سینمایی نیوز
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
کل 8657 امروز 0

خبر فوری

به دنبال تخصصی‌سازی جشنواره‌های رسانه‌ای در سطح ملی هستیم نشست خبری رویداد صاحبدلان برگزار شد/ رشت میزبان بخش بین‌الملل رویداد صاحبدلان شب یادبود احمد آقالو برگزار شد فروش نهایی دوره سوم گروه سینمای فرهنگ اعلام شد رائد فریدزاده: مرور زمان اصالت بنیاد فارابی را بیش از پیش نمایان می کند گلاب آدینه جدیدترین نمایش خود را به صحنه می‌آورد سرپرست بنیاد سینمایی فارابی معرفی شد کتاب تاریخ موسیقی استان همدان رونمایی شد یک کمدی در قاب شبکه نمایش معرفی آثار راه‌یافته در بخش خیابانی جشنواره تئاتر «سودای عشق» نقدی بر انیمیشن «ببعی قهرمان» سلین حسین‌پور بازیگر فیلم‌های کوتاه «کودکی»، «نگاه» و «رخ» درگذشت عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های شنبه سوم آذر ۱۴۰۳ سفر استانی مدیرکل به پایتخت فرهنگی ایران حسین نوروزیان درگذشت فروش ۲۰۵ میلیارد تومانی سینماها در آبان مازیار سیدی دچار حمله قلبی شد گمشده اصلی ما گفت‌وگو است فروش ۵ میلیارد تومانی «باغ کیانوش» ابراهیم قادری درگذشت کدام مستند تندیس حافظ را تصاحب می کند؟ عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های پنجشنبه اول آذر ۱۴۰۳ نشست کارنامه حرفه ای و آثار عزت الله انتظامی در خانه سینما برگزار شد نخستین نشست «نقد کتاب سینمایی» به همت «انجمن صنفی مدرسان سینما» برگزار شد فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی در روز‌های آغازین آذرماه مجمع عمومی انجمن صنفی انیمیشن برگزار شد نبرد «فورد در برابر فراری» را با کیفیت 4K-HDR ببینید جایزه «تجلی اراده ملی»؛ پیوند سینما و کتاب اعضای هیئت‌علمی هفدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد منصوب شدند مسعود کوثری دبیر علمی هفدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد شد وضعیت عمومی هنرمند پیشکسوت عرصه آهنگسازی و نوازندگی مساعد نیست سینمایی «دوست داشتنی تاریک و عمیق» را از شبکه نمایش ببینید «آسیاب» با شرح صحنه و زیرنویس در شبکه نمایش فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه با «ماهی»، «زیرِ دَه»، «ایز»، «کرم‌چاله» ادامه می‌یابد استاد آواهای مقامی خراسان‌رضوی چشم از جهان فرو بست عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ از فرصت ثبت‌نام فیلم‌ها تا داوری عوامل بخش نگاه نو فراخوان بخش هنری ششمین جشنواره بین المللی جهادگران منتشر شد از پرفروش‌ترین کتاب‌ها تا پرمخاطب‌ترین کتابفروشی‌ها؛ آموزه‌های «تکتا»ی چهارم برای صنعت نشر ایران چیست؟ مستندها و فیلم های آماده پخش از تلویزیون آغاز نوبت دوم اکران سیار «بچه‌زرنگ» آئین تکریم و معارفه رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار شد «معمای اطلس» در شبکه دو گره گشایی می‌شود برگزاری نشست تخصصی «سایه‌ها در مسیر جاده‌ی ابریشم» با حضور استادان بین‌المللی «به وقت شام» در شبکه نمایش تاکید وزیر فرهنگ برای بررسی مجدد برخی اسناد هنری حضور انجمن موسیقی ایران در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی تمدید مهلت ارسال اثر به هفدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی «اصغر همت» در موزه سینما کارگاه برگزار می‌کند محمدرضا اصلانی: تقوایی بنیانگدار مستندهای دراماتیک است

1
معرفی برگزیدگان/

ششمین جشنواره موسیقی امیرجاهد به ایستگاه پایانی رسید

  • کد خبر : 35965
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۸:۳۹
ششمین جشنواره موسیقی امیرجاهد به ایستگاه پایانی رسید
آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی موسیقی «امیرجاهد» شامگاه پنجشنبه ۲۶ مهرماه با حضور بزرگان عرصه موسیقی و مسئولان فرهنگی‌ هنری در سالن اصلی برج آزادی با اعلام برگزیدگان برگزار شد.

