سینمایی نیوز
  • امروز : پنجشنبه, ۱۴ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 شوال 1446
  • و : Thursday, 3 April , 2025 می باشد
کل 9638 امروز 0

خبر فوری

عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ سینمای ایران ظرفیت‌‌های بیشماری دارد دیدار نوروزی معاون امور هنری و سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی با خسرو خورشیدی برترین آثار سینمایی ایران و جهان در هفت سین شبکه‌ها دیدار نوروزی رئیس جمهور با علی نصیریان از امیدواری برای ایجاد فرصت‌های تازه تا نقالی، شاهنامه‌خوانی و خاطره‌گویی در روز ملی هنرهای نمایشی پرداخت تعهدات معوقه، رویدادها و فعالیت‌های تئاتری سال ۱۴۰۳ فراخوان جشنواره ملی موسیقی بی‌کلام «خلیج فارس» منتشر شد پوستر روز ملی هنرهای نمایشی منتشر شد آغاز سال کاری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ با ادای احترام به شهدا و هنرمندان فقید فراخوان دوازدهمین جشنواره دانشجویی مونولوگ منتشر شد برگزاری رویدادهای تئاتری به مناسبت روز ملی هنرهای نمایشی بازدید نوروزی رئیس سازمان سینمایی از سه پردیس رکورد ده ساله سینمای ایران با فروش بیش از 2 همت در سال گذشته شکسته شد دستمزد خدمات رسانه‌ای و تبلیغاتی تئاتر در سال ۱۴۰۴ مشخص شد همراه با فیلم‌های سینمایی در آخرین شب چهارشنبه سال رامتین شهبازی دبیر‌علمی هفتمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران شد / معرفی اعضای هیات علمی همایش تقویم زمانبندی تولیدات در سال آینده منتشر شد پرونده ۲۹۶ متقاضی عضویت در خانه موسیقی ایران در فصل زمستان مورد بررسی قرار گرفت اعلام روزهای تعطیل سینما در شب‌های قدر و سال نو اولویت‌های حمایتی و زمان بندی تولیدات سال 1404 بنیاد سینمایی فارابی اعلام شد تعداد مخاطبان سینماهای کشور در اسفندماه موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت 5 فیلم‌نامه آغاز اکران نوروزی 4 مستند مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی اولویت‌های حمایتی و زمان‌بندی تولید در سال ۱۴۰۴ انجمن سینمای جوانان ایران اعلام شد نگاهی به فیلم «قلب رقه» برگزیدگان هشتمین دوسالانه آلبوم موسیقی معرفی شدند همایش هفتم با موضوع «اقتباس» بهار ۱۴۰۴ فراخوان می‌دهد عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ انتشار تقویم زمان‌بندی تولیدات سازمان سینمایی به استقبال بهار با جشنواره فیلم های سینمایی شبکه های سیما پرفروش‌ترین نمایش‌های سال معرفی شدند موافقت شورای پروانه فیلمسازی سینمایی با ساخت 8 فیلم‌نامه سال پرکار هنری بنیاد رودکی پایان یافت جشن اکران سه میلیاردی «بامبولک» برگزار شد اعلام جزییات تازه‌ترین جلسه بررسی سند ملی موسیقی کشور تودیع و معارفه مدیران جدید انجمن سینمای جوانان ایران برگزار شد جلسه هم‌اندیشی انجمن موسیقی ایران و انجمن موسیقی استان تهران برگزار شد مدیران سی‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منصوب شدند موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت9 فیلم‌نامه بیش از ۲۰ سایت فروش بلیت تئاتر در کشور فعال است برپایی نشست و کارگاه‌های پژوهشی در نمایشگاه موسیقی کودک هنرمندانی که امسال از میان ما رفتند و جایشان خالی شد تئاتر در نوروز تعطیل نیست! موافقت شورای پروانه فیلمسازی سینمایی با ساخت 8 فیلم‌نامه افتتاح پردیس سینمایی 9 دی هشتگرد هنرمندانی که سال 1403 آسمانی شدند «لاله» به اکران آنلاین نوروزی رسید از سند سینما، تئاتر و موسیقی تا روند آموزش هنر در جلسه آخر شورای هنر حضور ۲۲۱ ناشر در بخش فروش مجازی کتاب سی‎ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم

13

فراخوان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منتشر شد

  • کد خبر : 6444
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۵
فراخوان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منتشر شد
فراخوان بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «قصه، صدای زندگی است» منتشر شد.

