سینمایی نیوز
  • برابر با : Thursday - 7 December - 2023
کل 6637 امروز 0

خبر فوری

پیشخوان مطبوعات/ عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۲ «حریر» به دنبال اقناع فیلمسازان برای ارائه تصویر بانشاط زن ایرانی است قول مساعد دانشگاه سینما و تئاتر ارمنستان برای برگزاری هفته فیلم ایران بازدید از سینما و نشست با فرماندار ویژه شهرستان طبس پرتره رعفت هاشم پور رونمایی شد سالروز درگذشت علی حاتمی، دلبستگی شاعرانه به تاریخ ایران از قاب سینما فراخوان تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره فیلم فجر اعلام شد افتتاح شعبه «مسافرخانه پدری» در شبکه سه کنسرت دو‌نوازی در خانه هنرمندان ایران تمدید مهلت ثبت نام در چهارمین دوره نمایشگاه «سازخانه» «کشتی روسی»؛ آخرین وداع با فرهنگ بومی/ ملتی که می‌خواهد تا ابد روی کشتی شناور باشد! اهمیت پارادایم اصلی فیلمنامه‌نویسی در جریان حرفه‌ای سینما فرهاد ورهرام و کارگاه «تک نگاری در سینمای مستند» برگزاری «دوره‌ شاهنامه خوانی» در موزه سینما زمان برگزاری جشنواره ملی «نماز و نیایش به روایت دوربین» تغییر کرد کنسرت آنپلاگد مهدی مدرس در فرهنگسرای نیاوران آغاز اکران فیلم سینمایی تابستان برفی در اصفهان پیشخوان مطبوعات/ عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های سه‌شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲ یادداشت/ برگشتن ورق با یک تصمیم درست این بانوی بزرگ سینما تنها هنرمند نبود، یک معلم اخلاق بود آیین نکوداشت زنده‌یاد پروانه معصومی‌ برگزار شد سلیمان سیسه در «سینماحقیقت» اکران دومین «ده‌گانه» کوتاه انجمن سینمای جوانان در فیلم‎‌نت مخاطبان کارگاه‌های «سینماحقیقت» چه کسانی هستند؟ تداوم نهضت سینماسازی در کشور/ توجه به شهرستان‌ها از دغدغه‌های مهم سازمان سینمایی است اولویت شورای پچینگ استان سیستان و بلوچستان با فیلم‌نامه‌های داستانی است معرفی مستندهای راه یافته به «سینماحقیقت» 19 آذرماه پیشخوان مطبوعات/ عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۲ آغاز اکران ۴ فیلم جدید از چهارشنبه در سینماها از وزیر و رئیس رسانه ملی تا حضور جمعی از دوست داران و هنرمندان در آیین ترحیم زنده یاد معصومی فعالان عرصه موسیقی برای نسل جوان ذائقه سازی کنند یادبود داریوش مهرجویی برگزار می شود «کمیته مجازات» در شبکه نمایش بچه زرنگ ۴۵ میلیاردی شد هشدار جدی به مدیران برای بلاتکلیف ماندن هزاران هنرمند تئاتر پخش «تنگنا» به یاد بازیگر فقید سینمای ایران سینمای اجتماعی نداریم بلکه سینمای نقد اجتماعی داریم/ فیلم باید کنش‌مند باشد کنسرت«در پی آن آشنا» با معرفی هنرمندان جوان به روی صحنه می رود کاشان میزبان جشنواره هانا پولاک مسافر «سینماحقیقت» شد پیشخوان مطبوعات/ عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ یادمان “لیلی افشار” برگزار می شود کتاب «ردیف موسیقی ایران برای پیانو» رونمایی می شود «بچه زرنگ» پرمخاطب‌ترین پویانمایی تاریخ سینمای ایران شد نهاد صنفی ناگریز از کنش سیاسی «ریشه ها» در قاب شبکه نمایش برنامه اجراهای تئاتر شهر اعلام شد فرهاد قائمیان، مدیر جشنواره فرهنگی و هنری امام رضا (ع) شد لزوم همکاری کلان‌تر سازمان سینمایی و حوزه هنری مراسم ترحیم زنده یاد پروانه معصومی فردا برگزار می شود

11
به بهانه حضور علی باقری در فیلم های هنروتجربه؛

بازیگر بی ادعا و توانا

  • کد خبر : 1357
  • ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱:۰۶
بازیگر بی ادعا و توانا
علی باقری را می توان بازیگر فعال و پرکار این روزهای سینمای ایران دانست.

