سینمایی نیوز
  • برابر با : Sunday - 12 January - 2025
کل 9177 امروز 0

خبر فوری

پیام تسلیت رئیس سازمان سینمایی، به مناسبت درگذشت فریدون شهبازیان خاطرات خوانندگان نام آشنا از استاد فریدون شهبازیان اعلام تاریخ مراسم تشییع و خاکسپاری فریدون شهبازیان چهل چهره در فجر۴۳ حضور فیلمسازان جوان از شگفتی‌های امسال جشنواره فجر خواهد بود فراخوان دومین دوره جایزه ملی آموزش هنر با عنوان سرو ایرانی منتشر شد پیام تسلیت جشنواره فیلم فجر درپی درگذشت استاد فریدون شهبازیان پیام تسلیت کانون آهنگسازان سینمای ایران از فیلم اولی‌ها تا سابقه‌دارها و پرسیمرغ‌ترین کارگردان پیام تسلیت سرپرست دفتر موسیقی برای درگذشت آهنگساز شهیر فیلم‌های جشنواره فجر ۴۳ تست فنی می‌شوند پیام تسلیت مدیرعامل انجمن موسیقی ایران برای درگذشت فریدون شهبازیان پیام تسلیت معاون امور هنری در پی درگذشت فریدون شهبازیان مشارکت استانی در بخش عکس و پوستر تئاتر فجر بی‌نظیر بود فریدون شهبازیان دار فانی را وداع گفت فریدون شهبازیان درگذشت عیادت مسئولان ارشد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فریدون شهبازیان بازدید معاون امور هنری از مراحل برگزاری آزمون‌های جامع و ادواری فرهنگ و هنر جزییات مرحله نهایی جشنواره ملی آوای عشق شورای اجرایی و سایت جدید بانک فیلمنامه خانه سینما گروه‌های نمایشی و فعالان حاضر در جشنواره برای بیمه شدن، ثبت‌نام کنند فریدون شهبازیان دارفانی را وداع گفت رفت و برگشت سیمرغ بلورین فیلم کوتاه در ۴۳ دوره جشنواره فجر روایت‌هایی از جهان دیوانگان و زندگی نزیسته در پاتوق بیست‌وپنجم فیلم‌کوتاه «شب ویولن ایرانی» برگزار می‌شود عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های شنبه ۲2 دی ۱۴۰۳ فیلم کوتاه از نگاه هیات داوران فیلم فجر ۴۳ سینمای دینی باید زمینه‌ساز پرسشگری و بازتعریف هویت انسانی باشد یک غروب دل‌انگیز در خانه واروژ کریم‌مسیحی روایت ” محمدرضا مصباح” از انتخاب فیلم های جشنواره ۴۳ فارابی با ۳ فیلم به سودای سیمرغ رسید علت مرگ؛ نامعلوم ؛ پرکشش و دغدغه مند! بخش «فیلمنامه» به جشنواره منطقه‌ای «سینمای جوان» اضافه شد گزارش کامل اعلام فیلم‌های مسابقه سینمای ایران فیلم فجر ۴۳ «وندی» همراه با زیر نویس و شرح صحنه برای نابینایان و ناشنوایان آتش سوزی لس‌آنجلس، رای‌گیری اسکار را به تعویق انداخت رونمایی از پوستر چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر در جلسه شورای سیاست‌گذاری فراخوان هفتادویکمین جشنواره منطقه‌­ای سینمای جوان تبریز- سهند رونمایی از تیزر «ساعت جادویی» در اولین روز اکران ۸۰ درصد آثار بخش دیگرگونه‌های جشنواره فجر به مسائل اجتماعی پرداختند «آن‌سو» را دانلود کنید اجرای ابرپروژه «شبکه شهرهای خلاق» در سال آینده کلید خواهد خورد انتشار نخستین فراخوان تولید تئاتر ویژه تماشاخانه‌ سیار کانون محسن جوادی رئیس سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد ۶ فیلم جدید در قاب جادو / تومار یک محکوم برای مامور شناسایی شبِ خوشِ «سرزمین‌های سپید» در تالار وحدت تماشای یک فیلم علمی و تخیلی در شبکه فراتر اختتامیه نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت برگزار شد «پسران گمنچه» به شبکه امید می آیند «مرد تاریکی ۲» با کیفیت فول اچ دی در قاب شبکه نمایش

0

چهل چهره در فجر۴۳

  • کد خبر : 38925
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۰
چهل چهره در فجر۴۳
مارتن خبری چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر بالاخره با رونمایی از فهرست پرشمار فیلم‌های راه‌یافته به بخش سودای سیمرغ، به‌صورت رسمی کلید خورد؛ در این دوره از مهمترین رویداد سینمایی ایران، حضور چهره‌ها بیشتر در کانون توجه خواهد بود

به گزارش سینمایی نیوز و به نقل از سایت جشنواره فیلم فجر، مارتن خبری چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر بالاخره با رونمایی از فهرست پرشمار فیلم‌های راه‌یافته به بخش سودای سیمرغ، به‌صورت رسمی کلید خورد؛ در این دوره از مهمترین رویداد سینمایی ایران، حضور چهره‌ها بیشتر در کانون توجه خواهد بود

بازهم زمستان گرم سینما فرارسید! بله، فصل زمستان باوجود همه سرمایی که با خود به همراه می‌آورد، گرم‌ترین و پرتب‌وتاب‌ترین فصل‌ها برای سینمای ایران است. حالا چند گام بیشتر تا یک تجربه دیگر از برگزاری جشنواره فیلم فجر فاصله نداریم و با پشت‌سر گذاشتن حواشی مربوط به انتخاب دبیر، انتشار فراخوان و رونمایی از پوستر، حالا از مهمترین خان، یعنی معرفی فیلم‌های راه‌یافته به بخش اصلی هم عبور کرده‌ایم و می‌دانیم قرار است جشن چهل‌وسوم را با حضور چه فیلم‌ها و چه چهره‌هایی برگزار کنیم. اهمیت حضور پرشمار چهره‌ها در دوره پیش رو از آن روست که فجر با همه ابهت و اهمیتی که دارد، چند سالی گرفتار چالشی از جنس بی‌مهری اهالی سینما شده بود و می‌توان امید داشت که این‌بار با عبور از فضای غبارآلود سوءتفاهم‌ها، باردیگر شاهد حضور پررنگ چهره‌ها در ویترین این رویداد باشیم؛ آن هم برای دوره‌ای که تا همین‌جا از منظر تعداد آثار پذیرفته‌شده، رکوردزنی کرده است!

