به گزارش سینمایی نیوز و به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، اعضای هیئت انتخاب و داوری شصتوهفتمین جشنواره منطقهای سینمای جوان یاسوج-دنا که آثار سینمایی چهار بخش «داستانی»، «تجربی»، «پویانمایی» و «مستند» را ارزیابی کردهاند، معرفی شدند.
محمد حمزهای، رضا دانش پژوه، لیلی عاج، مهدی غلامی سوق، مهدی فردقادری، مهدی فرودگاهی و سید غلامرضا نعمتپور هنرمندان باسابقهای هستند که فیلمهای متقاضی حضور در شصتوهفتمین جشنواره منطقهای سینمای جوان یاسوج-دنا را انتخاب کرده و آثار راهیافته به بخشهای مختلف برای رقابت را داوری میکنند.
محمد حمزهای
محمد حمزهای متولد 1359 در شهر اراک است که تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی در رشته کارگردانی سینما به اتمام رسوند و در ادامه به عنوان تهیه کننده و کارگردان سینما به فعالتهای هنری خود ادامه داد.
لازم به ذکر است وی تاکنون عضو هیئت انتخاب و داوری جشنواره منطقهای سینمای جوان اروند ( آبادان)، هیئت داوران منتقدان جشنواره فیلمهای مستند «سینما حقیقت»، هیئت انتخاب فیلمهای آکادمی ایسفا، هیئت انتخاب و داوری مسابقه فیلمنامه نویسی چهل سال سینمای دفاع مقدس، هیئت داوران بخش اصلی آثار کوتاه شانزدهمین جشنواره فیلم دفاع مقدس، آکادمی داوری بیستمین جشن سینمای ایران، هیئت انتخاب سومین جشنواره فیلمهای کوتاه دانشجویی امید، هیئت انتخاب جشنواره فیلمهای کوتاه موج کیش بوده است.
حمزهای کارگردانی فیلمهای سینمایی «آذر» و «کاپیتان»، کارگردانی فیلمهای تلویزیونی و ویدیوئی «خراش»، «صدای پای باران»، «حبیب آقا» و سهگانه فیلمهای پلیسی «مرتضا»، «زخم کاری» و «آخر بازی» و ساخت بیش از بیست فیلم کوتاه و نیمه بلند که شامل «مثل همیشه»، «بی سرو صدا»، «دور یا نزدیک» و «طبق عادت همیشگی» است، در کارنامه هنری خود دارد.
رضا دانش پژوه
رضا دانش پژوه متولد ۱۳۵۸ در شهر یاسوج است و کارگردانی سینما را در مقطع کارشناسی آموخته و همچنین دانش آموخته سینما از مدرسه فیلم و تلویزیون هندوستان است و تاکنون به عنوان نویسنده، کارگردان و تهیه کننده سینما فعالیت کرده است.
وی تاکنون مشاور هنری اتحادیه انجمنهای اسلامی شبه قاره هند، مدیر اجرایی طرح اکران۳۰ اثر سینمای ایران در آرشیو فیلم هند، عضو هیئت داوران هفتمین جشنواره فیلم دانشجویی ایالت ماهاراشترا بمبئی بوده است و فیلم کوتاههای «همه زندگیام»،«نیهال»، «عروس بلوط»، «ایرانوود»، «آدم و حوا»، «آنجلینا» را کارگردانی کرده است و نویسندگی مجموعه نمایشنامههای «شام آخر» و «روزی روزگاری همین کوچه پایینی» و مجموعه داستان کوتاه «درخت گیلاس» برای اقتباس سینمایی، بخشی دیگر از فعالیتهای دانش پژوه در عرصه سینما است.
جایزه بهترین فیلمنامه سینمایی از اولین جشنواره بینالمللی فیلم کیش، جایزه بهترین فیلمنامه سینمایی از نهمین جشنواره فیلم عمار، لوح ویژه هیئت داوران ششمین جشنواره فیلم دانشجویی ایالت ماهاراشترا، بمبئی، برای فیلم «همه زندگیام»، بهترین فیلمنامه از جشنواره منطقهای سینمای جوان سنندج برای فیلم «همه زندگیام»، لوح تقدیر بهترین فیلمنامه از چهلوهشتمین جشنواره منطقهای سینمای جوان دنا، از جمله افتخارات این هنرمند است.
لیلی عاج
لیلی عاج متولد 1357 در شهر تهران است و تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی گذرانده است و از اواخر دهه 70 به عنوان مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر و سینما فعالیت کرده است.
