مریم رستگار برای «پانتیفرکت» تقدیر شد.
در بخش بازیگری زن از «مهرانا عبداللهیان» برای یه جور دیگه یعنی همین تقدیر شد. محبوبه راد برای «پانتیفرکت» و سعیده احمدآبادی برای «عامدانه، عاشقانه و قاتلانه» رتبه سوم، گروه بازیگران زن نمایش «برچسب» رتبه دوم و هما سعادت برای «عامدانه، عاشقانه و قاتلانه» رتبه اول را کسب کردند.
در بخش بازیگری مرد از نیما پسندیده برای نمایش «یه جور دیگه یعنی همین» تقدیر شد. محسن لقمانیان برای «شب، گربه، زیر طاقی» رتبه سوم، امیر قادری برای «خرمهره» رتبه دوم و رضا رسولیپور برای «آخرین تولد» و امیراحسان امیرپور برای «یه جور دیگه یعنی همین» رتبه اول را کسب کردند.
در بخش طراحی صحنه از سید وحید حمیدزاده برای نمایش «پانتیفرکت» تقدیر و مهدی شریفی برای نمایش آ«یه جور دیگه یعنی همین» برگزیده شد.
در بخش طراحی لباس محبوبه سلطانی برای «پانتیفرکت» برگزیده شد. در بخش موسیقی مهرداد عبداللهی برای نمایش «رورانس» رتبه سوم، معین اعتقادی برای نمایش «عامدانه، عاشقانه، قاتلانه» رتبه دوم و مهدی حسنی برای نمایش «یه جور دیگه یعنی همین» رتبه اول را کسب کردند.
در بخش نمایشنامهنویسی «آخرین تولد» به نویسندگی حسین امینی رتبه سوم، «پانتیفرکت» به نویسندگی مهدی شربتی رتبه دوم و «یه جور دیگه یعنی همین» به نویسندگی هوشنگ جاوید رتبه اول را به دست آوردند.
در بخش کارگردانی نیز محسن مسعودیفر برای «عامدانه، عاشقانه، قاتلانه »رتبه سوم، امیراحسان امیرپور برای «یه جور دیگه یعنی همین» رتبه دوم و احسان عاقل برای »برچسب» رتبه اول را به دست آوردند. سه نمایش «عامدانه، عاشقانه، قاتلانه» از نیشابور،» یه جور دیگه یعنی همین» از مشهد و«برچسب» از کاشمر مستقیم برای شرکت در جشنواره منطقهای راه پیدا کردند.
بخش خیابانی
شهرام نوشیر، رضا حسینی و محمد ناصری، داوران بخش خیابانی سیوسومین جشنواره تئاتر خراسان رضوی، آرای خود را به این شرح اعلام کردند:
در بخش تئاتر خیابانی لوح تقدیر طراحی بروشور به یسنا عطاییفرد برای نمایش «خونبست» و دیپلم افتخار به رقیه اکبرزاده برای «چای یا لاته »تعلق گرفت.
در بخش طراحی لباس از نرگس نامنی برای نمایش «سمپوزیوم شمر و مجنون» تقدیر شد.
در بخش موسیقی لوح تقدیر برای نمایش «هفتسنگ» به هادی کسایی و نمایش «سمپوزیوم شمر و مجنون» به سید محسن راهچمنی و دیپلم افتخار برای نمایش «چای یا لاته» به مهدی حسنی اعطا شد.
در بخش طراحی فضا نیز لوح تقدیر برای «هفت سنگ» به سعید نظریان و مهناز پاکدل و برای «سمپوزیوم شمر و مجنون» به مصطفی عنایتپور و دیپلم افتخار برای نمایش «گرای ۳۶۱» به مهدی شریفی تعلق گرفت.
در بخش بازیگری زن مینو رضایی برای «چشمها را نبندید» رتبه اول، «داماد حنا میبندد» رتبه دوم و نمایش «خونبست» و «چشمها را نبندید» رتبه سوم را کسب کردند.
در بخش بازیگری مرد نیز رتبه اول به محمدصدرا حسنی برای «چای یا لاته»، رتبه دوم به کوهیار حسینیان برای «چای یا لاته» و رتبه سوم به حمید عابدی برای «چشمها را نبندید» تعلق گرفت.
در بخش کارگردانی حامد عطاییفرد برای «خونبست» و مسعود رشیدی برای «چشمها را نبندید» رتبه سوم، مصطفی عنایتپور برای «سمپوزیوم شمر و مجنون» رتبه دوم و سعید نظریان و مهناز پاکدل برای «هفتسنگ» رتبه اول را کسب کردند.
در بخش طراحی ایده نیز از سید جواد رحیمزاده برای «گرای ۳۶۱» و مصطفی داوطلب برای «میراث» تقدیر شد. سه نمایش برگزیده بخش خیابانی «سمپوزیوم شمر و مجنون» از سبزوار، «هفتسنگ» از مشهد و «خونبست» از تربت جام معرفی شدند.
بخش منتقدین
فرشید تمری، احسان روحی و محمد مداح حسینی، داوران این بخش، آرای خود را به این شرح اعلام کردند:
هیئت داوران در بخش منتقدین از مرتضی عیدی برای «شب، گربه، زیر طاقی» در بخش کارگردانی تقدیر کردند.
هما سعادت برای «عامدانه، عاشقانه و قاتلانه» به عنوان بازیگر برگزیده زن و رضا رسولی برای «آخرین تولد» به عنوان بازیگر برگزیده مرد انتخاب شدند. در بخش کار برگزیده نیز ضمن تقدیر از نمایش «گم»، جایزه نمایش برگزیده به«آخرین تولد» تعلق گرفت.
جایزه ویژه هیئت داوران پیشکسوت نیز به «عامدانه، عاشقانه و قاتلانه» تعلق گرفت.
همچنین از اصغر لشکری، محبوبه سلطانی، حامد یزدی که در جشنواره فجر حضور داشتند، تقدیر شد.
در بخش کودکان و نوجوانان از نازنین ذوالفقاری، یاسمینزهرا غیور، سمیه کمایستانی، مهیا عطاییفرد، مینو رمضانی، ساغر نظامدوست و مهان امیرپور تقدیر به عمل آمد.