به گزارش سینمایی نیوز و به نقل از  خبرگزاری صدا و سیما، این دوره از جشنواره بین‌ المللی قصه‌گویی در سه بخش‌ رقابتی ، غیر رقابتی  و علمی برگزار می شود .
بخش «رقابتی» این دوره از جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شامل قصه‌گویی ملی، قصه‌گویی بین‌المللی، قصه‌گویی آیینی‌سنتی، قصه‌گویی زبان اشاره، قصه‌گویی ۹۰ ثانیه‌ای (قصه زندگی من) و پادکست قصه‌گویی است.
در بخش «غیررقابتی» با عنوان «قصه‌گویی برگزیدگان» و بخش «علمی» این رویداد فرهنگی در بخش‌های جستار، مقاله علمی، کتاب و پایان‌نامه / رساله برگزار می‌شود.
این جشنواره همچون سال گذشته با محور‌های موضوعی امید‌ها و آرزوها، شادی‌ها و غم‌ها و ایثار و از خود گذشتگی (جهاد و مقاومت در عرصه‌های مختلف زندگی) برگزار شده و علاقه‌مندان در حوزه‌های مختلف می‌توانند با مراجعه سایت جشنواره نسبت به ثبت‌نام و ارسال آثار خود اقدام کنند.
همچنین بخش «ملی» شامل قصه‌گویی نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال، بزرگسالان ۱۸ سال به بالا و مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها و بخش «بین‌الملل» شامل اجرای قصه‌گویان حرفه‌ای ایران و کشور‌های دیگر شامل برگزیدگان سطوح منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی جشنواره‌های پیشین، قصه‌گویان و مجریان حرفه‌ای و قصه‌گویان علاقه‌مند از سایر کشورها، دو بخشی است که همانند گذشته برگزار می‌شود.
بر اساس این گزارش شرکت‌کنندگانی که قصد حضور در بخش غیررقابتی (شامل قصه‌گویانی که در سطح ملی و بین‌المللی (مرحله پایانی) بیش از سه بار برگزیده شده‌اند) را دارند نمی‌توانند در بخش‌های رقابتی ملی، بین‌المللی، آیینی‌سنتی و زبان اشاره ثبت‌نام کنند.
همچنین بخش «آیینی‌سنتی» شامل اجرای قصه‌گویی با نگاه به سنت‌ها و آئین‌های دینی و ایرانی، در یکی از شیوه‌های نقالی، پرده‌خوانی و یا شمایل‌گردانی است که نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال و بزرگسالان ۱۸ سال به بالا می‌توانند در آن شرکت کنند.
بخش «قصه‌گویی زبان اشاره» شامل قصه مورد نظر با هر قالبی، به زبان اشاره فارسی است و بزرگسالان ۱۸ سال به بالا می‌توانند در آن شرکت کنند.
بخش‌های «قصه‌گویی ۹۰ ثانیه‌ای» و «پادکست قصه‌گویی»
امسال و برای چهارمین مرتبه، بخش «قصه‌گویی ۹۰ ثانیه» با عنوان «قصه زندگی من» در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی برگزار می‌شود. قصه‌گو در یک ویدئوی ۹۰ ثانیه‌ای، برش یا بخشی از زندگی خود را روایت می‌کند و همه گروه‌های سنی را شامل خواهد شد.
در بخش «پادکست قصه‌گویی» که برای دومین بار است برگزار می‌شود، قصه‌گویان علاقه‌مند سراسر کشور، قصه‌ای را به صورت صوتی و در قالب یک پادکست ارائه می‌کنند. زمان پادکست‌ها باید حداقل سه دقیقه و حداکثر ۳۰ دقیقه باشد.
