سینمایی نیوز
  • برابر با : Tuesday - 26 November - 2024
کل 8657 امروز 0

خبر فوری

به دنبال تخصصی‌سازی جشنواره‌های رسانه‌ای در سطح ملی هستیم نشست خبری رویداد صاحبدلان برگزار شد/ رشت میزبان بخش بین‌الملل رویداد صاحبدلان شب یادبود احمد آقالو برگزار شد فروش نهایی دوره سوم گروه سینمای فرهنگ اعلام شد رائد فریدزاده: مرور زمان اصالت بنیاد فارابی را بیش از پیش نمایان می کند گلاب آدینه جدیدترین نمایش خود را به صحنه می‌آورد سرپرست بنیاد سینمایی فارابی معرفی شد کتاب تاریخ موسیقی استان همدان رونمایی شد یک کمدی در قاب شبکه نمایش معرفی آثار راه‌یافته در بخش خیابانی جشنواره تئاتر «سودای عشق» نقدی بر انیمیشن «ببعی قهرمان» سلین حسین‌پور بازیگر فیلم‌های کوتاه «کودکی»، «نگاه» و «رخ» درگذشت عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های شنبه سوم آذر ۱۴۰۳ سفر استانی مدیرکل به پایتخت فرهنگی ایران حسین نوروزیان درگذشت فروش ۲۰۵ میلیارد تومانی سینماها در آبان مازیار سیدی دچار حمله قلبی شد گمشده اصلی ما گفت‌وگو است فروش ۵ میلیارد تومانی «باغ کیانوش» ابراهیم قادری درگذشت کدام مستند تندیس حافظ را تصاحب می کند؟ عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های پنجشنبه اول آذر ۱۴۰۳ نشست کارنامه حرفه ای و آثار عزت الله انتظامی در خانه سینما برگزار شد نخستین نشست «نقد کتاب سینمایی» به همت «انجمن صنفی مدرسان سینما» برگزار شد فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی در روز‌های آغازین آذرماه مجمع عمومی انجمن صنفی انیمیشن برگزار شد نبرد «فورد در برابر فراری» را با کیفیت 4K-HDR ببینید جایزه «تجلی اراده ملی»؛ پیوند سینما و کتاب اعضای هیئت‌علمی هفدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد منصوب شدند مسعود کوثری دبیر علمی هفدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد شد وضعیت عمومی هنرمند پیشکسوت عرصه آهنگسازی و نوازندگی مساعد نیست سینمایی «دوست داشتنی تاریک و عمیق» را از شبکه نمایش ببینید «آسیاب» با شرح صحنه و زیرنویس در شبکه نمایش فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه با «ماهی»، «زیرِ دَه»، «ایز»، «کرم‌چاله» ادامه می‌یابد استاد آواهای مقامی خراسان‌رضوی چشم از جهان فرو بست عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ از فرصت ثبت‌نام فیلم‌ها تا داوری عوامل بخش نگاه نو فراخوان بخش هنری ششمین جشنواره بین المللی جهادگران منتشر شد از پرفروش‌ترین کتاب‌ها تا پرمخاطب‌ترین کتابفروشی‌ها؛ آموزه‌های «تکتا»ی چهارم برای صنعت نشر ایران چیست؟ مستندها و فیلم های آماده پخش از تلویزیون آغاز نوبت دوم اکران سیار «بچه‌زرنگ» آئین تکریم و معارفه رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار شد «معمای اطلس» در شبکه دو گره گشایی می‌شود برگزاری نشست تخصصی «سایه‌ها در مسیر جاده‌ی ابریشم» با حضور استادان بین‌المللی «به وقت شام» در شبکه نمایش تاکید وزیر فرهنگ برای بررسی مجدد برخی اسناد هنری حضور انجمن موسیقی ایران در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی تمدید مهلت ارسال اثر به هفدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی «اصغر همت» در موزه سینما کارگاه برگزار می‌کند محمدرضا اصلانی: تقوایی بنیانگدار مستندهای دراماتیک است

5
در نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «ایمو» مطرح شد:

ماجرای شباهت «ایمو» به آثار کیارستمی

  • کد خبر : 13033
  • ۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۸
ماجرای شباهت «ایمو» به آثار کیارستمی
مراسم رونمایی و نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «ایمو» با حضور کارگردان، بازیگران، عوامل فیلم، هنرمندان و اصحاب رسانه در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.

به گزارش سینمایی نیوز و به نقل از خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا؛ در نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «ایمو» هاشم مرادی نویسنده و کارگردان و تهیه‌کننده، محسن جسور مشاور فیلمنامه، امیرعباس ربیعی مشاور کارگردان، احمد عبدی فیلمبردار، محمود اسمانی طراح گریم، حمید پروین جدا، فرناز زوفا و میلاد مرادی بازیگران این فیلم حضور داشتند.

در ابتدای نشست هاشم مرادی کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده «ایمو» ضمن تشکر و قدردانی از گروه سینمایی هنر و تجربه برای اکران فیلمش، به داستان فیلم پرداخت و گفت: سوژه فیلم به دوران کودکی من برمی‌گردد و نوستالژیک  است.

مرادی تاکید کرد: شخصیت بکر فیلم «حمید» بود. به همین دلیل حمید انتخاب شد با توجه به اینکه نابازیگر بود. فیلمنامه را کم کم با حمید تمرین کردم اما خودش در جریان نبود. من دنبال واکنش‎های او بودم و نتیجه‌ کار برایم بسیار قابل قبول بود. مطئن بودم حمید از پس نقش بر می‌آید و تا الان بازخوردهای خوبی دریافت کردم.