(نکات مهم)
۱) بنابر تصمیم منوچهر شاهسواری در مقام دبیر چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فرآیند انتخاب فیلم‌های راه‌یافته به این دوره توسط این هیأت پیگیری شد؛ رعنا آزادی‌ور (بازیگر)، آرش خوشخو (روزنامه‌نگار و منتقد سینما)، سعید سهیلی (نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده)، منیر قیدی (نویسنده و کارگردان)، حسین کرمی (مدیر فرهنگی)، محمود گبرلو (کارشناس رسانه و منتقد سینما) و محمدرضا مصباح (تهیه‌کننده).

۲) مصطفی قاسمیان از خبرنگاران سینمایی، در گزارشی درباره فهرست معرفی‌شده بخش «سودای سیمرغ»‌ به این نکته اشاره کرده است که: «این دوره از جشنواره، با نمایش ۳۳ فیلم در بخش اصلی، یکی از شلوغ‌ترین ادوار تاریخ این رویداد لقب می‌گیرد. غیر از دوره سی‌ونهم (سال ۹۹) که هیئت انتخاب نداشت، آخرین بار ۱۴ سال پیش در دوره بیست و نهم (سال ۸۹) بود که جشنواره فیلم فجر، میزبان ۳۳ فیلم در بخش اصلی شد. از آن زمان به بعد، هیچ‌گاه بخش اصلی اینقدر شلوغ نشده بود.»

۳) از نکات مهم در ترکیب فیلم‌های اعلامی برای راه‌یابی به بخش «سودای سیمرغ» عدم تفکیک آثار فیلم‌اولی‌ها از سایر فیلم‌هاست. تا پیش از این آثار مربوط به کارگردانان فیلم‌اولی در بخشی مجزا به نام «نگاهی نو» حضور پیدا می‌کرد و این آثار تنها شانس دریافت سیمرغ بهترین فیلم‌اول و بهترین کارگردانی اول را داشتند اما حالا همه ۱۳ فیلم کارگردانان فیلم‌اولی، در همه بخش‌ها داوری می‌شوند و تنها تفاوت این است که این آثار می‌توانند دو سیمرغ اختصاصی فیلم‌های اول را هم دریافت کنند.

۴) یکی از اخبار غیررسمی اما مهم درباره جشنواره چهل‌وسوم احتمال اختصاص بخشی ویژه برای اکران غیررقابتی چند فیلم مهم سال‌های اخیر است. اتفاقی که در صورت تحقق می‌تواند نگاه‌ها را از ترکیب اصلی فیلم‌های بخش سودای سیمرغ به سمت این فیلم‌های خبرساز معطوف کند و دور از انتظار نیست که بخشی از متن و حاشیه این دوره، به این آثار تعلق پیدا کند. فیلم‌های «قاتل‌ووحشی»، «رکسانا» و «پیرپسر» سه فیلم شاخص برای این بخش محسوب می‌شوند که احتمال رونمایی محدود از آن‌ها وجود دارد.

۱) ابراهیم حاتمی‌کیا/ موسی کلیم‌الله/ کارگردان
یکی از مهمترین و قابل‌پیش‌بینی‌ترین فیلم‌ها برای رونمایی در بخش سودای سیمرغ جشنواره چهل‌وسوم همین فیلم «موسی کلیم‌الله» بود. فیلمی که در واقع نسخه‌ای سینمایی از یک سریال تلویزیونی به‌شمار می‌رود و باید آن را اولین خروجی از یکی از پروژه‌های پرحاشیه تلویزیون در یک دهه اخیر به شمار بیاوریم. فارغ از همه این ویژگی‌ها، نام ابراهیم حاتمی‌کیا، هنوز هم برای سینمادوستان و علاقه‌مندان جشنواره فجر، یک نام ویژه است و حضور او بعد از قریب به پنج سال در جشنواره، کنجکاوی‌برانگیز است. به‌خصوص که می‌دانیم این اولین تجربه کارگردانی حاتمی‌کیا در ژانر تاریخی و مهمتر از آن بر پایه فناوری‌های روز به شمار می‌رود. «خروج» آخرین فیلم حاتمی‌کیا در فجر بود.

۲) رسول صدرعاملی/ زیبا صدایم کن/ کارگردان
هفت سال از آخرین حضورش در جشنواره فیلم فجر در مقام کارگردان می‌گذرد. رسول صدرعاملی که در سال ۹۷ با فیلم «سال دوم دانشکده من» به جشنواره آمده بود، در سال‌های دوری از کارگردانی هم از چهره‌های موثر در ویترین فجر بود. او سال ۹۸ فیلم مهم «شنای پروانه» به کارگردانی محمد کارت را تهیه‌کنندگی کرد و در سال ۱۴۰۱ هم فیلم تحسین‌شده «جنگل پرتقال» به کارگردانی آرمان خوانساریان را به ویترین فجر رساند. حالا این چهره خوش‌سابقه سینمای ایران، در مقام کارگردان فیلم «زیبا صدایم کن» را با اقتباس از رمانی نوشته فرهاد حسن‌زاده، کارگردانی کرده است. لوکیشن اصلی این فیلم خیابان ولیعصر است و داستانش در یک روز روایت می‌شود.

۳) رضا عطاران/ صددام/ بازیگر
با هر مقیاسی، حضورش گرمابخش تنور هر رویدادی باشد. رضا عطاران بازیگری محبوب برای مخاطبان است و طبیعتا حضورش در قاب فجر، این رویداد را در کانون توجه بخش گسترده‌تری از مردم قرار می‌دهد. «صددام» اولین تجربه کارگردانی مستقل پدرام پورامیری، پس از سال‌ها همکاری با حسین دوماری است و از آنجایی که از کمدی‌های راه‌یافته به بخش سودای سیمرغ است، می‌توان منتظر بازخوردهای متفاوت نسبت به آن بود. رضا عطاران که سال ۹۹ با فیلم «روشن» سیمرغ بازیگری فجر را به دست آورد و از آن سال تا امروز فیلم «شیشلیگ» را در انتظار رفع توقیف دارد، حالا با یک کمدی به فجر آمده که در‌ آن ایفاگر نقش دیکتاتور عراق است!

