سینمایی نیوز
  • امروز : سه شنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : 4 شعبان 1446
  • و : Tuesday, 4 February , 2025 می باشد
کل 9476 امروز 3

خبر فوری

۲۸ اجرای موسیقی پاپ (مردم‌وار) به روی صحنه می رود روزی که پای مولوی و لاک‌پشت به سینمای رسانه باز شد عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ سانس‌های فوق‌العاده چهارمین روز فیلم فجر چهل‌وسوم اعلام شد سانس فوق‌العاده جزو رای گیری آرا مردمی نیست آغاز اکران فیلم‌های جشنواره ۴۳ برای معلولان جسمی نگاهی به ۴۲ دوره عکس و پوستر سینمای ایران ۱۵ فیلم برگزیده نگاه مردمی در سومین روز جشنواره اجرای ۱۵ گروه‌موسیقی اقوام در چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر حضور پررنگ اجتماعی‌ها و دیدار سیاسیون با «اسفند» سانس‌های فوق‌العاده سومین روز فیلم فجر چهل‌وسوم اعلام شد بهرام رادان از هیات داوران جشنواره فیلم فجر ۴۳ خارج شد داورهای بخش رقابتی چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر معرفی شدند انتخاب برگزیدگان جشنواره بین المللی موسیقی فجر با دقت و توجه به استعدادها اعلام جزییات اولین جلسه بررسی سند ملی موسیقی در معاونت امور هنری رسانه‌ها در فجر ۴۳؛ حضوری پررنگ‌تر از همیشه روزی برای افتتاح انیمیشن تا یک سایکودرام آنتیک ۹ فیلم در دومین روز جشنواره فجر ۴۳ به سانس فوق‌العاده رسیدند چهل‌وسومین جشنواره تئاتر فجر برگزیدگان خود را شناخت آغاز بلیت فروشی استانی جشنواره فیلم فجر ۴۳ از ۱۰ صبح روز ۱۴ بهمن ماه نوازنده برجسته ویولنسل جهان به روی صحنه می‌رود استان هرمزگان میزبان هفدهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی ایران شد / آغاز یک تلاش مهم برای توسعه شبکه شهرهای هنر معرفی نامزدهای بخش نمایش صحنه‌ای جشنواره تئاتر فجر ۴۳ برنامه نمایش سینماهای مردمی در دومین روز جشنواره جوانان در این دوره از جشنواره خوش درخشیدند شبِ دیدار با رئیس‌جمهور عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ در اولین روز چهل و سومین جشنواره فیلم فجر چه گذشت؟ استقبال خوب مخاطبان از فیلم‌های کوتاه جشنواره فیلم فجر ۴۳ «گوزن‌های اتوبان» و «موسی کلیم‌الله» به سانس فوق‌العاده رسیدند انتشار جدول نمایش چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در سینما سپیده «آنتیک» به سانس فوق‌العاده رسید نامزدهای بخش نمایش‌های خیابانی تئاتر فجر معرفی شدند معرفی نامزدهای بخش ‌«بعلاوه فجر یک» تئاتر فجر اصلاح و تغییر رفتار در جامعه نیازمند کار فرهنگی و تلاش مداوم است اعلام جزییات اختتامیه جشنواره تئاتر فجر در تالار وحدت گزارش نهمین روز از جشنواره چهل‌وسوم تئاتر فجر برگزیدگان بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران معرفی شدند شور و شوق سینمایی جزیره ایرانی همزمان با چهل و سومین جشنواره فیلم فجر آغاز اکران‌های سینمای رسانه فیلم فجر ۴۳ با «صیاد» از ساعت ۱۰ صبح ۱۲ بهمن لیلی عاج اولین مهمان «سینما بانو» فصل جدید «سینما ملت» روی آنتن می‌رود شبِ بازیِ داوران جشنواره‌ فیلم فجر مجال بازتعریف پایگاه اجتماعی سینما با تکیه بر نسبت‌آفرینی میان سینماگران و سیاست‌گذاران سینمایی ا‌ست رضایی: معاونت هنری تبدیل به سیاستگذار رویدادهای هنری می‌شود جزئیات ویژه برنامه «هفت» در جشنواره فیلم فجر رییس و اعضای شورای سیاستگذاری سی‌ و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منصوب شدند فیلم‌سازان کوتاه فجر میهمان «برش کوتاه» می‌شوند جزییات اکران فیلم‌های کوتاه در چهل‌وسومین جشنواره فجر سینماسیار «انجمن» حامی «تجلی اراده ملی» در ابوموسی