کارگردان فیلم با بیان اینکه هر فیلمی که ساخته می‌شود حرفی برای گفتن دارد ادامه داد: زمانی‌که محسن جسور فیلمنامه را مطالعه کرد، گفت این فیلمنامه خوب و موفقی است. همین باعث دلگرمی من شد و انگیزه‌ام را برای ساخت فیلم بیشتر کرد.

فرناز زوفا بازیگر فیلم «ایمو» با اشاره به نقش خود گفت: «ایمو» فیلم شریف و تمیزی بود. بازی در این فیلم برای بازیگر بسیار چالش برانگیز بود به همین دلیل مشتاق به ایفای نقش در این فیلم شدم و با راهنمایی‌های آقای مرادی توانستم در این فیلم نقش‌آفرینی کنم. مطمئنم موفقیت‌های زیادی در انتظار این فیلم است.

زوفا ادامه داد: ایمو فیلمی است ساده و بی پیرایه که به اخلاق توجه دارد و ساخت چنین فیلم‌هایی راه را برای ورود جوانان به سینما باز می‌کند.

امیرعباس ربیعی کارگردان فیلم‌های «لباس شخصی» و ‌«ضد» که در این فیلم به عنوان مشاورکارگردان حضور دارد نیز گفت: «ایمو» فیلمی سهل و ممتنع است. مخاطب در ابتدا با یک فیلم ساده و روان روبرو می‌شود. درست شبیه یک آینه از زندگی روزمره خودمان. ولی به نظرم فیلم بسیار عمیق است و به لایه‌هایی از انسان دسترسی پیدا کرده که در دنیای مدرن فراموش شده است.

ربیعی با تاکید بر اینکه فیلمساز باید جسارت و دغدغه داشته باشد تا بتواند فیلم بسازد افزود: پارادوکس میان زندگی و زیستِ فردی که از شهرستان به تهران آمده یک چیزی را به مخاطب گوشزد می‌کند و آن هم گمشده ای به نام «صداقت» است که به دلیل زندگی شهری آن را فراموش کردیم. صداقت یک گوهر انسانی است که به دلیل نوع زیست، به حاشیه رفته است. بازی حمید شاهکار فیلم بود که کمک زیادی به این اثر کرد. حمید خود واقعیش را بازی کرد.

این مشاور کارگردان با تاکید بر اینکه استفاده از نابازیگر جلوی دوربین بسیار کار سختی است ادامه داد: برای یک کارگردان، استفاده از یک نابازیگر کار دشواری است اما آقای مرادی با حمید به گونه‌ای پیش رفت که دیگر خودش را جلوی دوربین حس نکرد. ویژگی فیلم سادگی آن است و اگر به جای حمید از یک بازیگر سرشناس استفاده میشد دیگر خروجی فیلم چیزی که الان دیده شد، نبود.

حمید پروین جدا بازیگر اصلی فیلم «ایمو» گفت: از آقای مرادی تشکر می‌کنم چون برای بازی در فیلم به من کمک زیادی کرد و من را تا پایان همراهی کرد. به دلیل قولی که به آقای مرادی داده بودم تا پایان از هیچ تلاشی دریغ نکردم به همین دلیل چهره ترسیم شده در فیلم بسیار واقعی است پس برای دیده شدن فیلم باید تلاش کنیم.

احمد عبدی فیلمبردار فیلم گفت: اولین مشکل و امتیاز این فیلم، همکاری با کارگردانی بود که خودش فیلمبردار است. خلاقیت کارگردان بی نظیر بود و فکر همه چیز را کرده بود.

مهدی جسور مشاور فیلمنامه گفت: ضعف هر اثر هنری باید بر مبنای محتوا سنجیده شود. اولین بار که فیلمنامه را خواندم متوجه شدم داستان بر مبنای فطرت انسانی است. جنس فیلم مثل «خانه دوست کجاست» مرحوم کیارستمی است؛ سینمای ساده‌نگاری، نه ساده‌انگاری.

میلاد مرادی دیگر بازیگر فیلم بیان کرد: همکاری با پدرم تجربه خوبی بود و موضوعات زیادی از او یاد گرفتم.

محمود اسمانی طراح گریم تصریح کرد: «ایمو» جزو کارهایی بود که تمام فیلم را سر صحنه بودم. در اصل کاری بود که از آن لذت میبردم چرا که در فیلم، زندگی جریان داشت.

مرتضی پورحیدری طراح صحنه و لباس در ادامه نشست بیان کرد: در چنین فیلم‌هایی فقط باید انتخاب کنیم و امکان ساخت و طراحی نیست. تمام چیزهایی که در فیلم دیدید خلاقیت کارگردان بود. این فیلم‌ها باید مورد حمایت قرار گیرد تا دیده شود. تمام افرادی که در این فیلم‌ها حضور دارند بدون هیچ چشم‌داشتی همکاری می‌کنند.

علی زادمهر اجری نشست را برعهده داشت و در پایان عوامل فیلم به پرسش‌های مخاطبان حاضر در جلسه پاسخ دادند.

فیلم سینمایی «ایمو» از 14 دی‌ماه در سالن‌های سینمایی گروه سینمایی هنر و تجربه در حال اکران است و تمام مخاطبان می‌توانند با مراجعه به سایت‌های بلیت‌فروشی، بلیت تهیه کنند.

لینک کوتاه : https://cinemaeinews.ir/?p=13033

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.