بهگزارش سینمایی نیوز و به نقل از روابطعمومی انجمن سینمای جوانان ایران، نقل از مهر، میکائیل دیانی مشاور ویژه دبیر چهلویکمین جشنواره فیلمکوتاه تهران و معاون ارتباطات و بازرگانی انجمن سینمای جوانان ایران درباره دلیل انتخاب پردیس ملت بهعنوان میزبان این رویداد، گفت: جشنواره فیلم کوتاه تهران ۴ بخش اصلی مسابقه در سینمای ایران، یک بخش اصلی مسابقه سینمای بینالملل دارد که خود این بخشها نیاز به داشتن حداقل ۴ سالن بزرگ دارند. علاوه بر این بخشهای اصلی مسابقه بخشهای ویژه مثل «کتاب و سینما»، «هوش مصنوعی» و بخشهای جنبی خارج از مسابقه اما فعال و مهم مثل «استعداد نو» و «شاخه زیتون» دارد که هر کدام از اینها سالنی را به خود اختصاص میدهد.
وی ادامه داد: از طرف دیگر جشنواره فیلم کوتاه تهران، صرفا یک جشنواره برای پخش فیلم نیست و بخشهای آموزشی جدی دارد. مثل نشستهای تخصصی «بیست نشست» که امسال از یک هفته قبل از جشنواره ظرفیت آن تکمیل شد، یا نشستهای نقد و بررسی که آنها هم جنبه آموزشی دارد. موضوع نمایشگاه کتاب و کتاب فروشی از یک سو و از سوی دیگر غرفههای تعاملی بین ستاد انجمن و بدنه کل کشور از جمله کانون دانش آموختگان، باشگاه فیلماولیها، غرفه بینالمللی و … نیز در این جشنواره وجود دارد که باید برای همه اینها تمهیداتی را دید.
دیانی همچنین توضیح داد: جشنواره فیلم کوتاه تهران، از قدیم در حوزه عکس هم فعال بوده و پردیسی میتواند میزبان جشنواره باشد که بخش گالری حرفهای نیز داشته باشد. خصوصا امسال که جشنواره «عکس تهران» بهصورت مستقل در کنار جشنواره فیلم کوتاه راهاندازی شد این نیاز دیگر قطعی شده است.
معاون ارتباطات و بازرگانی انجمن سینمای جوانان ایران در ادامه گفت: پردیسی که بهعنوان خانه جشنواره فیلم کوتاه تهران انتخاب میشود، به تجربه چند سال اخیر در هر سانس حداقل باید ظرفیت زیر بار بردن ۱۵۰۰ صندلی را داشته باشد که حداقل ۱۰۰۰ صندلی آن هم در چهار سالن بزرگ تقسیم شود و در کنار آن حداقل ۴ الی ۶ سالن کوچک تر داشته باشد. گستردگی جشنواره فیلم کوتاه تهران و بزرگی ابعاد آن به نسبت دیگر جشنوارههای کشور انتخابهای ما را برای خانه جشنواره محدود میکند و در این بین پردیس سینماگالری ملت، یکی از بهترین انتخابهاست، تعداد سالنهای بسیاری دارد، سالنهای بزرگ و کوچک به اندازه کافی دارد. گالری دارد و البته گنجایش مخاطبان فیلمکوتاه تهران را هم دارد.
وی در پایان تصریح کرد: بزرگترین مسئله برای برگزاری بعد از اصل نمایش آثار و ارائه باقی خدمات جنبی، موضوع دسترسی و پارکینگ است، البته امسال تمهیدات زیادی از سوی مدیریت پردیس ملت و ستاد جشنواره در نظر گرفته شد که چالش جدی برای موضوع پارکینگ به وجود نیاید، گرچه که گلههایی وجود داشت و ما عذرخواه فیلمسازان، مخاطبان و اهالی رسانه عزیز بودیم. امیدواریم در سالهای آینده پردیس جشنواره با امکاناتی که بتواند همه جشنوارههای بینالمللی ایران را پوشش بدهد، راه اندازی شود و استفاده از جشنواره با بهترین کیفیت و در سهل الوصولترین حالت، حاصل شود.