۴) لیلا حاتمی/ زمانی در ابدیت/ بازیگر
مهدی نوروزیان از کارگردانان ایرانی مقیم انگلیس است که فعالیت فیلمسازی‌ را با ساخت فیلم‌های «لئو» و «کشتن جو» آغاز کرد و «زمانی برای ابدیت» اولین تجربه کارگردانی او در ایران است؛ لیلا حاتمی ایفاگر نقش اصلی فیلم است و تهیه‌کنندگی آن را نیکی کریمی برعهده داشته است. حاتمی که قریب به یک دهه پیش با فیلم «رگ‌خواب» سیمرغ بازیگری فجر را شکار کرد، حالا باردیگر یکی از مدعیان اصلی این جایزه به شمار می‌رود. او در این سال‌ها در فیلم تحسین‌شده «تصور» هم ایفای نقش داشت که موفق به حضور در فجر نشد. «قاتل‌ووحشی» و «پیرپسر» هم از فیلم‌های مهم و جنجالی حاتمی هستند که امکان اکران ویژه‌شان در جشنواره وجود دارد.

۵) شهاب حسینی/ رها/ بازیگر
بعد از قریب به پنج سال قرار است با فیلم تازه‌اش به جشنواره فجر بیاید! آخرین حضور پرسروصدای شهاب حسینی در قاب فجر، مربوط به نشست خبری فیلم «شین» بود که به‌عنوان اکران ویژه در جشنواره سال ۹۷ روی پرده رفت و در همان دوره فیلم «آن شب» را هم به‌عنوان بازیگر در بخش فیلم‌اولی‌ها داشت. او حالا با «رها» به جشنواره فجر می‌آید. فیلمی که وجه تشابهش با تجربه‌های سینمایی اخیر این بازیگر مانند «آن شب» و «شین»، تکیه یک فیلم‌اولی بر کرسی کارگردانی آن است. حسینی طی یک دهه اخیر علاقه ویژه‌ای به حمایت از فیلمسازان جوان داشته و حالا این بخت با حسام فرهمند یار شده است.

۶) حامد بهداد/ شوهر ستاره/ بازیگر
هر چند امسال فیلم پرانتقاد و غیرقابل‌دفاع «مفت‌بر» را روی پرده سینما داشت و آخرین حضورش در جشنواره فجر هم با «گیجگاه» رقم خورد، اما حامد بهداد از بازیگرانی است که اتفاقات ویژه‌ای را در ویترین جشنواره فجر رقم زده و هر تجربه تازه‌اش می‌تواند توجه‌برانگیز باشد. به‌خصوص که او در سالی که گذشت بسیار پرکار بوده و انتظار می‌رفت با پنج فیلم از پرکارترین بازیگران فجر باشد اما تنها «شوهر ستاره» موفق به کسب رأی هیأت انتخاب شد. بهداد در چهار فیلم «پیر پسر» به کارگردانی اکتای براهنی، «گیس» به کارگردانی محسن جسور، «برای رعنا» به کارگردانی ایمان یزد و «عینک قرمز» به کارگردانی حسین مهکام هم ایفای نقش داشته است.

۷) هادی حجازی‌فر/ ناتور دشت/ بازیگر
قریب به یک دهه پیش بود که به‌عنوان چهره‌ای ناشناخته، در قاب «ایستاده در غبار» درخشید و همه نگاه‌ها را به سمت خود معطوف کرد. هادی حجازی‌فر بازیگری مستعد بود که از دنیای تئاتر برخاسته و بالاخره در مقابل دوربین سینما به شهرت رسید. او در ادامه ردای کارگردانی به تن کرد و با «موقعیت مهدی» تجربه درخشان دیگری از حضور در فجر را در کتاب خاطراتش ثبت کرد. «ناتور دشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان، از پروژه‌های پربازیگر و کنجکاوی‌برانگیز جشنواره چهل‌وسوم است که هادی حجازی‌فر ایفاگر نقش اصلی آن است. با توجه به وسواس‌های حجازی‌فر برای قبول ایفای یک نقش، باید دید این فیلم چه جایگاهی در کارنامه‌اش پیدا خواهد کرد.

۸) امین حیایی/ زیبا صدایم کن/ بازیگر
همین روزها فیلم «برف آخر» با بازی او در حال اکران در سینماهاست؛ فیلمی که برایش سمیرغ گرفت. امین حیایی در طول چهاردهه فعالیت مستمر در عرصه بازیگری، هم در نقش‌های کمدی و هم در نقش‌های جدی، همواره بازیگری محبوب و تأثیرگذار بوده و حالا به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی فیلم تازه رسول صدرعاملی در جشنواره فجر حضور خواهد داشت. او در همین سال‌ها در دو فیلم «کوکتل مولوتف» و «غریزه» هم ایفای نقش داشته که هر یک به دلیلی در جشنواره فجر حضور ندارند. «زیبا صدایم کن» که از فیلم‌های اقتباسی جشنواره امسال هم محسوب می‌شود، فرصتی است تا باردیگر امین حیایی بخت خود برای شکار یک سیمرغ بازیگری دیگر را بیازماید.

۹) الناز شاکردوست/ گوزن‌های اتوبان/ بازیگر
سال قبل و همزمان با برگزاری جشنواره فجر بود که ویدئوی فریادهای او در اعتراض به عملکرد هیأت انتخاب و دبیر جشنواره در فضای مجازی وایرال شد. الناز شاکردوست، سال قبل به دلیل حذف فیلم «بی‌بدن» از بخش سودای سیمرغ، شانس شکار این جایزه برای یکی از بهترین نقش‌آفرینی‌های کارنامه‌اش را از دست داده بود اما امسال او با خیال راحت می‌توان جشنواره فجر را دنبال کند. «گوزن‌های اتوبان» به کارگردانی ابوالفضل صفری از فیلم‌ها به‌نسبت پربازیگر جشنواره امسال محسوب می‌شود که شاکردوست در کنار نوید پورفرج ایفاگر نقش‌های اصلی فیلم هستند. این بازیگر به تازگی به ترکیب بازیگران «کج‌پیله» پیوسته و قرار است با مهران مدیری در این پروژه سینمایی هم‌بازی شود.

