سینمایی نیوز
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
کل 8657 امروز 0

خبر فوری

به دنبال تخصصی‌سازی جشنواره‌های رسانه‌ای در سطح ملی هستیم نشست خبری رویداد صاحبدلان برگزار شد/ رشت میزبان بخش بین‌الملل رویداد صاحبدلان شب یادبود احمد آقالو برگزار شد فروش نهایی دوره سوم گروه سینمای فرهنگ اعلام شد رائد فریدزاده: مرور زمان اصالت بنیاد فارابی را بیش از پیش نمایان می کند گلاب آدینه جدیدترین نمایش خود را به صحنه می‌آورد سرپرست بنیاد سینمایی فارابی معرفی شد کتاب تاریخ موسیقی استان همدان رونمایی شد یک کمدی در قاب شبکه نمایش معرفی آثار راه‌یافته در بخش خیابانی جشنواره تئاتر «سودای عشق» نقدی بر انیمیشن «ببعی قهرمان» سلین حسین‌پور بازیگر فیلم‌های کوتاه «کودکی»، «نگاه» و «رخ» درگذشت عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های شنبه سوم آذر ۱۴۰۳ سفر استانی مدیرکل به پایتخت فرهنگی ایران حسین نوروزیان درگذشت فروش ۲۰۵ میلیارد تومانی سینماها در آبان مازیار سیدی دچار حمله قلبی شد گمشده اصلی ما گفت‌وگو است فروش ۵ میلیارد تومانی «باغ کیانوش» ابراهیم قادری درگذشت کدام مستند تندیس حافظ را تصاحب می کند؟ عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های پنجشنبه اول آذر ۱۴۰۳ نشست کارنامه حرفه ای و آثار عزت الله انتظامی در خانه سینما برگزار شد نخستین نشست «نقد کتاب سینمایی» به همت «انجمن صنفی مدرسان سینما» برگزار شد فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی در روز‌های آغازین آذرماه مجمع عمومی انجمن صنفی انیمیشن برگزار شد نبرد «فورد در برابر فراری» را با کیفیت 4K-HDR ببینید جایزه «تجلی اراده ملی»؛ پیوند سینما و کتاب اعضای هیئت‌علمی هفدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد منصوب شدند مسعود کوثری دبیر علمی هفدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد شد وضعیت عمومی هنرمند پیشکسوت عرصه آهنگسازی و نوازندگی مساعد نیست سینمایی «دوست داشتنی تاریک و عمیق» را از شبکه نمایش ببینید «آسیاب» با شرح صحنه و زیرنویس در شبکه نمایش فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه با «ماهی»، «زیرِ دَه»، «ایز»، «کرم‌چاله» ادامه می‌یابد استاد آواهای مقامی خراسان‌رضوی چشم از جهان فرو بست عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ از فرصت ثبت‌نام فیلم‌ها تا داوری عوامل بخش نگاه نو فراخوان بخش هنری ششمین جشنواره بین المللی جهادگران منتشر شد از پرفروش‌ترین کتاب‌ها تا پرمخاطب‌ترین کتابفروشی‌ها؛ آموزه‌های «تکتا»ی چهارم برای صنعت نشر ایران چیست؟ مستندها و فیلم های آماده پخش از تلویزیون آغاز نوبت دوم اکران سیار «بچه‌زرنگ» آئین تکریم و معارفه رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار شد «معمای اطلس» در شبکه دو گره گشایی می‌شود برگزاری نشست تخصصی «سایه‌ها در مسیر جاده‌ی ابریشم» با حضور استادان بین‌المللی «به وقت شام» در شبکه نمایش تاکید وزیر فرهنگ برای بررسی مجدد برخی اسناد هنری حضور انجمن موسیقی ایران در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی تمدید مهلت ارسال اثر به هفدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی «اصغر همت» در موزه سینما کارگاه برگزار می‌کند محمدرضا اصلانی: تقوایی بنیانگدار مستندهای دراماتیک است

6

فراخوان بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون منتشر شد

  • کد خبر : 23065
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
فراخوان بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون منتشر شد
فراخوان بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «با قصه لبخند بزنیم» منتشر شد.

به گزارش سینمایی نیوز و به نقل از خبرگزاری صداوسیما ، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این دوره از جشنواره با هدف عمومی‌سازی و مردمی‌سازی قصه‌گویی در اقشار مختلف جامعه، فضاسازی و ارتقای ظرفیت قصه‌گویی به عنوان یک رویکرد فراگیر تربیتی جامعه و تقویت جایگاه قصه‌گویی ایرانی برای ثبت جهانی در بخش‌های «مدرن و کلاسیک»، «آیینی سنتی»، «زبان اشاره» و «۹۰ ثانیه‌ای» برگزار می‌شود.

حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری با تأکید بر برگزاری جشنواره‌ بیست‌وپنجم قصه‌گویی به عنوان یک جشنواره‌ مترقی و درخور نام بزرگ ایران اسلامی؛ سیاست‌های کلی جشنواره‌ بیست‌وپنجم قصه‌گویی را به‌کارگیری تجربه ربع قرن جشنواره‌ قصه‌گویی در رخدادهای پیش رو، عمومی‌سازی و مردمی‌سازی جریان قصه‌گویی، به‌کارگیری ظرفیت‌های دولتی خصوصی و نیروهای مردمی در راستای عمومی‌سازی و مردمی‌سازی جریان قصه‌گویی، ارتقای جریان قصه‌گویی به عنوان یک رویکرد فراگیر تربیتی در جامعه، گسترده‌سازی آموزش قصه‌گویی، توجه ویژه به خانواده و نوجوانان در جریان قصه‌گویی و ترویج آن، کاربست حداکثری رسانه در عمومی‌سازی و مردمی‌سازی قصه‌گویی و به‌کارگیری همه ظرفیت‌های کانون پرورش فکری در خدمت جریان قصه‌گویی عنوان کرد.

بر همین اساس «قصه‌های قرآنی، دینی و مذهبی، روایت اراده» (قصه‌ کارآفرینان و صاحب‌نامان عرصه‌ی کار و تلاش)، «قصه‌های نامداران» (روایت اسطوره‌ها) و «قصه‌های آزاد» محورهای موضوعی این دوره از جشنواره است.

با توجه به اینکه مخاطب قصه‌ها کودکان و نوجوانان هستند، پرداختن به قصه‌های دارای زمینه‌ی طنز و لبخند در تمامی محورهای موضوعی پیشنهاد شده است.

بخش ملی (مدرن و کلاسیک)
کلاسیک شامل قصه‌هایی از روزگاران کهن، تاریخ، سنت‌ها، مذهب، آداب، قهرمانی‌ها و … از منابع شفاهی یا کتبی که از سوی قصه‌گو به شیوه‌ی قصه‌گویی متداول اجرا می‌شود.

مدرن (نوآورانه) نیز شامل قصه‌هایی‌که به صورت خلاقانه در اجرا و متن با استفاده از تصویر و سایر ابزارهای خلاق و از منابع شفاهی یا کتبی از سوی قصه‌گو اجرا می‌شود.

بخش آیینی-سنتی
در بخش «آیینی- سنتی» قصه‌گو با نگاه به سنت‌ها و آیینهای دینی و ایرانی، قصه‌ای را در یکی از قالب‌های «نقالی»، «پرده‌خوانی»، یا «شمایل‌گردانی» روایت می‌کند.

بخش زبان اشاره (مدرن و کلاسیک)
در این بخش قصه‌گو قصه‌اش را با زبان اشاره‌ی فارسی تعریف می‌کند.

قصه گویی بین‌الملل
به موازات بخش ملی جشنواره‌ قصه‌گویی، بخش بین‌الملل نیز برگزار می‌شود. قصه‌گویان قصه‌های خود را با رویکردهای چهارگانه‌ جشنواره انتخاب کرده و با شیوه‌های متداول و معرفی‌شده در حوزه‌ قصه‌گویی، به اجرا می‌پردازند.

این بخش به شکل رقابتی میان قصه‌گویان ایرانی و غیرایرانی برگزار می‌شود.

در این بخش برگزیدگان سطوح منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی جشنواره‌های پیشین، قصه‌گویان و مجریان حرفه‌ای و قصه‌گویان علاقه‌مند از کشورهای دیگر نیز می‌توانند شرکت کنند.

قصه‌گویی ۹۰ ثانیه‌ای (قصه‌ی زندگی خانواده‌ من)
در این بخش قصه‌گویان در یک ویدئوی ۹۰ ثانیه‌ای، برش یا بخشی از زندگی و خانواده‌ خود را روایت می‌کنند. رویکردهای توصیف شده در بخش ۹۰ ثانیه‌ای باید با رویکردهای اعلام شده منطبق باشد. چنانچه قصه زندگی متأثر از محورهای اصلی جشنواره باشد پذیرش و داوری اثر در اولویت خواهد بود.

مخاطب بخش قصه‌گویی۹۰ ثانیه‌ای عموم مردم هستند و همه‌ علاقه‌مندن امکان شرکت در این بخش را دارند.

همچنین جشنواره بخشی با عنوان «بخش علمی» دارد که آیین‌نامه‌ اجرایی آن به صورت مستقل طراحی و ابلاغ خواهد شد.جوایز ویژه جشنواره نیز شامل «جایزه ویژه قصه برتر» با موضوع سردار سلیمانی و «جایزه ویژه قصه برتر» با تکیه بر لبخند است.

همچنین در این دوره از جشنواره «جایزه منحصر به فرد» جشنواره به‌عنوان نخستین جایزه جهانی قصه‌گویی به شرکت کنندگان ایرانی و بین‌المللی به انتخاب داوران اهدا خواهد شد.

علاقه‌مندان تا پایان مهر ۱۴۰۲ فرصت دارند برای ثبت‌نام و بارگذاری آثار خود به پایگاه جشنواره قصه‌گویی به نشانی kanoonfest.ir مراجعه کنند.

دبیرخانه‌ مرکزی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی تهران با نشانی خیابان دکتر فاطمی، خیابان حجاب، معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و تلفن ۰۲۱۸۸۹۷۱۳۶۳ آماده پاسخ‌گویی به سوال‌ها است.

شایان ذکر است جشنواره استانی بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در پنج منطقه و در سه بازه زمانی در آبان برگزار می‌شود.

مرحله‌ پایانی بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با شعار «با قصه لبخند بزنیم» هفته آخر آذر ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه : https://cinemaeinews.ir/?p=23065

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.