وی عضو پیوسته و رسمی انجمنهای نویسندگان و کارگردانان خانه تئاتر، دبیر اجرایی بخش تئاتر جشنواره آنلاین «هنر زنده است»، داور بیستوششمین جشنواره لالههای سرخ اندیمشک، داور رشته نمایشنامهنویسی یازدهمین جشنواره بینالمللی سیمرغ، داور بیستوششمین جشنواره تئاتر تهران، داور بخش نمایشنامهنویسی شانزدهمین جشنواره تئاتر رضوی و داور سیزدهمین جشنواره تئاتر مرصاد بوده و همچنین به عنوان نویسنده و کارگردان نمایشهای «خواب زمستانی»، «قند خون»، «کمیته نان»، «نایب سرخیها»، «کجایی ابراهیم؟»، «بابا آدم» در رزومه دارد.
همکاری و تولید و اجرای تئاتر با دانشجویان دانشگاه صوفیا بلغارستان، نویسندگی و کارگردانی فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا»، نویسندگی و کارگردانی فیلم کوتاه «هیمن»، «پاییز» «ههره وس»، مستند داستانی «هرچه تو را به یاد من بیاورد زیباست» از دیگر فعالیتهای هنر عاج است.
دیپلم افتخار بهترین کارگردانی فیلم اول از چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، جایزه ویژه هیئت داوران از هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت برای فیلم «سرهنگ ثریا»، تندیس و جایزه گوهرشاد از چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، چهره سال هنر انقلاب اسلامی در رشته نمایش، تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین نمایشنامه سیوهفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر برای نمایشنامه «سالی که دوبار پاییز شد»، از جمله جوایز این هنرمند است که در کارنامه هنری خود داشته است.
مهدی غلامی سوق
مهدی غلامی سوق متولد 1368 در شهر سوق از استان کهگیلویه و بویراحمد است و در مقطع کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون و کارشناسی کارگردانی سینما، تحصیلات آکادمیک خود را پشت سرگذاشته است و هماکنون به عنوان کارگردان و تهیه کننده مشغول فعالیت است؛ کارگردانی فیلم کوتاههای «ضلع پنجم مستطیل» و «آخرت»، تهیه کنندگی فیلمهای مستند «ماه دیگر» و «آبی به رنگ کربلا»، نویسندگی و کارگردانی فیلم کوتاه «سایه» از جمله فعالیتهای غلامی است.
جشنواره منطقهای ملایر، جشنواره Kinofilm 17 th Manchester international short film & animation festival منچستر/انگلستان، ETHOS Film awards 2021 لوسآنجلس/ آمریکا، Defy film festival 2021 نشویل/ آمریکا، Southern cone international film festival شیلی و Iran fest italy 2021، جشنوارههایی هستند که این کارگردان در آنها به عنوان فیلمساز حضور داشته است و آثارش نمایش داده شده است.
مهدی فردقادری
مهدی فردقادری متولد ۱۳۶۵ در شهر نیشابور است و تاکنون به عنوان کارگردان، نویسنده و تهیه کننده فعالیت کرده است.
رییس هیئت داوران جشنواره اورسیا روسیه، عضو هیئت داوران در چندین جشنواره بینالمللی ازجمله جشنواره ایسکیا ایتالیا، برنوشانزده جمهوری چک، فیلمهای اول و دوم قزاقستان، بوگورا بنگلادش و جشنواره فیلمهای ترسناک روسیه بخشی از فعالیتهای فردقادری به عنوان داور و هیئت انتخاب جشنوارههای داخلی و بینالمللی است.
کارگردانی، نویسندگی و تهیه کنندگی فیلم «آزردگان»، کارگردانی، نویسندگی و مجری طرح فیلم «بی وزنی»، کارگردانی و نویسندگی فیلم «جاودانگی»، تهیه کنندگی فیلم بلند «پسر»، کارگردانی، نویسندگی و تهیه کنندگی فیلمهای کوتاه «لذتهای گناه آلود»، «ماجرای یک شب بارانی»، «گرامافون» و «روایت آینهای داستانهای ساده»، کارگردانی و نویسندگی فیلمهای کوتاه «گلدانی که پاییز میشود»، «دایرههای معکوس» و «تناوب»، کارگردانی، نویسندگی و تهیه کنندگی فیلم مستند «زندگی خورشید» و نویسندگی کتاب «مردی که هیچ زنی دوستش نداشت»، از جمله فعالیتهای این کارگردان سینما است که تجربه حضور در بیش از چهل جشنواره بینالمللی ازجمله جشنواره بینالمللی فیلم مونیخ آلمان و ترانسیلوانیا رومانی با فیلم سینمایی «جاودانگی»، حضور در چند جشنواره بینالمللی و دریافت جوایزی از آمریکا و اروپا با فیلم «بی وزنی» را در کارنامه هنری خود دارد.
