به گزارش سینمایی نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی در نشست با اعضای ستاد برگزاری سی و هفتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر که در محل دفتر این ستاد برگزار شد، با تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر انقلاب شکوهمند اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطر امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران گفت: بنای ما امسال برگزاری جشنواره ها به صورت عادی و حضوری بود، اما شیوع سویه جدید کرونا در کشور برنامه ریزی ما را تحت تاثیر قرار داد و با توجه به شرایط موجود و توصیه های ستاد ملی مقابله با کرونا جشنواره ها با حداقلها ادامه پیدا میکند.
رئیس شورای هنر در ادامه به جایگاه موسیقی و نقش و تاثیر آن در میان مردم اشاره کرد و گفت: حوزه موسیقی به لحاظ ذهنی پیوند خورده با انقلاب اسلامی است؛ حتی کسانی که آن دوران را ندیدهاند سرودهای زیبا و متناسب با آن ایام برایشان حس زنده بودن تاریخ، وحدت، انسجام ملی، همگرایی و اتحاد را دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه ترویج، گسترش و تقویت حوزه موسیقی را از افتخارات این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: نگاه مجموعه دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور این است که به صورت جدی از حوزه فرهنگ و هنر حمایت کنیم.
آقای اسماعیلی وجود پیشکسوتان، اساتید فن و افراد فاخر در حوزه موسیقی را به عنوان پرچمداران این عرصه توصیف کرد و گفت: خوشبختانه اتحاد و همدلی خوبی بین اساتید وجود دارد که این مهم باعث تقویت و همیاری یکدیگر در حوزه موسیقی شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: مادر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تمام تلاش خود را برای کمک و حمایت از حوزه موسیقی به کار خواهیم بست تا در این حوزه متناسب با نیازها و خواسته های جامعه، تحولات بنیادین و اساسی ایجاد شود تا شاهد رشد و شکوفایی موسیقی در کشور و سطح بین المللی باشیم.
آقای اسماعیلی ابراز امیدواری کرد تا با اجرای خوب این رویداد بزرگ هنری، بهترین جشنواره در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روی دهد.
در ابتدای این نشست محمودسالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اله یاری سرپرست دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حسن ریاحی دبیر جشنواره به تشریح روند برگزاری سی و هفتمین دوره جشنواره بین المللی موسیقی فجر پرداختند.
سیوهفتمین جشنواره موسیقی فجر همزمان با ایام گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از ۲۲ تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ به دبیری حسن ریاحی در بخشهای رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار میشود و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و نشستهای پژوهشی برنامههای دیگر این دوره از جشنواره خواهد بود.