۱۰) نیکی کریمی/ زمانی در ابدیت/ تهیه‌کننده
سال‌ها به‌عنوان بازیگر، حضورهایش در جشنواره فجر خبرساز می‌شد و حالا با تازه‌ترین تجربه‌اش در مقام تهیه‌کننده در این رویداد حضور دارد. نیکی کریمی که در حوالی ۲۰ سالگی با شانس ایفای نقش اصلی در فیلم «عروس» توانست نگاه‌ها را از همان جشنواره فجر به سمت خود معطوف کند، آرام‌آرام به چهره‌ای محبوب برای مخاطبان تبدیل شد و در ادامه مسیر فعالیت هنری خود سراغ کارگردانی هم رفت. او در مقام تهیه‌کننده پیشتر «آذر» و «آتابای» را هم در جشنواره فجر داشته و امسال فیلم «زمانی در ابدیت» را به‌عنوان اولین فیلم بلند مهدی نوروزیان تهیه کرده است. فیلمی که با نقش‌آفرینی لیلا حاتمی، حتما از فیلم‌ها مهم این دوره است.

۱۱) پژمان جمشیدی/ آنتیک/ بازیگر
در چند دوره اخیر، حضور مستمری در جشنواره فیلم فجر داشته و یکی از ویژگی‌های منحصر به فردش این است که همزمان با این استمرار حضور در جشنواره، سهمی ثابت از گیشه سالانه و اکران عمومی هم داشته است. پژمان جمشیدی یکی از پرکارترین بازیگران سینمای ایران در سال‌های ابتدایی دهه ۱۴۰۰ محسوب می‌شود که همین روزها با فیلم «تگزاس۳» صدر گیشه فروش را هم تصاحب کرده است. او بازیگر اصلی فیلم «آنتیک» به کارگردانی هادی نائیجی است که از چند هفته پیش خبرهای مربوط به احتمال رونمایی پرسروصدای آن در جشنواره مطرح شده بود. فیلمی که روایتی کمدی اما ملتهب از تاریخ معاصر دارد و برخی آن را با «مارمولک» قیاس کرده‌اند.

۱۲) مریلا زارعی/ موسی کلیم‌الله/ بازیگر
در چند فیلم مهم ابراهیم حاتمی‌کیا در دوران متأخر فیلمسازی این کارگردان، مانند «گزارش یک جشن»، «چ»‌ و «بادیگارد» بازیگر ثابت او بوده است و دور از انتظار نبود که در پروژه مهم این کارگردان هم در فهرست بازیگران قرار بگیرد. مریلا زارعی که سه سال پیش با فیلم «هناس» به کارگردانی حسین دارابی در جشنواره فجر حضور داشت، امسال در نقش مادر یک پیامبر، با فیلم «موسی کلیم‌الله» به جشنواره آمده است. این فیلم که نسخه‌ای سینمایی از یک سریال است، با تکنیک‌های ویژه بصری به تولید رسیده و گفته شده بازیگران در فضایی استودیویی به ایفای نقش پرداخته‌اند و این برای بازیگری با سابقه مریلا زارعی، چالش جذابی بوده است.

۱۳) پیمان قاسم‌خانی/ گوزن‌های اتوبان/ بازیگر
خودش معتقد است که برای پول سراغ بازیگری می‌آید و حرفه‌ اصلی‌اش فیلمنامه‌نویسی است اما تا کنون چند تجربه موفق را در زمینه بازیگری پشت‌سر گذاشته است. پیمان قاسم‌خانی که همین چند ماه پیش شاهد حضور تحسین‌برانگیزش در سریال «بازنده» بودیم، آخرین‌بار و بیش از یک دهه پیش با فیلم «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» به‌عنوان یک بازیگر در جشنواره فجر حضور داشت و حالا هم در فیلم «گوزن‌های اتوبان»‌ به ایفای نقش پرداخته است. فیلمی به کارگردانی ابوالفضل صفاری که به‌نظر می‌رسد از منظر ترکیب بازیگران یکی از فیلم‌های توجه‌برانگیز در جشنواره فجر چهل‌وسوم باشد. قاسم‌خانی در این فیلم، با الناز شاکر دوست، نوید پورفرج و صدف اسپهبدی هم‌بازی است.

۱۴) صابر ابر/ ماریا/ بازیگر
در سایه شعار تحریم، دوره چهل‌ویکم فجر یکی از بی‌ستاره‌ترین دوره‌های این رویداد بود اما او با سه فیلم، عنوان پرکارترین بازیگر فجر را به خود اختصاص داد. صابر ابر در سال ۱۴۰۱ با سه فیلم «کت چرمی»، «یادگار جنوب» و «بعد از رفتن» در جشنواره حاضر بود اما برای فرش قرمز و نشست خبری هیچ‌کدام به محل برگزاری رویداد نیامد. حالا بعد از دو سال او با فیلم «ماریا» به جشنواره فجر آمده است. فیلمی که مهدی اصغری در اولین تجربه کارگردانی خود آن را به سرانجام رسانده و طبق شنیده‌ها سوژه‌ای بسیار ملتهب و خاص دارد. صابر ابر در این فیلم در کنار پانته‌آ پناهی‌ها ایفای نقش کرده است.

۱۵) مصطفی زمانی/ شمال از جنوب‌غربی/ بازیگر
آخرین حضور حمید زرگرنژاد در جشنواره به دو سال قبل برمی‌گردد که با «شماره ۱۰» در این رویداد حاضر بود. او امسال فیلم جدیدش با نام «شمال از جنوب‌غربی» را جلوی دوربین برد که از منظر ترکیب بازیگران پروژه‌ای قابل‌اعتنا است و مصطفی زمانی ایفای یکی از نقش‌های اصلی آن را برعهده دارد. زمانی آخرین‌بار با «عطرآلود» همان دوره چهل‌ویکم حضور داشت و حالا قرار است با فیلمی مرتبط با فعالیت‌های منافقین در سال‌های ابتدایی پس از انقلاب به جشنواره بازگردد. زمانی در این فیلم بازی مشترک با امیر آقایی را هم تجربه می‌کند و با توجه به مضمون فیلم، دور از انتظار نیست که تجربه‌اش در کانون توجه هم قرار بگیرد.

۱۶) امیر آقایی/ شمال از جنوب‌غربی/ بازیگر
تقریبا در یک سال در دو پروژه به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا حضور داشت و اینگونه به‌صورت رسمی وارد دنیای بازیگری شد؛ سریال تلویزیونی «خاک سرخ» و فیلم سینمایی «ارتفاع پست» هر آنچه امیر آقایی برای شروع استاندارد مسیر بازیگری‌اش نیاز داشت در اختیارش گذاشت و او هوشمندانه از این ظرفیت بهره گرفت. آقایی با شروع فعالیت در شبکه نمایش خانگی جایگاه خود را چند پله ارتقا داد و حالا قرار است با فیلم جنگی «شمال از جنوب‌غربی» به جشنواره بیاید. فیلمی که حمید زرگرنژاد بعد از تجربه تحسین‌شده «شماره۱۰» آن را کارگردانی کرده و علاوه‌بر امیر آقایی مصطفی زمانی و الناز ملک هم در آن به ایفای نقش پرداخته است.