قصه‌گویان شرکت کننده در بخش‌های ملی، بین‌المللی، آیینی‌سنتی و زبان اشاره باید مخاطب قصه خود را مشخص کنند و در اجرا، سلیقه، ذائقه، درک، حوصله و فهم او را در نظر بگیرند و در صورت اجرای قصه به زبان یا گویشی غیر از فارسی، ترجمه آن به صورت مکتوب در اختیار گروه داوری قرار دهند و زمان قصه آنان باید بین ۸ تا ۲۰ دقیقه باشد و قصه‌گویان در بخش رقابتی، تنها مجاز به انتخاب یک قصه هستند و در طی مراحل این بخش نمی‌توانند قصه خود را تغییر دهند و تنها حق شرکت در یکی از این بخش‌ها را دارند؛ اما برای شرکت در بخش‌های دیگر مثل «پادکست قصه‌گویی»، «قصه‌گویی ۹۰ ثانیه» و بخش «علمی» آزاد هستند.
برگزاری بخش غیررقابتی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
بخش غیررقابتی با عنوان «قصه‌گویی برگزیدگان» شامل اجرای افتخاریِ ویژه برگزیدگانی است که در سطوح ملی و بین‌المللی (مرحله نهایی) جشنواره‌های قصه‌گویی پیشین کانون سه بار برگزیده شده‌اند.
قصه‌گویان این بخش باید در صورت اجرای قصه به زبان یا گویشی غیر از فارسی، ترجمه آن را به صورت مکتوب در اختیار گروه داوری قرار دهند و زمان قصه آنان بین ۸ تا ۲۰ دقیقه تعیین شده است.
مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار قصه‌گویی در بخش ملی، آیینی‌سنتی و زبان اشاره تا ۳۱ مرداد و بین‌الملل، قصه ۹۰ ثانیه و پادکست و برگزیدگان تا ۳۱ شهریور و آثار علمی از ۲۱ تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ در نظر گرفته شده است.
بخش علمی جشنواره شامل جستار، مقاله علمی، کتاب و پایان‌نامه
در بخش «جستار» کارشناسان مسئول، کارشناسان، مربیان مسؤول و کارکنان حوزه ستادی کانون، متنی غیرداستانی یا شبه داستانی درباره قصه‌گویی را بر اساس تجربه، ادراک، استدلال و دیدگاه فردی خود به نحوی اقناع‌کننده برای عموم ارائه می‌دهند که حاوی راهکاری برای شناخت موضوع مدنظرشان است.
عموم پژوهشگران نیز می‌توانند نتیجه یک پژوهش را در قالب «مقاله علمی» به جشنواره برای متخصصان، پژوهشگران و علاقه‌مندان به قصه‌گویی ارائه دهند.
در بخش «کتاب» نیز نویسندگان، پژوهشگران و مترجمان می‌توانند محتوای مکتوب خود درباره قصه‌گویی، قصه‌شناسی، قصه‌پژوهی و آموزش قصه‌گویی در قالب یک کتاب نظری تألیف‌شده یا ترجمه‌شده به جشنواره ارائه دهند.
همچنین در بخش «پایان‌نامه / رساله» دانشجویان و دانش‌آموختگان می‌توانند پایان‌نامه و رساله دانشگاهی خود درباره قصه‌گویی، قصه‌شناسی، قصه‌پژوهی و آموزش قصه‌گویی را به جشنواره ارائه دهند.
بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همزمان با شب یلدا در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود.

لینک کوتاه : https://cinemaeinews.ir/?p=6444

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.