به گزارش سینمایی نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، بسیاری از برنامهگذاران و تهیهکنندگان حوزه موسیقی بر اساس برنامهریزی همیشگی و طبق روالی که در ایام بعد از سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) داشتهاند، تمام تلاش و برنامههای خود را انجام داده بودند تا از ابتدای ربیعالاول، نسبت به برگزاری کنسرتهای خوانندگان و گروههای طرف قراردادشان اقدامات لازم را انجام دهند. اقداماتی که طبیعتاً اخذ نوبت از سالنهای برگزاری کنسرت و موارد مشابه جزو اولین اولویتهای آنها قرار داشت و تا آنجا که از گزارشهای میدانی احصا شده، اغلب سالنهای بالای ۱۰۰۰ نفر با انبوه تقاضای گروههایی مواجه بودند که خود را برای برپایی کنسرتها آماده کرده بودند.
فصل جدید برگزاری کنسرتهای موسیقی قرار بود در حالی پیش روی مخاطبان قرار گیرد که حتی تعدادی از خوانندگانی که تاکنون موفق به دریافت مجوز اجرای زنده نشده بودند نیز قصد داشتند دور تازه فعالیتهای خود را با افزایش نسبی قیمت بلیتها آغاز کنند.
اما گویی طلسم پیچیدهای که در این سالها و در سایه کرونا فرآیند اقتصادی موسیقی ایران را به شدت تحت تاثیر قرار داده بود با فروکش کردن این بیماری هم قصد شکستن ندارد و اهالی موسیقی و تئاتر فعلاً باید در آرزوی شرایط متعادل برای ادامه فعالیتهایشان بمانند. در چنین شرایطی ناآرامیها و اتفاقات اخیر کشور فضای نامساعدی را برای این گروه رقم زده است که هنوز نمیتوانند همچون دورههای گذشته فصل تازه برگزاری کنسرتها و اجرای نمایشها را رقم بزنند.
ماجرا به گونهای پیش رفته که تهیهکنندگان و صاحبان آثار موسیقایی متأثر از ناآرامیهای اخیر طی یک ماهه گذشته اقدامی برای برگزاری کنسرت نداشتهاند. از سوی دیگر شرایط برگزاری کنسرت در سالنهای بالای ۱۰۰۰ نفر نیز گویا به گونهای نیست که مدیران و تهیهکنندگان بتوانند در رابطه با آن به تصمیمگیری مشخصی برسند.
به هر حال طی یک ماه اخیر تقریباً هیچ کنسرتی غیر از کنسرت ارکستر سمفونیک سازمان صدا و سیما به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار نشده است. شرایطی که به شدت نظام اقتصادی موسیقی ایران را در همه گونهها تحتتاثیر قرار داده و فعالان این عرصه را با مسیری مواجه کرده که میتواند برای آنها دربرگیرنده ضررهای جبرانناپذیری به لحاظ اقتصادی باشد.