۱۷) بابک حمیدیان/ زمانی در ابدیت، دست تنها/ بازیگر
فیلم سینمایی «غریب» در چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر، چند جایزه اصلی را شکار کرد اما غیبت نام بازیگر اصلی‌اش در ترکیب نامزدهای سیمرغ، اشتباهی نبود که از چشم ناظران دور بماند. بابک حمیدیان در آن دوره، با تعمد و تصمیمی غیرسینمایی از ترکیب نامزدها کنار گذاشته شد و یکی از بهترین بازی‌ها در نقش یک شهید، مورد بی‌مهری قرار گرفت. حمیدیان از سال‌ها پیش‌تر همواره بازیگری بی‌حاشیه و البته تحسین‌برانگیز در سینما بوده و اینکه امسال با دو فیلم در جشنواره فجر حضور دارد، از خبرهای خوب برای این رویداد است. حمیدیان در «زمانی در ابدیت» در کنار لیلا حاتمی ایفای نقش کرده و طبق شنیده‌ها یکی از بازیگران اصلی «دست تنها» هم هست.

۱۸) پریناز ایزدیار/ صددام/ بازیگر
سه سال پیش که در میانه جشنواره فجر خبر رسید سیمرغ مردمی از ترکیب جوایز حذف شده است، فیلم «ملاقات خصوصی» بیشترین آرای مردمی را داشت و ستاره اصلی‌اش هم در کنار هوتن شکیبا، کسی نبود جز پریناز ایزدیار. بازیگر جوانی که هر چند اولین گام‌های رسیدن به شهرت را در تلویزیون برداشت اما در ادامه فعالیت حرفه‌ای‌اش، در سینما و شبکه نمایش خانگی درخشید. ایزدیار در تجربه‌ای متفاوت، قرار است در قالب یک فیلم کمدی در جشنواره امسال حضور داشته باشد و این تجربه را هم در کنار رضا عطاران به ثبت رسانده است! فیلم «صددام» از پروژه‌های کنجکاوی‌برانگیز جشنواره امسال است که بازی ایزدیار در آن می‌تواند موردتوجه قرار بگیرد.

۱۹) هدی زین‌العابدین/ بازی را بکش/ بازیگر
مدتی در تیزرهای بازرگانی تلویزیون ایفای نقش می‌کرد اما در میانه دهه ۸۰ با نقش‌آفرینی در سریال «سقوط یک فرشته» به‌صورت جدی وارد دنیای بازیگری شد و آرام‌آرام در سینما هم تجربه‌هایی را کسب کرد. از ابتدای دهه ۹۰ تبدیل به بازیگری تمام‌عیار در سینما شد و اتفاقا نقش‌آفرینی‌هایش در فیلم‌هایی مانند «عرق سرد» موردتحسین هم قرار گرفت. این بازیگر آخرین بار سال ۱۴۰۱ با «عطرآلود» در جشنواره فجر حضور داشت و امسال با فیلم «بازی را بکش» به کارگردانی محمدابراهیم عزیزی از فیلم‌اولی‌های جشنواره امسال، به این رویداد آمده است. زین‌العابدین در این فیلم با محسن کیایی هم‌بازی است، فیلمی که به‌واسطه سوژه ملتهبش، احتمالا موردتوجه هم قرار خواهد گرفت.

۲۰) مصطفی کیایی/ بازی را بکش/ تهیه‌کننده
یکی از بزرگ‌ترین و گران‌ترین سریال‌های تولیدشده در شبکه نمایش خانگی را به‌تازگی به پایان رسانده و احتمالا رونمایی پرسروصدایی هم خواهد داشت. سریال «هزارویک شب» تازه‌ترین تجربه مصطفی کیایی در شبکه نمایش خانگی بعد از سریال موفق «هم‌گناه» محسوب می‌شود. کیایی که کارگردانی سینما را با «بعد از ظهر سگی‌سگی» به‌صورت جدی آغاز کرد، با «ضدگلوله» از سینمای تجاری به سمت سینمای هنری‌تر گرایش پیدا کرد و همزمان با حفظ مخاطب، دل منتقدان را هم به دست آورد. کیایی که پیش‌تر فیلم «در وجه حامل» را تهیه کرده بود، این‌بار در مقام تهیه‌کننده با «بازی را بکش» در جشنواره فجر حاضر است، فیلمی که سوژه‌ای ملتهب پیرامون حواشی فوتبال دارد.

۲۱) گلچهره سجادیه/ ترک عمیق/ بازیگر
شاید به نظر می‌رسید در حوالی ۷۰ سالگی از دوران اوج بازیگری خود فاصله گرفته اما رونمایی از نقش‌آفرینی تکان‌دهنده‌اش در سریال «سرزمین مادری» ثابت کرد که او هنوز هم یک ستاره است. گلچهره سجادیه، از ۲۰ سالگی و در سال‌های پیش از انقلاب، وارد عرصه بازیگری شد و در طول دهه‌های ۶۰ و ۷۰ سهمی ویژه از ایفای نقش در فیلم‌های مهم و همکاری با کارگردانان شاخص داشت. سجادیه که در سال ۷۵ و برای فیلم «سرزمین خورشید» موفق به دریافت سیمرغ بلورین بازیگری شد، حالا با فیلم «ترک عمیق‌» به کارگردانی آرمان زرین‌‌کوب در جشنواره چهل‌وسوم حضور دارد. این بازیگر بیش از یک دهه از فعالیت‌های سینمایی دور بوده است.

۲۲) رضا بابک/ ترک عمیق/ بازیگر
گاهی باید برخی از تجربه‌ها را در کارنامه یک هنرمند نادیده گرفت و قطعا «مفت‌بر» هم چنین موقعیتی در کارنامه بازیگری با اعتبار رضا بابک دارد. بازیگری توانمند که هنوز خاطره خوش «آرایشگاه زیبا» با نقش‌آفرینی او را فراموش نکرده‌ایم و طعم خوش درخشش‌اش در نقش مأمور امنیتی در «به رنگ ارغوان» هنوز در حافظه‌مان ثبت است. او که بازی در سینما را با هدایت بهرام بیضایی و در «چریکه تارا» آغاز کرد، یکی از پیشکسوتان حاضر در جشنواره امسال است که با «ترک عمیق» در این رویداد حضور دارد. این فیلم اولین تجربه کارگردانی آرمان زرین‌کوب است و پیش‌تر «والس سه نفره» نام داشت. «ترک عمیق» پیش‌تر در جشنواره‌های خارجی دیده شده است.

