سینمایی نیوز
  • امروز : پنجشنبه, ۱۴ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 شوال 1446
  • و : Thursday, 3 April , 2025 می باشد
کل 9638 امروز 0

خبر فوری

عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ سینمای ایران ظرفیت‌‌های بیشماری دارد دیدار نوروزی معاون امور هنری و سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی با خسرو خورشیدی برترین آثار سینمایی ایران و جهان در هفت سین شبکه‌ها دیدار نوروزی رئیس جمهور با علی نصیریان از امیدواری برای ایجاد فرصت‌های تازه تا نقالی، شاهنامه‌خوانی و خاطره‌گویی در روز ملی هنرهای نمایشی پرداخت تعهدات معوقه، رویدادها و فعالیت‌های تئاتری سال ۱۴۰۳ فراخوان جشنواره ملی موسیقی بی‌کلام «خلیج فارس» منتشر شد پوستر روز ملی هنرهای نمایشی منتشر شد آغاز سال کاری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ با ادای احترام به شهدا و هنرمندان فقید فراخوان دوازدهمین جشنواره دانشجویی مونولوگ منتشر شد برگزاری رویدادهای تئاتری به مناسبت روز ملی هنرهای نمایشی بازدید نوروزی رئیس سازمان سینمایی از سه پردیس رکورد ده ساله سینمای ایران با فروش بیش از 2 همت در سال گذشته شکسته شد دستمزد خدمات رسانه‌ای و تبلیغاتی تئاتر در سال ۱۴۰۴ مشخص شد همراه با فیلم‌های سینمایی در آخرین شب چهارشنبه سال رامتین شهبازی دبیر‌علمی هفتمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران شد / معرفی اعضای هیات علمی همایش تقویم زمانبندی تولیدات در سال آینده منتشر شد پرونده ۲۹۶ متقاضی عضویت در خانه موسیقی ایران در فصل زمستان مورد بررسی قرار گرفت اعلام روزهای تعطیل سینما در شب‌های قدر و سال نو اولویت‌های حمایتی و زمان بندی تولیدات سال 1404 بنیاد سینمایی فارابی اعلام شد تعداد مخاطبان سینماهای کشور در اسفندماه موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت 5 فیلم‌نامه آغاز اکران نوروزی 4 مستند مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی اولویت‌های حمایتی و زمان‌بندی تولید در سال ۱۴۰۴ انجمن سینمای جوانان ایران اعلام شد نگاهی به فیلم «قلب رقه» برگزیدگان هشتمین دوسالانه آلبوم موسیقی معرفی شدند همایش هفتم با موضوع «اقتباس» بهار ۱۴۰۴ فراخوان می‌دهد عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ انتشار تقویم زمان‌بندی تولیدات سازمان سینمایی به استقبال بهار با جشنواره فیلم های سینمایی شبکه های سیما پرفروش‌ترین نمایش‌های سال معرفی شدند موافقت شورای پروانه فیلمسازی سینمایی با ساخت 8 فیلم‌نامه سال پرکار هنری بنیاد رودکی پایان یافت جشن اکران سه میلیاردی «بامبولک» برگزار شد اعلام جزییات تازه‌ترین جلسه بررسی سند ملی موسیقی کشور تودیع و معارفه مدیران جدید انجمن سینمای جوانان ایران برگزار شد جلسه هم‌اندیشی انجمن موسیقی ایران و انجمن موسیقی استان تهران برگزار شد مدیران سی‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منصوب شدند موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت9 فیلم‌نامه بیش از ۲۰ سایت فروش بلیت تئاتر در کشور فعال است برپایی نشست و کارگاه‌های پژوهشی در نمایشگاه موسیقی کودک هنرمندانی که امسال از میان ما رفتند و جایشان خالی شد تئاتر در نوروز تعطیل نیست! موافقت شورای پروانه فیلمسازی سینمایی با ساخت 8 فیلم‌نامه افتتاح پردیس سینمایی 9 دی هشتگرد هنرمندانی که سال 1403 آسمانی شدند «لاله» به اکران آنلاین نوروزی رسید از سند سینما، تئاتر و موسیقی تا روند آموزش هنر در جلسه آخر شورای هنر حضور ۲۲۱ ناشر در بخش فروش مجازی کتاب سی‎ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم

8
درباره نمایش «شب بیست و یکم»؛ با متن «محمود استاد محمد» و طراحی و کارگردانی «مهدی رضایی»

برادرکشی خوفناک در شب بیست و یکم/ وضعیتِ اسف‌بار تجارت کلان اعتیاد

  • کد خبر : 33821
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۹:۳۰
برادرکشی خوفناک در شب بیست و یکم/ وضعیتِ اسف‌بار تجارت کلان اعتیاد
انتخاب لانه حیوانات برای محل ترک اعتیاد دو برادر و اتفاق وحشتناک، هولناک و غافلگیر کننده پایانی، طراحی هوشمندانه ای است که چگونه خوی انسانی تبدیل به جنون و توحش می شود.
سینمایی نیوز؛ سرویس تئاتر، تورج اردشیری نیا- نمایشنامه رئالیستی شب بیست و یکم در سال 1352 و در ۲۳ سالگی مرحوم شادروان محمود استاد محمد در فضای پایین شهر تهران نوشته شده است.
قلب این اجرا، بازیگران قوی نقش های فریدون و فرخ با بازی واقع گرا و خیره کننده شان با انتقال حس های مختلف بودند. البته گریم و بازی بازیگر نقش کودک (فرهاد) جای تمرکز و دقت بیشتری داشت و ای کاش از احساسات گرایی در نقش او پرهیز می شد.
یکی از بهترین اعتیاد هایی بود که روی صحنه به نمایش کشیده شده است؛ آن هم از نوع شدید، تزریقی و خطرناک آن آمیخته به جنایت که از مسائل مبتلا به امروز جامعه نیز هست.
متن پر کشش بود و تماشگران چه حرفه ای های تئاتر چه اقشار عادی را تا به انتها همراه می کرد. کار با تمرین های بیشتر و کسب تجارب به اجرای بهتری می رسد.
ریتم در آغاز و انتهای نمایش خوب بود اما در میانه کار بد می شد. دکور در عین بی پیرایه گی به درستی بر زمینه نمایش می نشست. انتخاب لانه حیوانات برای محل ترک اعتیاد دو برادر و اتفاق وحشتناک، هولناک و غافلگیر کننده پایانی، طراحی هوشمندانه ای است که چگونه خوی انسانی تبدیل به جنون و توحش می شود. نور در جا هایی متوسط و در بخش هایی نیز خوب بود. دیالوگ ها هم خوب و محاوره ای و در زیست جنوب شهری شادروان «محمود استاد محمد» و بافت قدیمی و سنتی تهران ریشه داشت.
با خاطره خوب از سالن خارج شدم. دیدن این نمایش ایرانی و دغدغه مند و نقادانه را در عمارت نوفل لوشاتو شدیدا پیشنهاد می کنم.
با یادکردی از زنده یاد «خسرو شکیبایی» در این نمایش که پاییز سال ۱۳۵۸ به کاگردانی شادروان «محمود استادمحمد»، نقش فریدون را بازی می‌کرد و «بهروز به‌نژاد» نیز نقش فرخ را داشت و در سینما تئاتر کوچک اجرا شد و «خسرو شکیبایی» در همین اجرا توسط مسعود کیمیایی برای فیلم ماندگار “خط قرمز” انتخاب شد.
درود بر تمامی هنرمندان هنر های نمایشی که در این روز های سخت کرونایی و معیشتی، عاشقانه پای تئاتر ایستادند.
لینک کوتاه : https://cinemaeinews.ir/?p=33821

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.