سینمایی نیوز- علی باقری را می توان بازیگر فعال و پرکار این روزهای سینمای ایران دانست. هم اکنون او به غیر از نقش اصلی فیلم «دشت خاموش» به کارگردانی احمد بهرامی، در دو فیلم کوتاه از بسته وضعیت قرمز هم به عنوان بازیگر نقش آفرینی کرده یکی در فیلم کوتاه «شوفر» رضا نجاتی و دیگری فیلم کوتاه «صحنه» به کارگردانی امیر مهندسیان. او همچنین در فیلم «گلدین تایم» به کارگردانی پویا کاکاوند که در سینماهای هنروتجربه اکران شده بود حضور داشت. علی باقری اهل شیراز و بازیگری بی ادعاست که از مشهور شدن می ترسد. جالب اینکه نخستین تجربه او در بازیگری هم با یک فیلم هنرو تجربه ای بوده: فصل باران های موسمی مجید برزگر در سال ۸۶، اما با دهمین فیلمش و بازی در فیلم «اژدها وارد می شود» به کارگردانی مانی حقیقی شناخته شد. باقری یکبار دیگر نیز با مانی حقیقی در فیلم«خوک» همکاری داشته گرچه حالا خیلی او را بیشتر به خاطر بازیش در فیلم «متری شش و نیم» سعید روستایی و سریال «هم گناه» مصطفی کیایی می شناسند.

با این همه او بیشتر خود را متعلق به تئاتر می دانند و آنها که اهل تئاتر هستند علی باقری را یکی از بهترین های این عرصه می شناسند. او تئاتر را از نوجوانی و در شیراز آغاز کرد. در دانشگاه کارگردانی سینما خوانده و بعد شروع به ساخت چند فیلم کوتاه کرده ولی دوباره از سال ۱۳۸۶ به بازیگری برگشت. اولین نقش جدی تئاتری که بازی کرد به سال ۱۳۷۵ برمی‌گردد که در نمایش “کبودان و اسفندیار” به کارگردانی نادعلی شجاعی ایفای نقش کرده بود. علی باقری یک‌بار از جشنواره دانشگاهی جایزه گرفت و یک‌بار هم به خاطر بازی در یک فیلم کوتاه از جشنواره آمریکا  که هنوز به دستش نرسیده است. همچنین برای فیلم “اژدها وارد می‌شود” هم کاندید بازیگر مکمل جشن خانه سینما شد ولی هیچ‌وقت در جشنواره تئاتر فجر و جشنواره فیلم فجر جایزه ای نبرده است. با این حال او از نظر بسیاری از منتقدان سینما، بازیگر توانمند و با استعدادی است که به ویژه در نقش های کوتاه و فیلم های کوتاه خوش می درخشد.

علی باقری به شدت به بازی در فیلم های کوتاه علاقمند است و می توان او را یکی از بهترین بازیگران فیلم های کوتاه دانست. خودش درباره این علاقمندی گفته است:« به نظرم یک فیلم کوتاه خوب بیشتر از یک فیلم بلند متوسط در بین سینماگران دیده می‌شود. کارگردان‌های فیلم کوتاه انگیزه زیادی برای معرفی فیلم‌های خودشان دارند. ضمن این که حضور در فیلم‌های کوتاه برای من یک فرصت خوب برای یادگیری است. شاید یک دلیل خودخواهانه‌اش این است که مثل ورزشکارانی که با تمرین آماده می‌شوند، می‌خواهم همیشه آماده باشم. دلیل دیگری که دارد این است که یک راه درآمد خوب‌تری برای من محسوب می‌شود. بچه‌های فیلم کوتاه آدم حسابی هستند و  شریفانه به سینما نگاه می‌کنند. آن‌ها هنوز نمی‌توانند به جنبه بیزینس سینما نگاه کنند و به همین خاطر مجبور هستند روی جنبه هنری سینما تمرکز کنند و این برای من فرصت بسیار خوبی است.»

بدون شک یکی از بهترین بازی های علی باقری که نقش محوری قصه هم بود بازی در فیلم «دشت خاموش» است. او درباره این فیلم و حضورش در آن گفته است:« من فیلم “دشت خاموش” را اولین بار در جشنواره ونیز دیدم. در ابتدا ما بازیگران حس جالب و عجیبی داشتیم و می‌گفتیم یا فیلم بسیار خوبی می‌شود یا همه ایده‌ها خراب می‌شود. احمد بهرامی بسیار سرسخت روی ایده‌های خودش پافشاری کرد و شک نداشت که این فیلم موفق می‌شود. بنابراین ما نیز ترجیح ‌دادیم تمام ایده‌های کارگردان و فیلمنامه را خوب و به درستی اجرا کنیم. واقعاً به نظرم همه چیز این فیلم خوب بود و از سطح خوبی برخوردار بود. اصلاً به خاطر همین بود که جایزه بخش افق‌های هفتاد و هفتمین دوره جشنواره فیلم ونیز را از آن خود کرد.»

علی باقری در «دشت خاموش» نقش یک سرایدار کوره آجرپزی را بازی می کند که در عین حال دستیار رئیس آجرپزی نیز هست. او رابط کارگرها با رئیس است و از بچگی هم زندگی او آنجا بوده است اما تراژدی زندگی او به جایی ختم می شود که پایان تکان دهنده فیلم را رقم می زند. بدون شک بازی علی باقری در نقش «لطف الله» در «دشت خاموش» نقطه عطفی در کارنامه حرفه ای اوست.

لینک کوتاه : https://cinemaeinews.ir/?p=1357
  • نویسنده : رضا صائمی
  • ارسال توسط :
  • منبع : سایت هنر و تجربه
  • 304 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.