۲۳) محسن کیایی/ بازی را بکش، کفایت مذاکرات/ بازیگر
بعد از اجرای موفقی که در «صداتو» داشت، چند صباحی است که تیزرهای مربوط به برنامه تازه‌اش در شبکه نسیم هم از تلویزیون پخش می‌شود و این یعنی محسن کیایی، در حال توسعه فضاهای فعالیت حرفه‌ای خود است. هنرمندی که با فیلمنامه‌نویسی و بازیگری در فیلم‌ها و سریال‌های برادرش مصطفی کارش را آغاز کرد و خیلی زود در بازیگری درخشید. محسن کیایی که سال قبل «آغوش باز» را در جشنواره داشت و این روزها هم فیلم «آریاشهر دو نفر» از او روی پرده است، با دو فیلم «بازی را بکش» و «کفایت مذاکرات» در دو فضای کاملا متفاوت در فجر حضور دارد و باید دید این حضور، چقدر می‌تواند موردتوجه قرار بگیرد.

۲۴) امیر نوروزی/ ۱۹۶۸/ بازیگر
زمانی که «لانچر۵» تبدیل به یکی از پدیده‌های اجرای صحنه‌‌ای شد و مورد استقبالی فراتر از انتظار قرار گرفت، قابل پیش‌بینی بود که ستاره‌هایش، خیلی زود در معرض توجه بیشتر قرار بگیرند. امیر نوروزی یکی از همین بازیگران بود که حالا نه فقط در سینما که در شبکه نمایش خانگی هم به چهره‌ای محبوب برای مخاطبان تبدیل شده است. او بعد از فیلم‌های «مصحلت» که بعد از سه سال توقیف اکران شد و «مامان» که هنوز به اکران عمومی در نیامده، امسال با «۱۹۶۸» در جشنواره فجر حضور دارد. فیلمی که مربوط به بازی فوتبال ایران و اسرائیل است و علاوه‌بر جنبه‌های تاریخی، احتمالا از منظر ژانر ورزشی هم موردتوجه قرار خواهد گرفت.

۲۵) ساعد سهیلی/ خدای جنگ/ بازیگر
در سال‌های نوجوانی و به پشتوانه کارگردانی پدرش سعید سهیلی، پایش به دنیای بازیگری باز شد اما زودتر از آنچه انتظار می‌رفت از سایه پدر بیرون آمد و تبدیل به بازیگری مستعد در ژانرها و فضاهای مختلف شد. ساعد سهیلی که همین امسال «پول و پارتی» به کارگردانی پدرش را روی پرده سینماها داشت، آخرین بار با فیلم متفاوت «شهرک» در جشنواره فجر حضور داشت و امسال هم فیلم «خدای جنگ» به کارگردن حسین دارابی و از محصولات سازمان اوج را در جشنواره دارد. فیلمی که به شهید حسن طهرانی‌مقدم می‌پردازد و سهیلی در آن نقش یکی از همرزمان این شهید که معروف به پدر موشکی ایران است، را ایفا کرده است.

۲۶) مجید صالحی/ تاکسیدرمی/ بازیگر
فیلم سینمایی «برف آخر»‌ که چند روزی است به ترکیب فیلم‌های در حال اکران اضافه شده است، علاوه‌بر امین حیایی که در نقش اصلی آن درخشید و سیمرغ گرفت، یک غافلگیری دیگر هم دارد و آن هم بازی درخشان مجید صالحی است. کمدینی که در سال‌های اخیر بیشتر روی ایفای نقش‌های جدی و گاه تلخ متمرکز شده بود و می‌توان فیلم «تاکسیدرمی»‌ را بازگشت حساب‌شده او به عرصه سینمای کمدی هم به‌شمار آورد. فیلمی که محمد پایدار از استعدادهای تحسین‌شده در سینمای کوتاه، به‌عنوان اولین فیلم بلند سینمایی خود آن را کارگردانی کرده و مجید صالحی در آن نقش اصلی یعنی غلامرضا پهلوی، برادر شاه را ایفا کرده است.

۲۷) حسن معجونی/ تاکسیدرمی/ بازیگر
هنوز هم میدان اصلی قدرت‌نمایی هنری‌اش، صحنه تئاتر است؛ چه در مقام بازیگر و چه به‌عنوان کارگردان. حسن معجونی اما شهرت خود را وام‌دار حضورهای خاطره‌انگیزش در سریال‌های تلویزیونی و فیلم‌های سینمایی است و اتفاقا در همین دوره‌های اخیر جشنواره فجر هم حضوری مستمر داشته است. او همین امسال دو فیلم «آغوش باز» و «استاد» را روی پرده سینماها داشت که در دو دوره اخیر فجر رونمایی شدند و حالا با یک کمدی فانتزی به نام «تاکسیدرمی» به فجر چهل‌‌وسوم آمده است. فیلمی که از محصولات باشگاه فیلم سوره است و طبق شنیده‌ها می‌تواند از کمدی‌های پرحاشیه جشنواره امسال باشد. معجونی در این فیلم ایفاگر نقش یک جاسوس خارجی است!

۲۸) مارال بنی‌آدم/ صیاد/ بازیگر
با سرعت قابل‌توجهی در حال افزایش اعتبار خود در دنیای بازیگری سینماست. مارال بنی‌آدم پس از سال‌ها تجربه‌اندوزی در عرصه تئاتر، با ایفای نقشی کوتاه در فیلم «فروشنده» اصغر فرهادی، ایفای نقش مقابل دوربین را هم تجربه کرد و حالا بعد از کمتر از یک دهه، فیلمی را در حال اکران در سینماها دارد که بابت ایفای نقش پروین اعتصامی در‌ آن، موفق به دریافت سیمرغ بازیگری شده است. مارال بنی‌آدم که نقش‌آفرینی‌اش در «در آغوش درخت» هم با تحسین‌های بسیاری همراه شد، حالا فیلم «صیاد» را در ویترین فجر دارد. فیلمی که بنی‌آدم، همراه با همسرش یعنی علی سرابی در آن ایفای نقش کرده و به زندگی شهید علی صیاد شیرازی می‌پردازد.