0
در روز سوم سینمای رسانه جشنواره فیلم فجر ۴۳ چه گذشت؟ |

حضور پررنگ اجتماعی‌ها و دیدار سیاسیون با «اسفند»

  • کد خبر : 40171
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰:۱۷
حضور پررنگ اجتماعی‌ها و دیدار سیاسیون با «اسفند»
در سومین روز از جشنواره فیلم فجر، سینمای رسانه شاهد حضور پررنگ چهره‌های سیاسی بود.

به گزارش سینمایی نیوز و به نقل از روابط عمومی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، سومین روز جشنواره با یاد آرشاک قوکاسیان و پرویز ربیعی از هنرمندان عرصه دوبله آغاز شد. در این روز جشنواره شاهد حضور پررنگ چهره‌های سیاسی بود که برای تماشای آثار اجتماعی و دفاع مقدسی آمده بودند. از میان این چهره‌ها می‌توان به علی ربیعی (دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور)، سید ضیا هاشمی (معاون فرهنگی اجتماعی دکتر عارف و عضو شورای پروانه ساخت آثار سینمایی)، محسن رضایی (عضو تشخیص مصلحت نظام) و مهدی شفیعی (معاون توسعه مدیریت سازمان سینمایی) اشاره کرد.

در روزی که گذشت، بهرام رادان، که پیش‌تر به عنوان یکی از هفت داور مسابقه سینمای ایران چهل وسومین جشنواره فیلم فجر معرفی شده بود، از هیات داوران جشنواره به دلیل عدم حضور در داخل کشور، خارج شد.

زنگ اول: «رها» و مواجهه با تلخی‌های زندگی

روز سوم جشنواره با نمایش فیلم «رها» به کارگردانی حسام فرهمند آغاز شد. این فیلم که روایتی تلخ را دنبال می‌کند، در نشست خبری خود شاهد حضور عوامل فیلم و طرح مباحث مختلف از سوی خبرنگاران بود.

نشست رسانه‌ای «رها» با اجرای منصور ضابطیان و حضور حسام فرهمند (کارگردان)، سعید خانی (تهیه‌کننده)، شهاب حسینی و غزل شاکری (بازیگران فیلم)، روزبه رایگا (مدیر فیلمبرداری)، مهدی سعدی (تدوینگر)، رسول علیزاده (طراح صحنه) و علی حسینی (نویسنده) برگزار شد.

فرهمند در پاسخ به انتقادات درباره تلخی فیلم، گفت: «بخشی از تلخی به شرایط قصه و زیست کاراکترها بازمی‌گردد. اما فیلم سیاه‌نمایی نمی‌کند.» شهاب حسینی نیز با اشاره به قدرت قصه‌گویی فیلم، عنوان کرد که متن اثر نتیجه سال‌ها زیست و دغدغه شخصی کارگردان و نویسنده است. علی حسینی، نویسنده فیلم، نیز تأکید کرد که علاقه‌اش به نوشتن قصه‌های تلخ، ناشی از نگاه او به زندگی است. نشست خبری «رها» یکی از پرحرارت‌ترین نشست‌های روز سوم جشنواره بود و بازتاب‌های مختلفی در میان منتقدان و رسانه‌ها داشت.

