سینمایی نیوز
  • امروز : دوشنبه, ۱۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : 30 رمضان 1446
  • و : Monday, 31 March , 2025 می باشد
کل 9608 امروز 0

خبر فوری

اعلام روزهای تعطیل سینما در شب‌های قدر و سال نو تعداد مخاطبان سینماهای کشور در اسفندماه موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت 5 فیلم‌نامه آغاز اکران نوروزی 4 مستند مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی نگاهی به فیلم «قلب رقه» برگزیدگان هشتمین دوسالانه آلبوم موسیقی معرفی شدند همایش هفتم با موضوع «اقتباس» بهار ۱۴۰۴ فراخوان می‌دهد عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ انتشار تقویم زمان‌بندی تولیدات سازمان سینمایی به استقبال بهار با جشنواره فیلم های سینمایی شبکه های سیما پرفروش‌ترین نمایش‌های سال معرفی شدند موافقت شورای پروانه فیلمسازی سینمایی با ساخت 8 فیلم‌نامه سال پرکار هنری بنیاد رودکی پایان یافت اعلام جزییات تازه‌ترین جلسه بررسی سند ملی موسیقی کشور تودیع و معارفه مدیران جدید انجمن سینمای جوانان ایران برگزار شد مدیران سی‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منصوب شدند موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت9 فیلم‌نامه بیش از ۲۰ سایت فروش بلیت تئاتر در کشور فعال است هنرمندانی که امسال از میان ما رفتند و جایشان خالی شد تئاتر در نوروز تعطیل نیست! موافقت شورای پروانه فیلمسازی سینمایی با ساخت 8 فیلم‌نامه افتتاح پردیس سینمایی 9 دی هشتگرد هنرمندانی که سال 1403 آسمانی شدند «لاله» به اکران آنلاین نوروزی رسید از سند سینما، تئاتر و موسیقی تا روند آموزش هنر در جلسه آخر شورای هنر حضور ۲۲۱ ناشر در بخش فروش مجازی کتاب سی‎ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم ثبت‌نام ناشران داخلی برای حضور در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نمایش‌ها یک شب به صحنه نمی‌روند نقد فیلم پروین؛ یک پرتره دیدنی! عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ نخستین رویداد فرهنگی هنری «هنرگان کتاب» برگزار شد همراه با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی در پایان هفته ششمین هفته فیلم و عکس تهران برگزار شد ثبت‌نام بخش بین‌الملل سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد «بخوانیم برای ایران» شعار سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد پیام تبریک سازمان سینمایی به سازندگان «سایه بلند سرو» و جامعه پویانمایی انیمیشن برگزیده «تهران» فاتح اسکار شد انتشار دو آلبوم باروک از امیرحسین طائی ۵ اسکار برای «آنورا»؛ انیمیشن ایرانی برنده شد اسامی برگزیدگان سیزدهمین جشن مستقل سینمای مستند ایران/ سینمای مستند صدای بی‌صدایان است وقتی قاعده مشخص باشد فرصت ایجاب بیشتر فراهم است جشنواره ای از سریال های ایرانی و خارجی در ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ جلد اول و دوم کتاب «نوای ویولن» منتشر شد ۱۰ روز تا پایان مهلت ثبت‌نام در اولین دوره جامع فیلم‌نامه‌نویسی انجمن سینمای جوانان ایران فراخوان چهاردهمین جشنواره ملی دانشجویی فیلم کوتاه سایه منتشر شد اجرای طرح اکران افطار تا سحر در سینما‌ها افزایش قیمت بلیت سینماها چهل‌ودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران برگزیدگان خود را شناخت سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران برگزیدگان خود را شناخت آیین اختتامیه چهل‌ودومین جایزه کتاب سال هفتم اسفند برگزار می‌شود

1
محفل گفت و گوی فعالین هنری و جهادی با موضوع "حرکت های جهادی و روایت هنرمندانه" همراه با آئین رونمایی از پوستر بخش هنری ششمین جشنواره ملی جهادگران برگزار شد

“عبدالستار کاکایی”: باید به گونه ای وارد کار جهادی رسانه ای شویم که برای همه مردم جذاب باشد/ از هنرمندان و مردم برای ارسال آثار به ششمین جشنواره بین المللی جهادگران دعوت می کنم