۲۹) مهدی هاشمی/ مرد آرام/ تهیه‌کننده و بازیگر
یکی از چهره‌های پیشکوست حاضر در جشنواره فجر امسال است که اتفاقا سال‌‌ها پیش و در دوره نهم این رویداد با فیلم «دو فیلم با یک بلیت» شکار سیمرغ بازیگری را هم تجربه کرده است. مهدی هاشمی که از همان دهه ۶۰ یکی از ستاره‌های محبوب در سینما و تلویزیون به شمار می‌رفت، در دوره بیست‌ونهم جشنواره فجر هم با دو فیلم «آقایوسف» و «آلزایمر» داوران را مجاب به اهدای سیمرغ کرد. این بازیگر کهنه‌کار حالا با «مردم آرام» به فجر آمده؛ فیلمی به کارگردانی بهنوش صادقی به‌عنوان تنها کارگردان زن حاضر در جشنواره که مهدی هاشمی تهیه‌کنندگی آن را هم خود برعهده داشته است و به موضوع اتباع افغان می‌پردازد.

۳۰) میرسعید مولویان/ ناتور دشت/ بازیگر
فیلم «تومان» به کارگردانی مرتضی فرشباف، برای بسیاری از مخاطبان جشنواره فجر در دوره سی‌وهشتم، اتفاقی ویژه بود که برگ‌برنده‌ای به نام میرسعید مولویان هم داشت. بازیگری برخاسته از دنیای تئاتر که خیلی زود توانست در مقابل دوربین هم توانمندی‌های خود را به رخ بکشد. مولویان بعدتر در سریال «خاتون» به شهرت هم رسید و با بازی در نقش اصلی «جنگل پرتقال»‌ ثابت کرد که می‌توان منتظر اتفاق‌های ویژه‌تری هم در کارنامه‌اش بود. حالا «ناتور دشت» می‌‌تواند همان اتفاق ویژه باشد. فیلمی به کارگردانی محمدرضا خردمندان که مولویان یکی از نقش‌های کلیدی در آن را ایفا کرده و دور از انتظار نیست که در جمع مدعیان سیمرغ هم خودنمایی کند.

۳۱) سعید آقاخانی/ ناتور دشت، خاتی/ بازیگر
چند سالی است که مشغله اصلی‌اش کارگردانی سریال محبوب «نون خ» و ایفای نقش اصلی در آن است اما خارج از قاب تلویزیون هم سعید آقاخانی چهره‌ای پرتوفیق بوده است. از کارگردانی سریال «راز بقا»‌ در شبکه خانگی تا فرصت ایفای نقش‌های متفاوت در سینما. آقاخانی که با «خداحافظی طولانی» تجربه دریافت سیمرغ فجر را هم در کارنامه‌اش داشته، آخرین بار با فیلم «تمساح خونی» به کارگردانی جواد عزتی در همین فجر سال گذشته حاضر بود و امسال با دو فیلم به این رویداد آمده است. فیلم «ناتور دشت» از فیلم‌های مهم جشنواره امسال، در کنار فیلم «خاتی» دو فیلمی هستند که آقاخانی در آن‌ها ایفای نقش داشته است.

۳۲) سارا بهرامی/ خاتی/ بازیگر
حضور در جشنواره فجر تا به امروز برایش خوش‌یمن بوده و تجربه‌های خوبی را برایش رقم زده است؛ از سیمرغی که برای «دارکوب» شکار کرد تا تکرار نامزدی برای همین جایزه با «علف‌زار» و «جنگل پرتقال». سارا بهرامی که این اواخر به‌واسطه ایفای نقش اصلی سریال «بازنده» در کانون توجه قرار داشت، حالا با «خاتی» به جشنواره فجر آمده است. فیلمی که فریدون نجفی آن را کارگردانی کرده و طبق خبرهای غیررسمی مرتبط با پروژه، قصه‌اش درباره اهمیت حفاظت از محیط زیست است. سارا بهرامی در کنار سعید آقاخانی و آناهیتا افشاری در این فیلم ایفای نقش کرده است و باید دید این‌بار حضور در سودای سیمرغ، چه آورده‌ای برایش به همراه خواهد داشت.

۳۳) سارا حاتمی/ بازی خونی/ بازیگر
اولین سیمرغش خیلی به دلش نچسبید! سارا حاتمی، که اولین‌بار به‌واسطه همکاری با محمدحسین مهدویان در فصل اول «زخم کاری» به شهرت رسیده بود، در گام بعدی برای ورود به دنیای سینما، با مشاوره مهدویان تبدیل به بازیگر اصلی «کت چرمی» به کارگردانی حسین میرزامحمدی شد و برای آن سیمرغ را به دست آورد. اما سیمرغ در دوره‌ای به او اهدا شد که تقریبا هیچ ستاره‌ای در میدان رقابت نبود! حاتمی جوان در گام دوم، ایفاگر نقش اصلی زن در فیلم «آبی روشن» شد و این بار نامزدی سیمرغ را تجربه کرد. «بازی خونی» دومین فیلم میرزامحمدی است که سارا حاتمی هم در آن ایفای نقش کرده و در جشنواره امسال رونمایی می‌شود.

۳۴) علیرضا کمالی/ موسی کلیم‌الله/ بازیگر
در فهرست بازیگر خوش‌توفیق در شبکه نمایش خانگی، حتما علیرضا کمالی جایگاهی محکم دارد. بازیگر بااستعداد و توانمندی که پس از سال‌ها ایفای نقش در فیلم‌ها و سریال‌های مختلف، بالاخره نقش «رضا پروانه» در سریال محبوب «پوست شیر» توانست اوج بگیرد و در ادامه هم با ایفای نقش اصلی سریال «بازنده» ثابت کرد این اوج گرفتن بدون پشتوانه هم نبوده است. کمالی که آخرین حضورش به‌عنوان بازیگر در جشنواره فجر به سال ۹۸ و فیلم «آبادان یازده ۶۰» بازمی‌گردد، امسال با فیلم متفاوت «موسی کلیم‌الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا به این رویداد بازگشته است. فیلمی که با توجه به حجم بالای جلوه‌های ویژه، هنوز تصوری از سهم بازیگران در قاب آن نداریم.