زنگ دوم: «بچه مردم» و ورود به دنیای بچه‌های بهزیستی

سانس دوم روز سوم جشنواره به فیلم «بچه مردم» به کارگردانی محمود کریمی اختصاص داشت. عوامل فیلم، شاهد تشویق پرحرارت اهالی رسانه بعد از پایان فیلم بودند. این اثر که در ژانر ملودرام اجتماعی قرار می‌گیرد، داستانی احساسی و درگیرکننده را روایت می‌کند که در نشست خبری آن نیز مورد بحث قرار گرفت.

در این نشست، کارگردان درباره پیام فیلم و ارتباط آن با واقعیت‌های اجتماعی ایران سخن گفت. او تأکید کرد که تلاش کرده است روایت را از کلیشه‌های رایج ملودرام‌های اجتماعی دور کند و تصویری واقعی‌تر  ارائه دهد. بازیگران فیلم نیز درباره تجربه ایفای نقش در این اثر و چالش‌های آن صحبت کردند. برخی از منتقدان به ریتم فیلم و تأثیرگذاری احساسی آن اشاره کردند و نشست با سوالات متعدد خبرنگاران به پایان رسید.

زنگ سوم: «اسفند»، درامی متفاوت از دانش اقباشاوی

در سومین سانس روز سوم، فیلم «اسفند» ساخته دانش اقباشاوی درحالی روی پرده رفت که پذیرای چهره‌های سیاسی بود. این فیلم با روایتی خاص و متفاوت، فضایی خاص را برای مخاطبان خود ترسیم کرد. نشست خبری این فیلم با حضور کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگران و همچنین خانواده شهید علی هاشمی و گرامیداشت یاد زنده‌یاد جلیل شعبانی تهیه‌کننده این اثر برگزار شد.

اقباشاوی در این نشست تأکید کرد که فیلم او با نگاهی به انسان و تغییرات روحی و روانی او ساخته شده است. خبرنگاران درباره سبک روایت و میزان واقع‌گرایی فیلم سوالاتی را مطرح کردند و برخی از منتقدان از فیلم به عنوان اثری جسورانه در سینمای ایران یاد کردند. در مقابل، برخی منتقدان نیز به ریتم کند داستان و ساختار روایت غیرخطی آن اشاره کردند. رضا مسعودی، بازیگر فیلم نیز در پاسخ به انتقادها درباره حضور نداشتن سوپراستار در فیلم گفت: جغرافیا و زبان دو ویژگی مهم هستند و برای همین نیاز است که بازیگر بومی در کار بازی کند.

زنگ چهارم: «آبستن» و پرسش‌های اجتماعی

آخرین فیلمی که در سانس چهارم روز سوم به نمایش درآمد، «آبستن» بود. نشست خبری فیلم سینمایی «آبستن» با حضور محمد تنابنده (کارگردان)، مصطفی تنابنده (کارگردان)، جلال تیموری (تهیه‌کننده)، وحید جعفری (نویسنده)، سعید هنرمند (طراح صحنه و لباس)، امیر عاشق حسینی (مدیر صدابرداری)، توماج دانش بهزادی و رها خدایاری (بازیگر) برگزار شد. در نشست خبری این فیلم که تنها فیلم سکانس‌پلان جشنواره است، خبرنگاران درباره مسائل حقوقی سوال‌هایی پرسیدند.

زنگ آخر: آتش و گلستان

سانس پایانی جدول نمایش برج میلاد به عنوان سینمای رسانه‌ها در ساعت ۲۲ اختصاص به نمایش فیلم مستند داستانی «آتش و گلستان» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی علی روئین‌تن یافت. این فیلم که درباره ابراهیم هادی ساخته شده است به دلیل مشکلات فنی به طور کامل نمایش داده نشد و تهیه‌کننده با حضور روی سن به دلیل مشکل ایجاد شده از مخاطبان عذرخواهی کرد.

 

لینک کوتاه : https://cinemaeinews.ir/?p=40171

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.