به گزارش سینمایی نیوز و به نقل از خانه موسیقی ایران، نقل از روابط عمومی ششمین جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد، در ابتدای مراسم حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی و رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد گفت: در این محفل گرد هم آمده‌ایم تا بخشی از ظرفیت‌های موسیقی کشور را ارج بنهیم و امیدوار باشیم این چراغ که همواره روشن و فروزان بوده، روشن‌تر به پیش برود.
وی با بیان اینکه هر ساله در مقاطع مختلف جشنواره‌های متنوعی در کشور برگزار می‌شود و هر کدام از آنها سازوکارهای خودشان را دارند، درباره ایده شکل‌گیری جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد عنوان کرد: در جشنواره موسیقی جوان که در سه رده سنی و سازهای تخصصی برگزار می‌شود ظرفیت بخش‌های دونوازی، سه‌نوازی و گروه‌نوازی دیده نمی‌شود و با آقایان مهدی مساح بیدگلی و مهدی سبحانی و همچنین یادگار استاد معین، سرکار خانم دکتر مهدخت معین، در خانه‌موزه استاد امیرجاهد و دکتر معین  نشستیم و فکر کردیم و با توجه به پیوند این خانه‌موزه با شهرداری احساس کردیم می‌توانیم از کمک‌های مدیریت شهری هم بهره ببریم و در نتیجه جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد پایه‌گذاری شد. امشب اختتامیه ششمین دوره آن را با افتخار جشن می‌گیریم و ماحصل آن را می‌بینیم. رخداد چنین اتفاقی نشان‌دهنده زنده‌بودن موسیقی و ظرفیت‌هایی است که در کشور وجود دارد.
مدیرعامل خانه موسیقی با اشاره به اینکه وقتی بحث جشنواره‌های رقابتی به میان می‌آید طبیعتا نقایص، مشکلات و گلایه‌هایی هم به وجود می‌آید، ادامه داد: انتخاب‌هایی که صورت می‌گیرد برحسب نگاه و دیدگاه هیئت داوران است. ممکن است داوران دیگری و با نگاه دیگری بیایند و قضاوت دیگری داشته باشند. باید توجه داشته باشیم که انتخاب برگزیدگان اسباب دلخوری دیگران نشوند. هدف به طور کلی این است که هنرمندان بیایند در چنین جشنواره‌هایی رقابت کنند. طبیعتاً مانند هر مسابقه دیگری تعدادی برنده می‌شوند و کسانی هم که برنده نمی‌شوند باید بدانند که آن‌ها هم برگزیده هستند و در جشنواره‌های بعدی می‌توانند بار دیگر رقابت کنند.
نوربخش در پایان خاطرنشان کرد: از هیئت محترم داوران تشکر می‌کنم؛ تک تک آن‌ها از سرآمدان موسیقی کشور هستند و به وجودشان افتخار می‌کنیم. از هنرمندان عزیزی که در این رقابت‌ها شرکت کردند هم تشکر می‌کنم. در سال‌های گذشته افراد مختلفی در کنار جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد بودند. وظیفه خودم می‌دانم که از زحمات دکتر محمد اله‌یاری تشکر کنم، چرا که ایشان همواره با جدیت حامی این جشنواره بودند. از آقایان امیرعباس ستایشگر، محمدعلی مرآتی، سیدمحسن حسینی، مهدی مساح بیدگلی، مهدی سبحانی، دکتر مهدخت معین، اعضای شورای سیاستگذاری و تمام دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره تشکر می‌کنم. اگر پایداری و جدیت این عزیزان نبود جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد به این قوام نمی‌رسید. گرچه گاهی هم  در بخش داوری باید آیین‌نامه‌ها بازنگری شود و نقایص برطرف شود. حتماً باید در ژانرهای مختلف موسیقی هم‌افزایی داشته باشیم.
پس از سخنانی حمیدرضا نوربخش، بیانیه هیئت داوران متشکل از مرتضی اعیان، بیژن بیژنی، فرزاد دانشمند، قاسم رفعتی، امیر پدرام طاهریان، زیداله طلوعی، فرزاد عندلیبی، میلاد کیایی، آندره مرادیان، محمد مقدسی و بهنام وادانی توسط امیرپدرام طاهریان یکی از دوران این دوره از جشنواره قرائت شد.
در متن بیانه آمده است: «با استعانت از بارگاه ایزد منان و با کمال خوشوقتی و به همت مسئولان فرهنگ و هنر به خصوص استاد حمیدرضا نوربخش (مدیر عامل خانه موسیقی ایران)، استاد حمیدرضا عاطفی (دبیر هنری جشنواره و دبیر هیئت مدیره خانه موسیقی ایران)، جناب آقای مهدی مساح بیدگلی (دبیر اجرایی جشنواره و عضو هیئت مدیره کانون مدرسان خانه موسیقی ایران)، جناب آقای مهدی سبحانی (عضو شورای سیاست گذاری جشنواره) و نیز با تشکر ویژه از اعضاء شورای سیاست‌گذاری جشنواره و همچنین تمامی عوامل اجرایی با افتخاری دیگر پایان ششمین دوره جشنواره ملی موسیقی امیر جاهد را اعلام می‌دارد. اکنون قدردان فرزندان هنرمندمان که با اشتیاق به آموزش و تمرین موسیقی پرداخته و نیز با حمایت خانواده‌های هنردوست خود با وجود شرایط دشوار اقتصادی و اجتماعی که به طبع آن فشارهای روانی بسیاری را به همگان تحمیل کرده است توانسته‌اند در این جشنواره نیز شرکت نمایند. با اذعان به کیفیت مطلوب و متنوع قطعات اجرایی و هنرنمایی زیبا و ماهرانه این عزیزان از تمامی شرکت کنندگان و مسئولین محترم در این جشنواره که بار دیگر یک رویداد بزرگ فرهنگی‌ـ هنری را رقم زده‌اند سپاسگزاریم.