  • کد خبر : 36573
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۸:۱۵
“عبدالستار کاکایی”: باید به گونه ای وارد کار جهادی رسانه ای شویم که برای همه مردم جذاب باشد/ از هنرمندان و مردم برای ارسال آثار به ششمین جشنواره بین المللی جهادگران دعوت می کنم
بنده از تمامی هم وطنانی که کارهای جهادی و کمک های انسان دوستانه صورت می دهند دعوت می کنم با ارسال آثار هنری در این جشنواره، حضور ملی و عمومی داشته باشند تا جشنواره صرفا وابسته به یک گروه و نهاد نباشد.
سینمایی نیوز– محفل گفت و گوی فعالین هنری و جهادی با موضوع “حرکت های جهادی و روایت هنرمندانه” همراه با آئین رونمایی پوستر بخش هنری ششمین جشنواره بین المللی جهادگران، با حضور محسن اسلام زاده، عبدالستار کاکایی، حامد سلطانی، سید شهاب الدین واجدی، مسعود شریف، مهاجر توحیدپرست و اهالی رسانه به میزبانی امید مرندی، بعدالظهر دوشنبه 28 آبان ماه 1403 ساعت 15 در سالن استاد طاهره صفارزاده حوزه هنری انقلاب اسلامی، برگزار شد. این جشنواره در جهت تعمیق اندیشه و گفتمان حرکت های جهادی در جامعه گام برداشته و رسالت ترویج و گسترش فعالیت های جهادی و فرهنگ خدمت رسانی از طریق روایت هنرمندانه را بر ذمه خود می بیند.
باید به گونه ای وارد کار جهادی رسانه ای شویم که برای همه مردم جذاب باشد
بر پایه این گزارش، “عبدالستار کاکایی” مستندساز درباره تجربه گفتمان سازی حرکت های جهادی در گفت و گو با خبرنگار سینمایی نیوز بیان نمود: ما جوانان دهه چهل ویژگی خاصی داشتیم که با شکل گیری انقلاب و شرکت در اردوهای جهادی با درو نمودن زمین های کشاورزی روستاییان و در ادامه حضور در سال های دفاع مقدس و سپس روایت فتح و امور فیلم سازی رقم خورد. سال 1398 نیز یک گروه جهادی با 3 نفر به نام “مهر آب” در سیستان و بلوچستان تشکیل دادیم و نخستین روستایی که در نظر گرفتیم “جودین” بود و در 5 سال گذشته حدود 170 روستا را در مناطق مرکزی و شرقی و غربی سیتان و بلوچستان به وسیله لوله کشی و حفر چاه، آبرسانی کردیم.
کارگردان «این سالها که می‌گذرد» یادآور شد: نکته این جاست که دایره جانمایی هنرمندان و مخاطبان در امور جهادی نباید کوچک باشد. باید دایره مقاومت را بزرگ و بزرگ تر کنیم و هر آن کس که از فرهنگ این مملکت است را باید در این دایره جا دهیم. خروجی های ما نباید مخاطب کمتری پیدا کنند و مخاطبان باید همذات پنداری داشته باشند. حتی باید هنرمندان و فیلم سازان بیشتر و بزرگ تری از جمله سینماگران مستقل را در این دایره جای دهیم. باید همه ی اقوام و طیف ها و افکار را از فرهنگ ایران در خود جای بگنجانیم. البته منظورم خائنین نیست بلکه نگاه انسانی تری به این موضوع دارم. بدانیم که دنیا به کشور ما ایران توجه دارد.
کارگردان «سرزمین پدری» در بخش دیگری از این گفت و گو به ذکر خاطره ای پرداخت و افزود: اردو های جهادی آن قدر مهم هستند که شخصیتی هم چون حاج قاسم سلیمانی هم دغدغه آن را داشتند. یکی از دوستان جهادی تعریف می کردند که کرمان در زیارت مزار حاج قاسم از ایشان خواستند به خوابشان بیایند. وقتی به تهران باز می گردند، حاج قاسم با لباس بسیجی قدیمی جنگ در خواب ایشان حاضر می شوند. گفتند هر دو دکمه های لباس و بند پوتین ها را بستیم و در بیابان به دنبال حاج قاسم راه افتادم. ۲ کیلومتری که راه رفتیم حاج قاسم با دست به روستایی کپرنشین در جنوب کرمان اشاره کردند و گفتند این روستا را آب دهید. این دوست به همراه همسر و همراهان جهادی به سراغ ۱۰ روستای کپرنشین می روند اما می بینند آن ها روستاهای در خواب نیستند. تا آن که می گوید موقع برگشتن روستایی شبیه به همان روستا را دیدیم و پس از طی مسیر خاکی به روستا رسیدیم و مردم آن جا گفتند مشکل آب داریم و نام این روستا گسترش است که ما از این عنوان تعجب کردیم و ناگهان پیرزنی عصا زنان جلو آمد و گفت شما نام این روستا را حاج قاسم سلیمانی بدانید. گفت ما اشرار بودیم و حاج قاسم به ما قول دادند که به این روستا آب می آورند. دغدغه حاج قاسم در زمان شهادت، رساندن آب به اشرار و روستاییانی است که زمانی به ایشان قول داده است.
این مستندساز در خاتمه این گفت و گو اعلام کرد:‌ مخاطبان خصوصا آن دسته ای که در مجالس دولتی حاضر نمی شوند بدانند انعکاس کاری که می کنند بسیار ارزشمند است و موجب می شود دایره خیر، گسترده تر شود و افراد دیگری نیز تشویق شوند. بنده از تمامی هم وطنانی که کارهای جهادی و کمک های انسان دوستانه صورت می دهند دعوت می کنم با ارسال آثار هنری در این جشنواره، حضور ملی و عمومی داشته باشند تا جشنواره صرفا وابسته به یک گروه و نهاد نباشد. دور شدن از این فضاها دایره کار خیر را بسته تر و کوچک تر می کند و مردم کمتری از این حرکت جهادی سود می برند. در مقابل اگر بتوانیم توسعه و تبلیغ داشته باشیم دیگران نیز تشویق می شوند به طوری که در کشور از هر ۱۰ خانه ۹ خانه مشغول امر جهادی و کار خیر خواهد بود. این ظرفیت بالقوه هیچ جای دنیا وجود ندارد و باید قدر این اتفاق را بدانیم. اهمیت کار جهادی هر چه جلوتر می رویم بیش تر خود را نشان می دهد. مخاطب رسانه ای فعالیت های جهادی باید عموم مردم باشند و بپسندند. می بایستی ایجاد دغدغه کنیم و علاوه بر قالب گزارشی مستند، به فیلم داستانی کوتاه و افزونه های سینمایی بیندیشیم. باید به گونه ای وارد کار جهادی رسانه ای شویم که برای همه مردم جذاب باشد.
| گزارش و گفت و گو از: تورج اردشیری نیا
| عکس: الهام سادات روئین تن

آغاز ششمین جشنواره جهادگران به همت بسیج دانشجویی

 

لینک کوتاه : https://cinemaeinews.ir/?p=36573

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.