۳۵) تورج الوند/ اشک‌ هور/ بازیگر
آنقدر برای رسیدن به آرزویش تلاش کرد که سرانجام هنرش به چشم سیدرضا میرکریمی آمد و با ایفای نقش اصلی «نگهبان شب» تبدیل به یکی از استعدادهای جدید بازیگری در سینمای ایران شد. تورج الوند، به‌گواه آنچه خودش روایت کرده تا پیش از این همکاری برای چند پروژه دیگر هم تست بازیگری داده و رد شده بود اما بهترین اتفاق برایش همین همکاری با میرکریمی بود. او بعدتر با «اتاقک گلی» و «آپاراتچی» تجربه‌های متنوع دیگری را در کارنامه‌اش ثبت کرد و امسال با «اشک هور» به جشنواره فجر آمده است. فیلمی به کارگردانی مهدی جعفری با نگاهی به زندگی شهید علی هاشمی که در واقع نسخه‌ای سینمایی از یک سریال تلویزیونی است.

۳۶) ساره بیات/ چشم بادومی/ بازیگر
در جشنواره سی‌ونهم فیلم فجر و زمانی که نام او در ترکیب هیأت داوران قرار گرفت، بازخوردهای چندان مثبتی را از سوی اصحاب رسانه شاهد نبود اما به پشتوانه درخششی که در همکاری با اصغر فرهادی تجربه کرده بود، هنوز هم جزو بازیگران شاخص سینمای ایران محسوب می‌شود. ساره بیات که با نقش «مرضیه» در فیلم تحسین‌شده «جدایی نادر از سیمین» به شهرت رسید، آخرین بار به‌عنوان بازیگر فیلم پرحاشیه «عنکبوت»‌ را در جشنواره فیلم فجر داشت. بیات امسال با فیلم «چشم‌ بادومی» در جشنواره حضور دارد که اولین فیلم بلند ابراهیم امینی در مقام کارگردان محسوب می‌شود. امینی پیش‌تر با نگارش فیلمنامه و بازیگردانی در آثار محمدحسین مهدویان شناخته می‌شد.

۳۷) الناز ملک/ پیش‌مرگ، شمال از جنوب‌غربی/ بازیگر
شاید این دو فیلم کمک کند این بازیگر جوان بالاخره از سایه محمدحسین مهدویان خارج شود. الناز ملک، بازیگری است که ابتدا با مشورت مهدویان به سریال «سقوط» پیوست و به‌واسطه ایفای نقش اصلی این سریال به شهرت رسید و بعدتر هم مهدویان او را برای ایفای نقش کاراکتر سیما، به «زخم کاری» فراخواند و در قسمت‌های پایانی این سریال، به یکی از کاراکترهای اصلی تبدیل شده است. الناز ملک که همین روزها به‌عنوان بازیگر روی صحنه تالار وحدت ایفای نقش می‌کند، دو فیلم سینمایی «پیش‌مرگ» و «شمال از جنوب‌غربی» را در دو فضای متفاوت در جشنواره فجر دارد و باید دید چقدر می‌تواند نگاه‌ها به استعداد خود در زمینه بازیگری را تغییر دهد.

۳۸) غزل شاکری/ رها/ بازیگر
یکی از فرازهای تماشایی گفت‌وگوی تینا پاکروان با سروش صحت در برنامه «اکنون» جایی بود که به شخصیت مهم فهیمه اکبر و ادای دین به او در سریال «خاتون» اشاره کردند. غزل شاکری در یکی از واپسین حضورهایش مقابل دوربین، در نقش همین کاراکتر در سریال پاکروان ظاهر شد. بازیگر جوان و خوش‌قریحه‌ای که به استناد کارنامه‌اش می‌توان گفت با وسواس دست به انتخاب می‌زند و حالا با «رها» به جشنواره چهل‌‌وسوم آمده است. شاکری در این فیلم در کنار شهاب حسینی ایفای نقش کرده و بنابر برخی شنیده‌ها این نقشی است که ابتدا قرار بوده هدیه تهرانی آن را ایفا کند و به دلایلی به غزل شاکری رسیده است.

۳۹) سوگل خلیق/ آبستن/ بازیگر
«شب طلایی» به کارگردانی یوسف حاتمی‌کیا، آخرین حضور او در جشنواره فیلم فجر بود که در سال ۱۴۰۰ رقم خورد و حالا بعد از سه سال، با فیلمی به کارگردانی برادران محسن تنابنده به جشنواره بازگشته است. سوگل خلیق بازیگر جوان و مستعدی است که به‌خصوص در سال‌های اخیر به‌واسطه درخشش در سریال‌هایی همچون «هم‌گناه» و «دفتر یادداشت» در کانون توجه مخاطبان هم قرار گرفت. او حالا در فیلم «آبستن» به کارگردانی مصطفی و محمد تنابنده ایفای نقش کرده است. فیلمی که سوژه‌ای اجتماعی دارد و پیش‌تر هم در جشنواره‌های خارجی حضور داشته است. خلیق هنوز در جشنواره فجر نامزدی برای سیمرغ را تجربه نکرده و شاید این طلسم با «آبستن» شکسته شود.

۴۰) صدف اسپهبدی/ گوزن‌های اتوبان/ بازیگر
از چهره‌های کشف‌شده در ویترین جشنواره فجر است و طبیعتا حضورش با تجربه‌ای متفاوت می‌تواند توجه‌برانگیز باشد. صدف اسپهبدی، از سال ۱۴۰۰ که با فیلم «علف‌زار» در جشنواره فجر حضور داشت و توانست با اولین نقش‌آفرینی سینمایی جدی در کارنامه‌اش سیمرغ بهترین بازیگری را به دست بیاورد، تا به امروز، مسیر رو به رشدی را پیموده و انتخاب‌هایی به‌نسبت هوشمندانه برای ایفای نقش در ژانرهای مختلف داشته است. او که همین اواخر در سریال محبوب «بازنده» نقش‌آفرینی تحسین‌شده‌ای داشت، حالا با فیلم پربازیگر «گوزن‌های اتوبان» به جشنواره فیلم فجر آمده است و باید دید آیا می‌تواند در این دوره پرچهره از جشنواره فیلم فجر، حضور چشم‌گیری در نگاه مخطبان و داوران داشته باشد؟

منبع: روزنامه هفت صبح

لینک کوتاه : https://cinemaeinews.ir/?p=38925
  • ارسال توسط :
  • منبع : سایت جشنواره فیلم فجر، روزنامه هفت صبح
  • 2 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.