هیئت داوران ضمن سپاس از همکاری و همیاری مسئولان و هنرمندان شرکت‌کننده و همچنین دوست‌داران موسیقی که در این جشنواره سعی وافری داشته‌اند، رضایت خود را از سطح برگزاری جشنواره اعلام می‌دارد.
بدیهی است تعداد ۱۷۸۰ اثر ارائه‌شده به دبیرخانه جشنواره مورد ارزیابی دقیق و داوری اولیه قرار گرفته، سپس در بخش دوم نیز اجراهای صحنه‌ای در بخش‌های دونوازی و گروه‌نوازی به صورت حضوری ارزیابی شدند که در نهایت، تعداد ۱۴۶ اثر توسط هیئت داوران انتخاب و معرفی شده‌اند. امسال نیز در اقدامی شایسته و به درخواست هیئت داوران با توجه به اهداف جشنواره مبنی بر ضرورت کشف استعدادهای درخشان و حمایت از نسل جوان که از سرمایه‌های ارزشمند کشور بشمار می‌آیند، ۵ نفر از برگزیدگان به‌عنوان استعدادهای درخشان توسط هیئت داوران اعلام می‌گردند.
هیئت داوران ضمن ارج نهادن به تلاش تمامی عزیزان شرکت‌کننده در این رخداد فرهنگی هنری، امیدوار است دگربار برای هفتمین دوره جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد با شناسایی آثار ارزنده ضمن تقدیر و تشویق برگزیدگان، شرایط مناسب جهت تداوم و توسعه فعالیت‌های افراد مستعد در آینده به شکلی صحیح و مفید فراهم شده و حداقل در دوره‌های بعدی، حمایت‌های مالی و پیگیری‌های لازم از سوی متولیان امر به نحو مقتضی و مؤثر صورت گیرد.
در ادامه برنامه محمد الهیاری مدیرعامل بنیاد رودکی در سخنان کوتاهی ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران جشنواره گفت: بسیار خوشحالم که در جمع شما عزیزان هستم، همواره سعی کردیم حامی برگزیدگان جوان و آینده‌های هنر کشور باشیم و امیدوارم باز هم بتوانیم میزبان هنرمندان باشیم. موفق و مؤید باشید.
اجراهای گروه موسیقی مهر کاشان به سرپرستی مسعود صالح آبادی، دونوازی پیانو و ویولن ایلیا گلزار و دریا روحی، دونوازی پیانو و ویولن ایلیا فریوسفی و الشن نمازیان، دونوازی محلی آواز و تار یوسف سرکوهی و محسن میری، سه‌نوازی گروه اُپوس از هنرستان موسیقی پسران به سرپرستی باربد کرمی و همچنین گروه موسیقی کانی به سرپرستی محمدحسن جلیلیان هم بخشی از این مراسم بود و در سه مرحله نیز به ترتیب از رتبه‌های سوم تا اول به صورت شایسته، تقدیر به عمل آمد و امسال نیز پنج نفر به عنوان استعدادهای درخشان سال ۱۴۰۳ از میان نفرات اول، از سوی هیئت داوران انتخاب شدند.

میلاد کیایی، بهنام وادانی، مرتضی اعیان، محمد الهیاری، محمدعلی مراتی، امیرعباس ستایشگر، محسن حسینی، فرزاد عندلیبی، سیامک جهانگیری، پدرام فریوسفی، بیژن بیژنی، امیرپدرام طاهریان، فرزاد دانشمند، کارمین صراف و… مهمانان ویژه این برنامه بودند.

همچنین در انتهای مراسم از مدیریت و هیئت امنای انجمن موسیقی ایران بابت حمایت مالی از استعدادهای درخشان این جشنواره تشکر به‌عمل آمد.

اسامی برگزیدگان ششمین دوره جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد را از اینجا مشاهده کنید.

لینک کوتاه : https://cinemaeinews.ir/?p=35965

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.