مهدی فرودگاهی
مهدی فرودگاهی متولد 1352 در شهر همدان است و تحصیلات خود را در مقطع کارشناس ارشد حقوق خصوصی به پایان رسانده است و نویسندگی و کارگردانی فیلمهای کوتاه در انجمن سینمای جوانان ایران، نگارش، ترجمه و ویرایش نشریات سینمایی، عضویت در انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران، عضویت در هیئتهای انتخاب و داوری جشنوارههای بینالمللی فیلم، تهیه کننده رسمی شبکه یک سیما و ده سال فعالیت در تأمین برنامه خارجی سازمان صداوسیما، از جمله فعالیتهای هنری و سینمایی این هنرمند است.
نویسندگی و کارگردانی 6 فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوانان ایران، نگارش و گردآوری 12 عنوان کتاب سینمایی ازجمله «رویاهای بیداری»، «حرفی از جنس زمان»، «چشمهها و چشمها»، «باغ بیکران»، «همیشه بهار»، «فیلمنامه نویسی ارتباط تصویری»، ویرایش 15 عنوان کتاب و کاتالوگ در زمینه سینما و ادبیات، تدریس و برگزاری کارگاههای آموزش فیلمنامه از سال 1374 و عضویت در شوراهای آموزش، تهیه کنندگی، کارگردانی مستند و برنامههای تلویزیونی در شبکههای مختلف سیما مانند برنامههای «سینما یک»، «مستند برتر»، «جادوی تصویر»، «پایداری در قاب»، «دروازههای خالی»، «آشیان بر آب»، «موریانه» و «سینمای جهان» از جمله دیگر فعالیتهای فرودگاهی میتوان نامبرد.
سید غلامرضا نعمتپور
سیدغلامرضا نعمتپور متولد 1355 در شهر خرمآباد است و تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد تهیه کنندگی سینما و کارشناسی کارگردانی سینما گذرانده است.
رییس هیئت مدیره خانه سینمای مستند لرستان، عضو انجمن فیلم کوتاه خانه سینما، عضو انجمن عکاسان ایران، معاون هنری، سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، کارشناس امور سینمایی و سمعی و بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، مدرس فیلمسازی انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر خرمآباد و عضو شورای رسیدگی و نظارت بر آموزشگاههای آزاد سینمایی استان خرمآباد، از جمله سوابق سینمایی نعمتپور است.
مستند کوتاههای «مرثیههای خاک»، «مانکنها»، «اینجا زندان نیست»، «قابهای شکسته»، «غمگینتر از ترانه»، «برای گونگادین بهشت نیست»، پویانماییهای «فاصله»، «تندیس باد»، «کویر»، «بازگشت»، فیلم کوتاههای «دزد و نماز»،«سکوت آوا» در کارنامه هنری این هنرمند است و موفق شده است تندیس بهترین تحقیق و پژوهش بخش مستند سیامین و سیودومین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، بهترین تحقیق و پژوهش و کسب جایزه بهترین فیلم بخش پرتره هفتمین جشنواره بینالمللی سینما حقیقت، لوح تقدیر چهاردهمین جشنواره بینالمللی سینمای جوان تهران برای انیمیشن «فاصله»، جایزه بهترین کارگردانی جشنواره استانی پویانمایی حرکت برای فیلم «بازگشت» دریافت کند.
لازم به ذکر است، شصتوهفتمین جشنواره منطقهای سینمای جوان یاسوج-دنا، طبق برنامهریزی قبلی قرار بود در تاریخ 23 تا 26 تیرماه 1402 برگزار شود که به دلیل سفر استانی رییس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد و فرارسیدن ماه محرم و صفر، این رویداد سینمایی به مهرماه 1402 موکول شد.
شصتوهفتمین جشنواره منطقهای سینمای جوان دنا، 3 تا 6 مهرماه 1402 به میزبانی انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر یاسوج و به دبیری امین درخشان در شهر یاسوج برگزار میشود.